Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Amanta....ceva placut sau nu ?

din 17 ian 2010 12:41 de Psyche

tine de propriile principii daca te prestezi la asa ceva. okay,sa ne punem in locul tau,dar pune-te(desi nu cred ca reusesti) in locul sotiei. dupa parerea mea,fiecare femeie merita ceva mai mult decat locul doi si in plus,celibatari dornici ...

din 17 ian 2010 12:18 de tot ala

e clar ca te tine doar pentru sex ca daca te iubea nu se insura cu alta

din 17 ian 2010 12:12 de McLove

Aiurea... Va bateti joc de doua persoane: prietenul tau si sotia lui. Sincer, daca eram prietenul tau, "amantul" tau manca cu paiul. :ok: Iubire?! Atat de mult te iubeste incat are nunta... Gandeste logic! :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt disperat

din 17 ian 2010 11:30 de oanacreata

poi sa iti explic:cu cel de 3 ani am stat de la 15 la 18 ani iar apoi am fost cu cel de 6 luni...dupa care am incercat ink vreo 2 relatii dar nu aumers:| oricum iti multumesc pentru sfatul tau si voi incerca sa tin cont de el...este adevarat k ...

Re: Re: Re: Re: Help

din 17 ian 2010 08:51 de valente

Asa este , foaarte aiurea ... Dupa ce face testul am sa revin cu informatii ;;)

"Minighid" al despartirilor(discutii "filosofice")

din 17 ian 2010 05:41 de ExoticDream

Traim intr-un secol al vitezei, relatiile se fac si se desfac pe banda rulanta, ieri l-ai cunoscut, azi ii declari iubire eterna, maine va mutati impreuna, poimaine brusc unul da, iar celalalt preia papucii, pentru ca apoi spectacolul sa continue la ...

Re: Re: Re: Re: Sunt disperat

din 17 ian 2010 03:40 de ExoticDream

Marturisesc ca am o nedumerire matematica... si nu esti singurul "caz"... Cum este posibil ca la 19 ani sa fi avut deja o relatie de 3 ani cu sentimente, una de 6 luni cu sentimente si mai si, alte relatii de care te-ai plictisit?!? Mie imi da ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesiguranta

din 17 ian 2010 03:15 de ExoticDream

Daca tu crezi ca in acele doua luni, in care tu nici macar nu erai vindecata dupa relatia anterioara, atat el, cat si tu ati ajuns la marea iubire astfel incat pierderea virginitatii la 16 ani sa devina iminenta, eu cred ca te inseli. Nu stiu ...

Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri iei?

din 17 ian 2010 02:27 de colegu'

) A dat o data in tine ,l-ai iertat(nu a invatat lectia:blink:)cu siguranta va mai da in tine ..........nu fi naiva,lasa-l nu e singurul baiat din lume .Daca dupa 9 luni a inceput sa dea in tine :huh:imagineaza-ti ce-ti va face peste vreo 2 ani

Re: Re: Re: Re: aks

din 17 ian 2010 00:54 de sgc

:-` deci, poti sa spui. m-am convins ca nu-i vorba despre mine. cei 2 cu, care am avut eu relatiile ultrascurte au fost un ucrainean in iunie 2005, era separat de sotie, avea o fetita. masina, nu stiu daca avea, intrucat locuia in odessa, eu l-am ...

Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca?

din 17 ian 2010 00:49 de marcualcool

incearca sa vorbesti cu el.....si vezi daca el chiar tine la tine.....daca nu termina relatia....

Re: Incepere viata sexuala si crestere

din 17 ian 2010 00:46 de McLove

Nu! :unsure: Cine te-a mintit?

Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

din 17 ian 2010 00:45 de marcualcool

tu nu realizezi ca lui nui pasa de tine...?.incearca sal uiti....si pe viitor nu mai fi asa de stresanta:D

Daca iti incepi viata sexuala, iti creste penisul?

din 17 ian 2010 00:07 de Crisuu

Daca un baiat are in jur de 20-21 ani si isi incepe viata sexuala penisul ii creste?

Re: hello

din 16 ian 2010 23:22 de sweety16

Avand in vedere ca nu este un user logat si a intrat temporar iar postul ei este de prin 2008, ce folos crezi care id-ul tau(care oricum va fi sters de moderatori)?

hello

din 16 ian 2010 23:19 de lidiutza2009

ancutza....am citit ce ai scris u...iar cine comenteaza aici...dupa mn comenteaza aiurea...si eu sunt in aceeasi situatie ca tine...daca vrei sa vb...id-ul meu....poate ne lamurim una pe alta:-s

Re: Re: Re: Ramai gravida daca esti virgina?

din 16 ian 2010 22:52 de dada

;)

Re: Re: Va rog raspuns...

din 16 ian 2010 22:50 de baby

:lol::lol:hahaha buna faza cu mancatul:lol: bine ca nu i-ai zis sa ii fie rusine 10 minute si sa faca 15 flotari.......cu toate ca ar fi meritat:,

Re: Va rog raspuns...

din 16 ian 2010 22:47 de McLove

Si... mori daca nu mai vorbeste cu tine? Te duci in bucatarie, si stai acolo. Nu stiu de ce stai sa te ingrijorezi pentru o prostie... Du-te si mananca! :ermm:

Re: Re: Re: Help

din 16 ian 2010 22:28 de cherry_dream

am dat citat altcuiva, nu tie. nu inteleg cum se putea intampla asta. adica, ori ai ejaculat tu, ori ea, adica o fi avut orgasm. nu stiu ce sa-ti spun, nu am mai auzit asa ceva si nici nu mi s-a intamplat. e aiurea. poate sa ramana ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1069 din 3731
«   1 ... 1066   1067   1068   1069   1070   1071   1072 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare