Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri. din 26 ian 2010 18:08 de McLove
:lol::lol::lol:
Buna asta... M-ai facut sa zambesc.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri. din 26 ian 2010 18:03 de deyu
:~*:~*vb serios cu faza cu sange
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Il vreau, ma vrea, dar din 26 ian 2010 18:00 de alintza
nu sunt destui draga mea...toti care sunt buni sunt luati. eu consider ca atata timp cat nu stai tu de capul lui sa va vedeti inseamna ca si el se gandeste la tine si simte ceva pentru tine.
e nasol sa te desparti brusc dupa o relatie asa de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moralitate vs comfort din 26 ian 2010 15:25 de basturk
scuze, nu dadusem login:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moralitate vs comfort pers din 26 ian 2010 15:24 de Guest
pai hai sa o luam logic: iti faci datoria fata de moral si respect intotdeauna?spre exemplu: la scoala/facultate/servici mergi si faci totul ca la carte?esti un elev model?sau mai faci si cate o absenta, mai si copiezi, mai faci si cate o gluma ...
Re: inca putin... din 26 ian 2010 14:16 de Psyche
vitamina k
Re: inca putin... din 26 ian 2010 14:15 de basturk
am auzit totusi ca ar fi un medicament pentru asa ceva, dar nu are efect in toate cazurile
Re: Re: Re: Re: Re: Moralitate vs comfort personal din 26 ian 2010 14:15 de Psyche
mie-mi pare incredibil de complicat,totusi :blink:
Re: Re: Re: Re: Moralitate vs comfort personal din 26 ian 2010 14:00 de basturk
si voi, firefox si psyche, va traiti viata la fel.daca ati fi doar morali, ati fi sumbri,iar daca ati merge doar pe comfortul propriu....probabil acum erati vedete la stirile de la ora 5.trebuie sa fim realisti, suntem oameni
Re: Re: Re: inca putin... din 26 ian 2010 13:58 de McLove
Pai... cred ca iti dai seama ce interesant va fi. :mellow:
Si... daca va intalniti, trebuie neaparat sa "v-o trageti"?! :huh:
Re: Re: cum poti sti daca te iubeste cineva? din 26 ian 2010 13:57 de monikk
aici iti dau dreptate..:love:
Amanarea menstruatiei... vine prietenul meu! din 26 ian 2010 13:24 de diana90
buna...am o problema...peste cateva zile ma intalnesc cu prietenul meu..nu ne-am vazut de 3 luni.problema este ca o sa fiu pe stop.as vrea sa stiu daca pot lua ceva ca sa imi treaca mai repede sau daca pot sa o fac pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doamna pe strada si curva` din 26 ian 2010 13:20 de diana90
cred ca asta isi doresc toti barbatii de la o femeie..sa ie doamna pe strada si curva in pat...:P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2010 12:23 de monikk
deci....pana la urma ajungi la concluzia mea!te-a mancat in c** si ele te-au scarpinat......:))))))cred ca ai meritat-o...cred ca iti placea de tiganusul ala daca le-ai raspuns ....daca nu te interesa le ignorai si-ti vedeai de treaba ta....si nu-ti ...
Re: buna xplicatie! din 26 ian 2010 12:21 de carrie
Traditii, traditii... tu stii cum se traieste in China, cu comunismul lor, sau in India, in saracia cea mai deplina? Da, traditiile sunt frumoase pt turisti, dar nu si pentru cei ce traiesc in ele... China si India sunt mari puteri economice ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati facut-o prima data? din 26 ian 2010 12:07 de cherry_dream
a? :lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati facut-o prima data? din 26 ian 2010 12:00 de ZigZag
Error !!:lol:
Re: Re: Re: Re: Gustul spermei din 26 ian 2010 11:35 de Zoo :)
Bai nu mai comenta aiurea la intrebarea omului in special ce are daca e Zoofil sau alceva ? ESTI TU MAI DESTEPT SI NOI NU STIM ? Credema pentru mine Zoofili si gay sunt oameni normali doar cu niste placeri diferite just all. Eu urasc pe Necrofili , ...
Re: off :)) din 26 ian 2010 11:15 de sa ma dokaso
Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati facut-o prima data? din 26 ian 2010 08:59 de basturk
ha?:blink:
Pagina 1055 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |