Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Am si eu o problema din 16 ian 2010 11:52 de Bughy
+ Ca am doar 14 ani.. si sunt Virgin.. astept :D Pana acuma nu am vazut aici ceva de genu ca ce am eu..
Am si eu o problema din 16 ian 2010 11:50 de Bughy
Bun aseara am observat ca pe penis deci pe piele nu sub piele...mia apaurt un cosh...pana dimineatza mia fost alb ca si cum mar fi muschat un tantar sau ceva de genu asta :( Nush ce sa zic il pot sparge ? se intampla ceva ? sau am ceva boala daca ...
Re: Circumcizie din 16 ian 2010 04:43 de Bozgoru
se spun multe.. ca nu mai intra microbi etc .. ca iti mai creste vreo 2 cm daca esti circumcis inainte de a avea contacte sexuale.. etc si etc... dar totusi.. : 1. e mai igienic doar daca nu te speli zilnic.. 2. daca ai 16-17-18 cm nu-ti mai ...
Re: Re: No life. din 16 ian 2010 04:38 de Bozgoru
mama ma dor ochii cat am citit.. :blink::, , mah cum poate sa-ti placa daca stii ca e materialista.. de ce iti tresare inima cand o vezi.. ia gandeste-te tu si stapaneste-te.... gandeste logic.. tie iti bate inima pt. fizicul unei fete... adica ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 16 ian 2010 04:30 de ExoticDream
Cred ca ai gresit "adrisantul"!
(Re)citind topicul, daca reusesc sa-mi organizez unele idei, ma bate gandul ca in aceste zile sa incerc schitarea unui "minighid" al despartirilor.... moderne....
:unsure::unsure::unsure:
Re: No life. din 16 ian 2010 03:34 de mario jardel
si eu sunt oarecum in aceeasi situatie,doar ca am ceva mai multi prieteni insa la l\fel cand vin de la scoala primul lucru pe care il fac,dau drumu la pc sa vad ce sa mai intamplat la jocurile de pe net,si stau o gramada la pc,uit de foame,uit de ...
Re: Re: Re: excitare... din 16 ian 2010 02:53 de coco
ionel ce m-a rupt asta frate!!!!:lol:
Re: Amandoi 14 ani... din 16 ian 2010 02:42 de ExoticDream
Trei luni sunt apa de ploaie, mai ales la 14 ani. Tu nu o iubesti, ci o placi, mai mult decat pe alte fete (de aici diferenta de "incingere").
Prea multe filme XXX si stat la taclale cu "gasca". Vei rezista bine merci daca vei avea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o din 16 ian 2010 02:23 de ThT
Nustiu ce sa zic,de tinut sigur tine la tine.Sa fiu sincer,cand ma cert si ma enervez..si eu incep sa spun unele lucruri cu care ranesc persoana iubita cum face si el cu chestii de genul"nu te-am iubit niciodata".La nervi,cateodata omul nu-si mai da ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cal din 16 ian 2010 02:05 de Marriia
NUU!Prima data am facut in august 2008 si de atunci am continuat cu intalnirile astea pana in aprilie sau mai 2009.
Apoi,din cauza ca eu nu il intelegeam ca nu mai rezista sa fie asa stresat de mine si ca in ciuda faptului ca imi promiteam de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amandoi 14 din 16 ian 2010 02:03 de nextside
Mai inteligentule...daca o singura data ai avut parte de dragoste adevarata iti dai seama cum e...nuti mai trb google..asa ca...da'ti 2 peste cap si altadata fi mai precis...mrs..
Re: Va invitam sa va inscrieti in comunitatea onli din 16 ian 2010 02:03 de ExoticDream
Gata cu reclama! Am priceput de prima data, nu mai insista!
(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?: din 16 ian 2010 01:55 de ThT
Nu inteleg,cum adica voi nu a-ti fost impreuna niciodata dar a-ti fost la inceput 9 luni?(informatiile astea se bat cap in cap)
In al2lea rand,nu inteleg cum de il iubesti daca tu spui ca nu a-ti fost niciodata impreuna,iubirea din cate stiu eu..se ...
Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:( din 16 ian 2010 01:43 de Marriia
Da,o sa trec la fapte,dupa un an de promisiuni desarte ,asta trebuie sa fac.Ma tem ca poate e mult prea tarziu:((..si inca ceva...noi nu am fost impreuna niciodata,doar la inceput,timp de 9 luni ,cam asa,am vaut relatii sexuale,dupa care in ...
Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:( din 16 ian 2010 01:37 de ThT
Cred ca e momentul sa treci la fapte si sa incerci sa-i dovedesti ca te-ai schimbat,s-a saturat si el de atatea promisiuni.Ai probleme cam mari cu gelozia daca ai ajuns sa intri cu id-uri false pe el.Era logic ca-i pasa de tine,oricarui baiat ii pasa ...
Re: Maybe...mai exista o cale ?:( din 16 ian 2010 01:07 de yony
dar ii clar k ai exagerat....
nu trebuia sa il stresezi atata, trebuia sa incerci sa ai incredere in el...
nu cred ca ar fi stat cu tine 2 ani si jumate dak nu te iubea...
oricum, nu prea vad io schimbarea pe care i-ai promis-o, pt k ai ...
Re: Maybe...mai exista o cale ?:( din 16 ian 2010 01:01 de randoom
Vreau si eu o prietena care sa ma iubeasca asa cum il iubesti tu pe respectivul,sincer :,
daca nu te iubea,nu mai vorbeai cu el 2 ani jumate...
nu stiu ce sa mai zic... si eu trec prin aproape acelasi lucru...nu chiar...dar foarte asemanator ...
Maybe...mai exista o cale ?:( din 16 ian 2010 00:26 de Marriia
Buna !In primul rand,va rog din suflet,iertati'ma ca voi scrie mult,dar as dori sa va cer ajutorul intr'o problema foarte delicata si grava pe care o am.Trec printr'o drama pot spune si nu pot depasi momentul,ma gandesc incontinuu la ceea ce a fost ...
Circumcizie din 15 ian 2010 23:15 de Mihai
Buna. Doresc sa va intreb despre circumcizie. Doresc sa imi fac, deoarece cred ca este mai igienic si sincer, mai estetic. Dar am auzit de la diversi oameni, ca risc sa nu imi mai fie penisul asa de sensibil si chiar sa nu mai mi se scoale.
Daca ...
Cum sa ma dezvirginez fara ca fata sa-si dea seama din 15 ian 2010 18:40 de doizece
nu. daca nu ai avut contact sexual pana in prezent, inseamna ca inca mai esti virgin.
Pagina 1071 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |