Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 ian 2010 01:27 de sgc

cred ca nu l-am vazut niciodata pe moderatorul andrei gheorghe scriind pe forum un post atat de lung. ma bucur ca stiti ce-i acela un copiator. nu va cunosc atat de bine sa deduc, exact, unde sunt glumele tampite pe care ziceti ca le faceti. in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Durata actului sexual!

din 11 ian 2010 01:18 de basturk

zice piball..... fi atent, ca pentru tine ma fac impresar si il detronezi pe dudu steel in maxin 2 saptamani. amice, serios, tu citesti ce scrii?serios.nu vreau sa fiu rautacios, dar totusi....

din 11 ian 2010 01:12 de basturk

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: pe bune?si ce te face sa crezi ca nu stiu ce este acela un "xerox" sau ca nu mi-am dat seama ca vorbesti despre un aparat?daca mai fac cate o gluma tampita nu inseamna ca sunt chiar asa dus cu pluta ca toti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi bat joc?sau doar m

din 11 ian 2010 01:00 de basturk

de ce nu ai/nu mai ai cont aici?

Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida?

din 11 ian 2010 00:37 de carstea ione

:blink::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Virgina la 17 ani

din 11 ian 2010 00:34 de metaforic

...vorbind de mustele din piata publica. De cand tot dau sfoara-n tara iar voi nu stiti sa profitati. Cand veti face ceea ce se cuvine? Nu ca ar fi al 10^3-lea topic pe tema "virgina la 15, 16, 17, 18, 19 ani desi am facut-o doar de 15, 16, 17, 18, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi bat joc?sau doar mi se

din 11 ian 2010 00:29 de sgc

in ce sens?!? stii ce se-ntampla in perioada iunie-26septembrie 2005 eu n-am fost in romania. a fost, practic, primul meu contract de imbarcare. cu o saptamana inainte sa revin acasa, retin ca l-am sunat, din stockholm, pe taica-meu si vorbind de ...

Re: Re: Problema de imagine

din 11 ian 2010 00:17 de metaforic

Usier fara control oftalmologic la noapte, tocmai ai decis. Bun venit printre oi! Ia aminte, daca fecalele descriu traiectorii uneori nu inseamna ca trebuie urmate ci dimpotriva.

Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 10 ian 2010 23:09 de nordsee

mananca cel putin 3 mese pe zi,si o gustare intre mese si nu mai fuma(daca fumezi)si fa putin sport macar 20 de minute pe zi sa alergi sau ceva...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete.. unde

din 10 ian 2010 22:28 de sweety16

Nu il trmit eu la alta.dar daca ma enerveaza si nu ma respexcta si in principal nu tine cont de ce zic eu sau ce ii impun il trimit la plimbare.Si gata.Cand ii zic ceva pai aia sa faca.:lol:

dj

din 10 ian 2010 21:21 de dj

poi fratilor aia o folosit pre multa daca folosesti mai mult de un varf de cuti o ea razana si ala si aia :D deki cu grija

Re: Problema de imagine

din 10 ian 2010 21:13 de baby

Poate daca as vedea o poza cu tine mi-as putea da seama cam ce stil ti se potriveste. Acum nu stiu daca te-ai simti tu bine imbracat asa. Mie daca imi pui tocuri de 15 cm....ma termini:lol: Pot sa merg dar nu ma simt bine:) Asa tu poti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Durata act

din 10 ian 2010 20:28 de piball

da,asta este important,doar priveam lucrurile din alt punct de vedere.imi pare rau daca te'a deranjat analogia mea.si da daca in curand nu o sa ating orgasmul probabil ca ma voi apuca sa scriu o carte:unsure:..

Re: Problema de imagine

din 10 ian 2010 20:01 de sweety16

Incearca un stil mai nonconformit.Fii sigur pe tine cu ceea ce porti.Gen...chiar daca stii ca ai dat-o in bara incearca sa le arati celor din jur ca ai obtinut ceea ce vroai si iti doreai nu ca ai dat-o in bara.

Re: Insarcinata daca am baut apa dupa un baiat?

din 10 ian 2010 19:59 de eu

Esti blonda? (!);):(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+

din 10 ian 2010 17:59 de tot eu

nu testez nimic..daca erai atent. am scris problema..intrebarea de fapt la care nu m-am gandit s-o pun doctoritei cand eram in cabinet pt ca eram in criza de plans ca am cancer..cred ca preocupari ai tu..oricum nu pe tine te intrebam ci pe cineva ...

Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cerv

din 10 ian 2010 17:38 de basturk

• S-au identificat peste 100 de tipuri de HPV, majoritatea fiind inofensive si asimptomatice. • Aproximativ 40 de tulpini de HPV se transmit prin contact sexual, au tropism pentru organele genitale si pot fi clasificate in tipuri cauzatoare ...

din 10 ian 2010 17:36 de tot eu

depinde de cat de grava e, de cat de batrana e persoana..daca re dureri..poate pune comprese cu vata imbibata cu bitter si dupa poate pune unguent de galbenele ca sa nu-i arda piele.e bun pt negi, maini crapate,purulente, dureri, umflaturi,dureri ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Durata actului

din 10 ian 2010 17:29 de basturk

ma repet: electrofantastic(!)...ce treaba are relatarea ta din viata lui tarzan cu "durata actului sexual"?parca asa se numeste topic-ul.un act sexual nu are o durata anume.important este ca ambii parteneri sa atinga orgasmul, ceea ce nu se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16

din 10 ian 2010 17:09 de simosimina

nu eu am zis că faci cancer dacă eşti sărac şi vai de tine..eu am zis că oricine îl paote face. Poţi să le iei în continuare, însă cel mai bine este să urmezi sfaturile acelui medic bun! Bitter-ul suedez cine ţi l-a recomandat? ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1080 din 3731
«   1 ... 1077   1078   1079   1080   1081   1082   1083 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare