Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va place andreea mant din 26 ian 2010 22:51 de baby
Poti sa pui 1 kil de machiaj pe fata,poti sa pui haine ft scumpe,poti sa te umpli de bijuterii fine........daca nu stii sa le porti tot degeaba
Poate ca barbat nu stii sa faci diferenta:ermm:
Uita-te bine la ea sa vezi ca stiu ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2010 22:48 de sweety16
Nu.Ideea e ca pe mine nu ma interesa de ala doar ca m-a enervat tupeul lor si modul lor de abordare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce se intampla daca te abt din 26 ian 2010 22:36 de simosimina
:lol::lol::lol: am glumit oameni buni!
Într-adevăr nu ştiu ce simte un bărbat..că nu am penis..însă am auzit că uneori e dureroasă amăgirea:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va place andreea mantea? din 26 ian 2010 22:33 de McLove
Daca si asta e frumoasa... :lol:
Silicoane + machiaj + photoshop = perfecta!
Nemachiata, imi sare inima din piept daca o vad. :ermm:
Si eu as fi perfect daca m-ar aranja aia pentru o sedinta foto. :`
LE: Asta e un mic exemplu cum se fac ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce se intampla daca te abtii s din 26 ian 2010 22:28 de compot
simosimina cunoaste un barbat mai mult decat te cunosti tu pe tine tot fara suparare. Dak ea o sa se supere o sa.mi cer scuze...dar nu ma adresam ei in mod direct.
Re: Re: Re: Re: Ce se intampla daca te abtii sa ej din 26 ian 2010 22:24 de piball
simosimina e fata..de unde sa stie?:D cum ne dor pe noi si de ce...fara suparare:rolleyes:
Re: Re: Re: Ce se intampla daca te abtii sa ejacul din 26 ian 2010 22:21 de McLove
simosimina a glumit... :unsure:
Re: Re: Re: Re: Ce se intampla daca te abtii sa ej din 26 ian 2010 22:21 de compot
era normal s t doara, nu o facei. dar suna super, eram singuri si n.aveam unde s.o facem=))
Re: Mesaj pentru generatia noastra din 26 ian 2010 22:16 de niNNu
Daca vrei nu o facei! Dar 70% din adolescenti ce o fac o fac pentru ca se cred mai : Smecheri,Coolsi chesti de genu...Eu nu fumez,nu ma droghez,de beut beau des dar foarte putin , si nu pot zice ca nu umbu cu fumatori pentru ca ,Maiales ascult ...
Re: Este posibil? din 26 ian 2010 22:12 de compot
teoretic ar fi, dar daca nu o sa iasa soarele...
Re: Re: Re: Ce se intampla daca te abtii sa ejacul din 26 ian 2010 22:12 de piball
off topic:am vrut sa scriu mai demult pe forum despre asta cu durerea la testicule,atunci cand nu iti dai drumu,sau doar exista preludiul si atat.mie mi se intampla chiar foarte des cand eram singur cu prietena mea si nu aveam unde sa o ...
Re: Re: Ce se intampla daca te abtii sa ejaculezi? din 26 ian 2010 21:51 de compot
testicolele t dor knd nu faci sex deloc doar stai si.o pipai p.aia o noapte intreaga t amagesti si dupa c pleak d durere zici k n.o mai kemi niciodata. Mi s.a intamplat sa fac sex, sa nu.mi dau drumul dar nu ma durut nimic!(nu stiu poate la altii ...
Re: Re: Ce se intampla daca te abtii sa ejaculezi? din 26 ian 2010 21:23 de ursaru
exact:wacko:
Re: Ce se intampla daca te abtii sa ejaculezi? din 26 ian 2010 21:21 de simosimina
durere de testicule:))
Re: Este posibil? din 26 ian 2010 19:55 de dropdread
daca e luna plina da :love:
Re: Cum poti excita un baiat ff mult??? din 26 ian 2010 19:29 de dropdread
niste atingeri si niste saruturi pe gat niste zambete fac totul . bine asta daca esti si frumoasa:))) daca nu ...
:lol::lol::lol:
Re: Re: buna1!!!!!!!!!!!! din 26 ian 2010 19:27 de valentina
pai e motiv.k noi stam in casa cu parintii mei.si nu poate sa se duca la toaleta sa-si dea drumu,daca se intalneste cu ei prin casa???dar nu ramane impotent sau ceva de genu????doamne fereste
Re: Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prie din 26 ian 2010 19:00 de dropdread
adevarat:-??:)))) ce plm si eu as accepta de unde ar afa lumea ce am facut eu cu ea si nici ea nu cred ca sar duce sa spuna la toata lumea ca sia traso cu mine nu ?!
Re: buna1!!!!!!!!!!!! din 26 ian 2010 18:40 de McLove
:huh:
Si... care ar fi motivul sa se abtina? Atunci, ce rost mai are...
Nu pateste nimic, nu o sa ii explodeze penisul.
Ce se intampla daca te abtii sa ejaculezi? din 26 ian 2010 18:24 de valentina
buna!!!voiam sa va intreb si eu ceva....daca te abtii sa nu-ti dai drumu,se intampla ceva?adik poate avea urmari neplacute???k prietenu meu uneori se abtine sa nu-si dea drumu.raspunsuri ...
Pagina 1054 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |