Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: logest! din 21 ian 2010 15:17 de guest 26
Re: Petting,ejaculare, deget in vagin -> risc sarc din 21 ian 2010 14:57 de GEORGE_0086
stai linistita pisi..........
Re: Cer niste pareri :) din 21 ian 2010 14:53 de GEORGE_0086
o panarama de fata iti dai seama...........
Re: Re: Re: sexul oral e sau nu safe? din 21 ian 2010 14:00 de basturk
eu nu suport prezervativul si nu m-as duce la un salon de "masaj" pentru un oral.dar, daca ar fi sa se intample...l-as folosi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 ian 2010 12:21 de SORIN28
Tu...esti o mare panarama :ok:
Tu ai pretentii la altcineva sa-ti vorbeasca frumos cand tu scrii asa cum scrii?
Tu ai pretentii sa-ti vorbeasca lumea frumos cand tu vorbesti: "[b]Dar eu ca le zic alor mei ca vreau sa- vad morti in cosciug si ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie de 7 ani? din 21 ian 2010 02:17 de n3xus
Frumos ca a revenit si t-eai reindragostit, la mine inca nu s-a intamplat nici macar sa dea un sms .... e inca prea absorbita de mirajul libertatii...plus ca orgoliul e inca foarte puternic ... dupa cum mi-a spus si ea in "biletzelul magic" ... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie de 7 ani? din 21 ian 2010 02:11 de n3xus
Salut, acum mi-am facut cont - sunt acel Geo de mai sus.
Crede-ma ca si amintirile sunt inca fresh si probabil si ca nu as putea sa o sarut , etc ...
Nici nu as suporta acum, ai dreptate si aici dar sunt sigur ca i-as face si rau ...cel putin ...
Tot despre sevraj..... din 21 ian 2010 01:59 de ExoticDream
Pana aici ai avut, probabil, aceleasi reactii ca majoritatea celor care iubesc mult si se vad pusi in fata faptului implinit al naruirii brutale a castelelor de nisip care pana mai ieri pareau fiabile. De acum incolo insa, comportamentul tau depinde ...
Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange din 20 ian 2010 23:25 de simosimina
nu mai ai himen! Nu este vorba de himen elastic! S-a rupt fără sângerare ..aşa am păţit şi eu!
A avea himen elastic înseamnă dureri de fiecare dată când faci sex...
Iar despre chestia cu sexul la o lună...este normal să te doară ...
Re: Dezvirginare fara a curge sange din 20 ian 2010 23:18 de monique
salut si mie mi s-a intamplat la fel.
Himenul meu e f elastic, daca nu fac sex o luna, parca as fi iar virgina.
Si nu-mi curge niciodata sange, el e f atent cu mine, si stie toate aste.
Nu mai sunt virgina de 5 ani asa ca stiu despre ce vb, ...
Re: Posibila sarcina din 20 ian 2010 21:44 de simosimina
Durerea ovarelor nu prea are legáturá cu sarcina...durerea este cauzată cel mai probabil de vreo răceală acolo jos.
Test de sarcină ai făcut?
De ce nu vă gândiţi înainte de a face sex?!?!?! De ce? Pentru 10 minute de ...
Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten din 20 ian 2010 21:09 de ionutzxxx
salut
nici eu nu am avut prietena pana acum la 15 ani
daca doresti sa vb pe mes
[i][Cenzurat de ExoticDream: Fara IDuri pe forum; aveti mesagerie pentru asa ceva![/i]
Re: Re: Pilula de a doua zi! din 20 ian 2010 20:51 de YaYa
testul nu specifica o perioada spunea ca in ziua in kre menstruatia este asteptata...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 20 ian 2010 20:42 de baby
Ce zile:lol:
Ce fel trece timpul:,
http://www.youtube.com/watch?v=yd8jh9QYfEs
Am ramas uimita....socataaaaaa!!!
Cand am auzit ca sunt [i]iubita[/i] lui:o:o:o
Poftim?
Si eu de ce nu stiam?:huh:
Cica suntem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sa din 20 ian 2010 20:34 de SORIN28
Cu exceptia catorva idioti care s-au gandit ei ca au ceva de spus cand, normal, ar fi fost sa taca...nu se cearta nimeni.
Nu vorbim despre egoism(egoist sunt si eu), vorbim despre rasism si despre faptul ca unii sunt asa de idioti incat isi ...
Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sau ro din 20 ian 2010 20:14 de McLove
Si... de ce ne certam pentru altii? Atata timp cat eu sunt fericit, restul lumii nu mai conteaza. Da, sunt egoist, eu sa traiesc bine.. apoi ma intereseaza restu' lumii! :ermm:
PS: toti suntem asa, chiar daca nu recunoasteti. (eu, apoi ceilalti!)
Re: Re: Doare dupa dezvirginare? din 20 ian 2010 19:11 de yony
exact,...
durerea depinde si de cata rabdare are partenerul cu tine, si de cat esti de relaxata...
:rolleyes:
Re: Pilula de a doua zi! din 20 ian 2010 19:07 de yony
ii posibil sa fie tot din cauza pilulei pe care ai luat-o..
insa nu cred ca esty gravida mai ales daca testu a iesit negativ, si sper k l-ai facut la 10 zile dupa contactul sexual..
dar oricum trebuia sa va protejatzi, mai ales k tipul nu are ...
Re: Re: Puncte mici rosii sub piele din 20 ian 2010 18:17 de Andrei
sa zicem ca am aceste puncte mici rosii de vreo 2-3 saptamani
alergie - nu vad la ce, nu am schimbat nimc din ce consum ...
sex - hmmm sunt stabil de atatia ani nu vad de ce acum sa-mi apara
igiena - poate de prea multa igiena
m-am gandit sa ...
Re: Ce ziceti de asta...se va supara...prietena me din 20 ian 2010 17:53 de cherry_dream
e ... aiurea intrebarea. mai faci si scenarii dinainte :lol:. depinde de ea daca se supara. poate o sperii prea rau si nu e bine. si pe mine ma mai sperie cateodata, dar cu chestii marunte. mie una nu mi-ar placea sa-mi faca ce zici tu ...
Pagina 1063 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |