Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Baietilor, cum va tineti penisul in chiloti? din 19 ian 2010 22:44 de Cineva anume
Pai atunci dak baietilor le creste penis dak nu poarta chiloti atunci hai si noi fetele sa ne tinem sanii fara sutien:D Poate ne cresc si noua:lol::lol:
Re: Re: O intrebare din 19 ian 2010 22:40 de Eu
Dar ce probleme as avea mai tarziu?
Am auzit ca se poate intra in apa cand esti pe stop dar numai cu tampon intern... Daca eu sunt inca virgina...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 19 ian 2010 21:38 de persoana "x"
sincer nu prea am inteles unde sa intru, daca vrei poti sa lasi email-ul tau si eu te scriu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 ian 2010 20:49 de McLove
http://www.youtube.com/watch?v=wVOGzSiMZ8c&feature=related
Ne-am nascut in locul nepotrivit!
In fiecare zi, adevarul iese la iveala. Prostia, domina!!!
Oare, cum era, daca nu era?:unsure:
Totul e o catastrofa naturala, mai mare ca "marele" ...
Re: Baietilor, cum va tineti penisul in chiloti? din 19 ian 2010 20:31 de yry
esti prost....(})
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Swinging din 19 ian 2010 20:20 de McLove
Nici eu nu stiu exact ce inseamna. Daca suntem mai multe cupluri, si eu fac cu prietena, se mai numeste swing? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parinti.. din 19 ian 2010 19:15 de McLove
Acelasi lucru am incercat sa ii explic celei care a deschis acest topic.
Tiganii din Romania sunt ca negrii din SUA, mereu o sa existe acest "rasism". Oricum, nici eu nu pot spune ca suport toti tiganii. Unii mor de foame si mai si arata asta... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parinti.. din 19 ian 2010 18:48 de SORIN28
Tu cand ai raspuns ...ai gandit inainte de a scrie?
Si tu si mare parte din cei care au raspuns.
Ea traieste cu impresia ca daca e ceva mai brunet, automat e si tigan.
Spui de injuraturi, bagat, facut...etc, dar cati romani auzi in fiecare zi ...
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 19 ian 2010 18:22 de deea88
si cine draq te pune sa te f... la varsta asta ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma sa sedu din 19 ian 2010 17:21 de cristi
Salutare,
metoda de care zici tu ar trebuii sa dea rezultate,dar din pacate nu prea da,cu 1 fata din 30 cam asa da,deageaba is eu insumi baiat ok,de treaba,aspect fizic placut,si multe alte calitati ca nu se uita niciuna la tine ...:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie de 7 ani? din 19 ian 2010 17:00 de pandora
Sunt tot eu dar acolo nu eram logata..ca sa poti scrie mesaj m-am logat..altfel nu poti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie de 7 ani? din 19 ian 2010 16:56 de pandora
Geo..imi pare atat de rau prin ce treci tu..crede-ma ca te inteleg perfect..mai perfect ca nimeni probabil (asta s-a reflectat mai sus)..imi pare rau ca s-a intamplat asa la tine..si inca cu un bilet..jalnic..macar sa-ti fi spus in fata ce avea de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Relatie de 7 ani? din 19 ian 2010 16:37 de Geo
Ce ciudatzenie, eu sunt un tip parasit de o fata pe 9 Decembrie 2009, exact dupa 7 ani de relatie.
Pandora ce sa-ti c : trec exact prin ce treci si tu, mai ales ca a plecat la 2 zile dupa ziua ei de nastere ...totl era perfect ... practic in ...
Re: Re: am o problemaa!!!!!!! din 19 ian 2010 16:34 de simosimina
dacă îţi începi viaţa sexuală..nu îţi cresc sânii, nu ţi se lasă, nu te îngraşi, nu ţi se lăţesc şoldurile...
Deci nu se întâmplă nimic din punct de vedere fizic!
Poate psihic...însă mă îndoiesc:) (în cazul în care ...
cum sa dezvirginezi o fata mare din 19 ian 2010 15:54 de paula alina
ma baiatule eu zic sa nu mai lasi mesaje pe site ca toata lumea rade de tine mai bine rezolvi u problema cand o sa-ti gasesti persoana potrivita atunci o sa faci sex cu ia asa ca stai linistit ca cum sa dezvirginezi o fata la 15 ani e greu asa ca mai ...
Re: mdah... din 19 ian 2010 13:14 de yo babe
eu cred ca va amuzati prea mult pe seama femeilor ,dar daca nu am fi noi nu stiu ce v-ati face...:D:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: parinti.. din 19 ian 2010 10:13 de mandarina
ai dreptate in felul tau...dar ai suporta un tigan care injura..isi baga,isi face,isi drege,isi omora familia si tot ce are? si mi este si prost crescut si scarbos..oo doamne..la parte asta te-ai gandit?:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 ian 2010 07:13 de madalina
Am sa ma mai duc la medic desi nu cred ca o sa imi zica ceva favorabil fiindca doar se uita la mine imi zice ca nu am nimci dar totusi arat cum arat.la varsta de 16 ani 1,42 si 34kg:( toata lumea care ma vede ma intreaba daca sunt bolnava...:( nu ...
CAPITOLUL 3 - "De ce???" din 19 ian 2010 01:37 de ExoticDream
Dupa ore in sir de masurat in lung si-n lat camera, de rotit in jurul propriei tale axe de simetrie, de plimbat pe pereti, de inundat [i]sub[/i]perna in incercarea de a nu lasa tot poporul (fie el si apropiat) sa-ti afle problemele, in lipsa oricarui ...
Re: Amanta....ceva placut sau nu ? din 19 ian 2010 00:43 de ExoticDream
Cred ca iti este foarte clar faptul ca baiatul asta nu are nici o umbra de sentiment de iubire fata de tine. Daca situatia ar fi fost alta, nimic nu i-ar fi stat in cale pentru a renunta la "sotioara", insa el vrea si capra, si varza, mai ales ca ...
Pagina 1065 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |