Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 11 ian 2010 22:38 de basturk
tind sa cred ca esti labar expert, deci tu "sty so freci":wacko:incredibil...
Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 11 ian 2010 22:35 de basturk
da frate...lol...chiar asa....si la treij de ani o sa ai ditamai stalpul de telegraf.app, ti-o masori de fiecare daca cand te masturbezi?ai un esantion dupa care lucrezi?zi-mi si mie secretul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste p din 11 ian 2010 22:32 de basturk
da frazzilor, bezzi alcoooool ji va tzzzine 3 ore.hai tetrailes bahtalo:blink::ninja:
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 11 ian 2010 22:31 de raul
Re: Re: Re: femeile din 11 ian 2010 22:25 de basturk
fara suparare, dar eu nu iti sunt camarad de suferinta.dintr-un oarecare motiv tind sa cred ca ma am pe bune cu sexul slab.
Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 11 ian 2010 22:18 de Xantiago
lol 15 ani si 13 cm :| putin bahh :| eu am 14 ani si o am de 14 spre 15 , dar am 14 ani poate la 15 o sa am 16-17 :X
Re: Re: femeile din 11 ian 2010 21:38 de kaya47
sa stiu daca exista camarazi de suferinta cu mine :lol: :-`
daca problema e la mine sau e generala
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2010 21:33 de sgc
no way:) o sa-mi spuneti dupa aceea, mai stiu eu, ca ma cunoasteti de secole, daca atunci cand raspund laconic nu ma recunoasteti. oricum, sunt in toane mai bune astazi, pt. ca dac-as fi raspuns aseara la partea cu sunt romanca s.a.m.d. as fi zis ...
Re: femeile din 11 ian 2010 21:24 de McLove
Ok, inteleg... Si, ce doresti? De ce ai deschis topicul asta? :ninja:
Re: femeile din 11 ian 2010 20:40 de yony
poate k suntem mai imprevizibile uneori insa nici chiar de neintzeles...
si barbatzii sunt uneori de neintzeles, deci...nu se poate generaliza :P
dar tu de ce nu intzelegi femeile? ai motive anume sau doar asa, in general? :rolleyes:
Nu mai inteleg femeile! din 11 ian 2010 20:32 de kaya47
nu le mai inteleg.. incep sa cred ca imi voi duce crucea de unul singur toata viata. oricat m`as stradui, tot vine momentul cand o supar. sunt intelegator, calm, atent la nevoile ei chiar daca uneori nu le nimeresc. am trecut prin destule relatii, am ...
Re: Re: dureri post coitus din 11 ian 2010 20:10 de tutututu
Decizia de a merge la medic fara a sti la ce sa te astepti este greu de luat. Ma intrebam daca cineva dintre voi a manifestat simptome asemanatoare.
Re: Re: M-am tuns prea scurt! din 11 ian 2010 19:54 de metallicus
Shot hairsucks like sh.t.Nunumai la femei,ci si la barbatzi! Nicieu nu suportcapetele tunse, cheliosule!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2010 18:08 de Pasaroi_Cuminte
Nu rad.Intai incerc sa vad firul logicii.Poate el are o alta viziune asupra caruia eu nu m-am gandit.
Ai inteles, ....nimic.Absolut nimic.Si ai mai inteles si pe dos.
Ceea ce tu poti sa consideri aberatii in realitate s-ar putea sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2010 18:00 de basturk
cand cineva abereaza, tu nu razi pentru ca il intelegi.woww.frana...esti sigur de ce spui?
1.nu ti se scoala daca nu iubesti persoana care iti face oral.
2.iti place sa ti se recite/sa reciti poezi.
3.descifrezi aberatiile altora si nu ti se ...
viata e un banc... din 11 ian 2010 17:53 de basturk
Jurnal de prefect ungur peste olteni:
ZIUA 1: Cred k azi fost zi liber la ei. Nu venit niciuna din angajat. Plimbat prin birou meu lung si lat. Deschis fiset acte oficial dar plin de o bautur tulbur.
ZIUA 2: Nu fost ieri zi liber. Verificat in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2010 17:44 de baby
si eu as rade daca mi-ar recita cateva persoane pe care le cunosc:-`
in hohote as rade:lol:
sunt oameni care trebuie sa se abtina de la cantat,recitat.....chiar si de la vorbit:lol:
Re: Re: viata e un banc... din 11 ian 2010 17:40 de basturk
pai nu am dreptate? daca pustoaicele de pe acest forum spun prostii de genul "prietenul meu o are normala, adica de 22cm, e bine?":blink:
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 11 ian 2010 17:35 de tina
cum as putea sa fac un avort medicamentos?am 17 ani si nu credeam k mi se va intampla asta...a fost o greseala,nu am stiut...te rog spune-mi daca doare rau...doare ca atunci cand doare curtik cand esti la menstr?sau doare rau rau (prin chiuretaj ma ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 11 ian 2010 17:24 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=sknDfB3pJB8
Sunt o proasta! De ceva timp ma tot intersectez pe holuri cu un baiat.
Dragut tipu. Zambet dulce. Ochi frumosi.
Ma da' nu am tupeu sa zic nimic:lol: Am avut ocazia.... Acum partea aiurea e ca se uita la ...
Pagina 1077 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |