Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2010 16:45 de simosimina
nu sunt adepta romantismului înainte de a face dragoste cu iubitul meu...
Am unele momente de "drăgălăşenie"...în rest sunt un mic drăcuşor :D
Mai mult el este romantic aşa..
Nu îmi plac poeziile...şi în nici un caz nu mi-ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 11 ian 2010 16:43 de Pasaroi_Cuminte
Nu.Alea sunt inainte. Inainte de interludiu. Si daca poezioara iti este dedicata al carui subiect esti chiar tu, cred ca darami peretii de placere si chef.Sporeste exponential pofta .:~*
:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un din 11 ian 2010 16:42 de McLove
Si... cine ar rezista la asa ceva?
Pacat, ca eu, nu am sanse din astea. Deci, nu o sa se intample! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 11 ian 2010 16:35 de deyu
nu credeti mai ca-ci daca vrei sa scapi de cosuri trebe sa-ti schimbi sangele ca j eu am fo pe la toti dictori si mi-o dat tratamente si nu o avut nici un efect si am mers la una si mi-am schimbat sangele si nu mai am cosuri sunt ok
:ok::ok::ok:
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 11 ian 2010 16:35 de Marina
Si eu am cosuri si am 12 ani nu m-am folosit inca de zinerit da credca o sa incerc am vrut sa spun ca m-am folosit de diferite lotiuni si nu-mi trec toti imi spun ca pursisimplu ma maturizez am incercat acum 2 saptamini sa ma folosesc clerasil ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excit din 11 ian 2010 16:33 de simosimina
eu mă refer atunci când eşti cu iubita..nu cu orice paraşută :x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un din 11 ian 2010 16:32 de Pasaroi_Cuminte
Da. Dar pt unii decizia finala apartine cortexului.
Eu nu zic ca falusul nu incearca s-o ia de capul lui.Dar la unii intreaba cortexul daca e ok cu tipa respectiva.Iar cortexul intreaba la randul sau inima daca are unda verde.
Daca inima si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 11 ian 2010 16:28 de Pasaroi_Cuminte
Stai putin ca aici nu vorbim de anormalitate. Fiecare isi traieste viata asa cum se simte sau simte mai bine si asa cum doreste. Si fiecare este responsabil de actiunile si deciziile sale. Atata tot.
Sunt "n" tipare .Fiecare isi alege sau converge ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un bai din 11 ian 2010 16:26 de simosimina
dacă ţie îţi arde de compusul poeziilor înainte de sex....
mă refer la om...şi ştii bine că aşa este....
Lasă-mă cu d-astea că dacă îţi înfig ceva în bulbul rahidian rămâi nemişcat toată viaţa :))))
lăsând gluma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum po din 11 ian 2010 16:23 de basturk
sincer, mi se pare putin "strange:ninja:", par pana la urma tu esti tu si eu sunt eu.daca as zice ca tu esti anormal, asta ai putea spune si tu despre mine.nu pot decat sa iti urez succes in viata
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat f din 11 ian 2010 16:20 de Pasaroi_Cuminte
Nu ma refer la asta. Uite de exemplu inainte de asta ii cer sa-mi compuna o poezie sau ceva in proza specific atmosferei.:~*:~*
Si daca este un vulpoi si o vulpe. Cine pe cine mai "pacaleste ?"
Da nu stie saracu. Dar asculta de cortex care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excit din 11 ian 2010 16:13 de basturk
........okeee.....:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2010 16:12 de Pasaroi_Cuminte
Nu te mai holba.Nu-i frumos.:blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2010 16:11 de Kari
Bine????Daca zici tu:blink:...?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un din 11 ian 2010 16:09 de Pasaroi_Cuminte
Ca sa ma ia la "mestecat" intai trebuie s-o cunosc dinainte, sa stiu ce fel de caracter are, sa fiu pe aceiasi lungima de unda cu ea, sa ma iubeasca si s-o iubesc.
Eu nu ma bag la straine care agata pe litoral.
Daca vrea mortis sa ma agate, mai ...
Re: Re: Postinor 2 din 11 ian 2010 16:07 de simosimina
chiar dacă ar fi ejaculat în tine nu ai fi avut cum să rămâi pentru că ai luat Postinor!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un din 11 ian 2010 16:04 de Kari
As vrea eu sa o mai vad si pe asta!:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un bai din 11 ian 2010 16:03 de basturk
deci, stai sa inteleg: daca nu ai o relatie, si esti...pe litoral, iar seara vine o tipa care arata binisor, si te ia la mestecat, tu ii dai cu sutul in fund doar pentru ca nu ii cunosti judecata?eu generalizam situatia
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un din 11 ian 2010 15:36 de McLove
Ai dreptate... Oricum, daca el ar fi in regula, si ea il dezbraca/se dezbraca, e cam imposibil sa nu se excite.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat f din 11 ian 2010 15:33 de Pasaroi_Cuminte
Sincer ? Inainte sa faca o tipa chestia asta trebuie:
primo : S-o cunosc destul de bine
secundo: Sa-i stiu judecata si logica
tertio: Sa fim pe aceiasi lungime de unda sa ma iubesca si s-o iubesc.
Altfel: sa plece de unde a venit sau la ...
Pagina 1078 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |