Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 ian 2010 07:43 de SORIN28

Ma bucur ca stiai melodia :ok: Daca eu iti spun ca e pentru tine, e logica simpla ca e cu dedicatie...nu tre' sa-ti mai pui semne de intrebare si ti se potriveste sigur. De regula incerc sa stau calm...de fiecare data cand m-am enervat, m-a ...

Re: Ciclu dupa Postinor

din 22 ian 2010 07:21 de SORIN28

Sangerarea care urmeaza(in marea majoritate a cazurilor) nu este menstruatie...nu face confuzie. Postinorul este sigur .:ok:

Re: Cer niste pareri :)

din 22 ian 2010 03:06 de compot

In seara d 1 aprilie eram q cel mai bun prieten la mine. Ne.am gandit sa.i facem prietenei lui o farsa. Am sunat.o, am dat.o p spkr si i.am propus acesteia sa fie prietena mea. Dupa o discutie scurta am reusit s'o conving, la final spunandu.i k a ...

Re: Petting,ejaculare, deget in vagin -> risc sarc

din 21 ian 2010 23:50 de Vulpoiu

Deci dupa 15 min de la ejaculare,toti spermatozoizii 'mor' nu ai de ce sa-ti faci griji! (m-am exprimat cam aiurea dar...) :lol:

Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 21 ian 2010 23:42 de Bozgoru

vai ai 16 ani.. ce batrana esti..esti atat de batrana incat te-ai nascut cand batea romania pe argentina cu 3-2 la mondiale..

Re: ciclu dupa postinor

din 21 ian 2010 23:25 de simosimina

nu este obligatoriu să îţi vină! Postinorul dereglează menstruaţia..şi Postinorul are efect 100%! Deci dacă l-ai luat corect NU AI CUM SĂ RĂMÂI ÎNSĂRCINATĂ!

Re: Exista vreun risc?

din 21 ian 2010 23:23 de simosimina

deci..chiar dacă a luat antibiotice puternice, trebuia să continue anticoncepţionalele (dar sansele să rămână însărcinată erau crescute cu 50%, deoarece antibioticele scad efectul anticoncepţionalelor)! Posibilitate de sarcină există, ...

din 21 ian 2010 22:21 de sweety16

Da stiam melodia.Directa si sincera.Imi place.Sa inteleg ca e cu dedicatie...poate chiar mi se potriveste.Dar...nu vad care e problema ta.Si stai calm ca nu am probleme la mansarda.Mesajul nu era pentru tine asa nu te mai baga. Bineinteles ca ...

din 21 ian 2010 22:11 de sweety16

:blink: Mergi la mai multi medici...trebuia sa te trezesti mai din timp....de pe la 12-13 ani trebuia sa te apuci de un sport care sa-ti influenteze cresterea.Daca spui ca acum 6 luni aveai cartilajele aprope inchise...:`

Re: Exista vreun risc?

din 21 ian 2010 22:03 de compot

poate fi posibil kiar dk nu ti.ai dat drumul in ea!

Exista vreun risc?

din 21 ian 2010 21:45 de ursaru

dupa cum se intelege din titlu as vrea sa stiu daca am de ce sa imi fac griji.treaba sta cam asa:saptamana trecuta am facut sex neprotejat cu prietena mea,iar ea a intrerupt anticonceptionalele pt ca luase niste antibiotice puternice.E posibil sa fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur

din 21 ian 2010 21:36 de ............

:~*:~*:ok::love::ermm::((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atz

din 21 ian 2010 21:35 de frumuselu

bai baieti nu mai va chinuiti ca de geaa faceti voi laba sau ce dracu faceti voi acolo dar nuti merge ca daca nu o pui pe pretena ta sa tio suga o leaca de geaba pa frate

Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 21 ian 2010 21:32 de buhai

ma baieti mie nu misa rupt ata si ce trebue sa fac trebue sa o las sa se rupa ea ce dreacu daca nu faci sex nu faci nimic nui asa dao sa rupa ea ma fut cu una si se rupe ii dau muie si gata se rupe e usor frate :ok::D:ok:

Re: aa...putin ajutor:D?

din 21 ian 2010 20:54 de cherry_dream

cu siguranta nu! sunteti mult prea mici. ce daca bate apropouri? nu e bine pentru tine sa-ti incepi viata sexuala de la varsta asta. mai copilariti si voi. faceti si voi altceva inafara de sex. va puteti bucura de multe intr-o relatie.. la varsta ...

Ciclu dupa Postinor

din 21 ian 2010 19:23 de paula

este obligatoriu sa iti vina ciclu dupa ce iei pastila de a doua zi "postinor" , daca nu iti vine inseamna ca esti insarcinata?

Re: Cer niste pareri :)

din 21 ian 2010 17:10 de cherry_dream

avand in vedere circumstantele, s-a intamplat in seara aia si doar atat. nu inseamna nimic. uita. si oricum ... daca e prietena prietenului tau nu merita sa te certi cu el pentru ea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez

din 21 ian 2010 17:04 de 072*******

simplu te duci o iei de mana ii zici vorbe dulci cum ar fi cat de bn arata sau fao printesa asta intotdeauna merge dupa ce ajungi cu ea intrun loc unde puteti fi singuri poti incepe cu sutienu si ce ce ii peste el si apoi te duci mai in jos ...

Re: Re: Re: Re: subiecte de discutie

din 21 ian 2010 16:59 de McLove

Daca te intreb ce e a[b]M[/b]fetamina, zici ca e faina. :mellow: Sa nu imi zici ca esti unul din aia care se drogheaza cu "sare de baie". Mai bine donati banii aia! :lol:

Re: Petting,ejaculare, deget in vagin -> risc sarc

din 21 ian 2010 16:53 de cherry_dream

nu se intampla nimic :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1062 din 3731
«   1 ... 1059   1060   1061   1062   1063   1064   1065 ... 3731   »

loading...