Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: castile pentru copiat...pareri

din 25 ian 2010 13:14 de basturk

mda...asa este.te-ai gandit cam tarziu sa te apuci de invatat iar cu castile nu ai sa faci treaba daca este oral

menstruatie?sau.....altceva?

din 25 ian 2010 13:11 de victoria

buna.am 20 de ani si in ultimul an am luat anticonceptionale desorelle.recunosc ca au fost luni in care nu am facut pauza, din diferite motive(eram la mare/era ziua prietenului/etc).am zis sa nu mai iau macar o perioada.probleme mele sunt: 1.am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati facut-o prima data?

din 25 ian 2010 12:56 de basturk

sa vedem daca se anunta cineva...acum m-ai facut curios

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 ian 2010 23:01 de sweety16

E perfetct daca ai facut parte dintr-o trupa mai demult...inseamna ca miscarile de baza le stii cat de cat...cauta tutoriale pe youtube cu pasi de street...or sa-ti fie de folos.

Re: castile pentru copiat...pareri

din 24 ian 2010 22:53 de sweety16

La oral nu merge...mai bine pune mana si termina cartea de citit e cel mai ok asa....

din 24 ian 2010 22:50 de sweety16

Dar ce-ai facut ca sa existe posibilitatea de a fi exmatriculat?:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Actul sexual

din 24 ian 2010 22:47 de McLove

Poti sa rezisti mai mult, doar daca te gandesti la altceva, in timpul acela. Dar, nu iti recomand. Ce simti? Placere, in nici un caz.

castile pentru copiat...pareri

din 24 ian 2010 22:41 de nicole

de obicei intru pe acest forum sa cer pareri in legatura cu problemele sentimentale...dar acum am o alta problema care ma macina....vreau sa stiu daca exista printre voi pers. care au folosit castile acelea minuscule pentru copiat (la examen),si mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prieten

din 24 ian 2010 22:33 de carrie

In cele mai multe cazuri, swinging-ul sau sexul in grup sunt niste practici pe care unul din parteneri le doreste, iar celalalt pur si simplu le accepta din dorinta de a ii face celuilalt pe plac sau din teama de a nu il pierde, cu toate ca in ...

din 24 ian 2010 22:22 de McLove

...inca un weekend! Printre rafele sexuale, si mirosuri ilegale. :unsure: Ingheata... Nu simte, nu aude, nu vede, nu poate! Aici, acolo, oriunde... la fel. Poate exista, poate va reusi. Stres... maine o zi "speciala", voi afla daca sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba

din 24 ian 2010 22:00 de sweety16

N-o sa impresioneze prin dansul pinguinului....:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba

din 24 ian 2010 21:58 de sweety16

Sunt multe fete care danseaza break...dar bn e foarte greu Iar C-Walk n-are cum sa danseze e foarte greu...iar daca nu faci cursuri de destul de mult timp n-ai cum... Dar street-ul e ok si nu e chia asa gre>am eu in calculator un remix bun de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bal

din 24 ian 2010 21:51 de McLove

Sau... http://www.youtube.com/watch?v=sf9kfzx_aJ4 :mellow: Pe mine nu m-ar impresiona daca ar dansa asta. Decat daca ar fi ceva de genul: http://www.youtube.com/watch?v=8GaQjl5-Ihw&feature=related PS: breakdance-ul nu e pentru fete!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bal

din 24 ian 2010 21:46 de sweety16

McLove...e la liceu...nu o sa castige cu o piesa de teatru modificata...crede-ma. eu am specificat asta pentru ca ma pricep la street ca fac de cativa ani si daia i-am sugerat si am intrebat-o daca se pricepe cat de cat.Break-ul da e mai greu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bal

din 24 ian 2010 21:20 de Firentze

In principiu a fost dans,playback si nu mai stiu... .Ma pricep cat de cat dar nu pot sa spun ca sunt experta...ma gandeam sa dansez pe o melodie de la pussicat dolls

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bal

din 24 ian 2010 21:03 de sweety16

Incearca sa dansezi...te pricepi la street? Parerea mea e ca e cel mai interesant si ai atrage atentia insa trebuie sa te pricepi... Sau nu stiu...chiar mi-ai dat de gandit...daca imi vine vreo idee ceva iti zic.Ce alte proble la originalitate ...

POVESTEA POVESTILOR DE ION CREANGA:)

din 24 ian 2010 20:05 de onlyforgod

http://www.youtube.com/watch?v=PKavW4wgvQI&feature=PlayList&p=C59B014766727623&playnext=1&playnext_from=PL&index=3 ascultati cu atentie , nu stiu sigur daca el este autorul dar din cate am auzit si din cate observ pare a fi stilul lui :) ... ...

din 24 ian 2010 19:37 de sweety16

Stii, ideea e ca daca ma imbracam ca o pitzipoanca poate nu se luau de mine..pentru ca atunci era una de-a lor:lol: Gen... Toata lumea stie ca toate tingacile alea imputite mai sunt si pitzipoance...ca sa nu le spun in alt fel...:-` Si nu ...

Re: Re: Re: Re: Mihai Eminescu - Spovedanie (o fi

din 24 ian 2010 18:33 de compot

n.am auzit nimic in scoala despre faptul k ar fi avut o ratacire... Eu nu cred k poemul ii apartine. Probabil vreun bulangiu care a vrut sa.si fak reclama...

din 24 ian 2010 18:03 de compot

Ajuta-te singura, apuca-te d un sport(basket, handbal, volei etc. ) nu se vor vedea rezultatele imediat, dar in timp vei observa o skimbare. T duci la medic zici? Ai 34 kg? Pai iti mai trebuiesc vreo 2 kg d bani k s t bage.n seama. serios, t poti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1057 din 3731
«   1 ... 1054   1055   1056   1057   1058   1059   1060 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare