Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ce credeti? din 7 feb 2010 15:17 de luinwe
daca la 16 ani te plangi, tie teama ca vine sfarsitul lumii in 2012?
nu, nu este tarziu. niciodata nu-i tarziu, pentru nimic. eu asa functionez.
ai mult timp sa experimentezi si sa-ti perfectionezi sarutul
Re: Fata veche, fata noua, pe care sa o aleg?!? din 7 feb 2010 15:10 de baby
daca o iubesti pe aia de 15 e logic ca nu vei putea avea o relatie in adevaratul sens al cuv cu aia de 21.
eu zic ca te joci cu focul...ne mai auzim:lol:
sper sa nu am dreptate
Re: Re: Re: sani din 7 feb 2010 15:07 de C275
nu cred ca-i moare nimic:lol:
de ce sa nu-i spui ceea ce-ti place si ce nu?
ti-e rusine:`?
pe tine te-ar deranja daca partenerul tau ti-ar sugera sa faci ceva altfel fata de cum erai obisnuita s-o faci?;)
Re: Re: Re: Re: Ma place? din 7 feb 2010 15:05 de baby
dragule:` daca un baiat ma simpatizeaza si incearca sa se bage in seama cu mine inseamna neaparat ca vrea sa mi-o traga?:huh:
eu sper ca nu! pt ca ar inseamna ca multi for sa ma ****
Re: Re: Fata veche, fata noua, pe care sa o aleg?! din 7 feb 2010 14:48 de luinwe
asa e specia noastra... din cauza smecheriei de a umbla cu mai multe, acum creste populatia globului. Barbatul smecher a dereglat demografia Terrei. totul a inceput de la cei 12 apostoli... s-au imprastia si au inceput sa vorbeasca... barbatii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 feb 2010 13:53 de onlyforgod
multumesc,
PS: cu toate nu stau bine la capitolul mesaje postate, cu siguranta intru aproape in fiecare zi pe forum de vreo doi ani incoace si chiar daca nu imi exprim pararea, imi place sa le citesc pe ale voastre, si am ajuns sa conturez ...
Re: Re: Re: Re: sani din 7 feb 2010 12:30 de Danny_DaBoss
mama da parca sunteti copii si va este rushine sa ziceti ce va place sau nu ...
daca te strange prea tare, spune-i
daca iti place sau nu iti place ceva, spune-i
omu nu poate sa ghiceasca ce iti place sau nu daca nu comunici cu el.. doooh
Re: Pentru fete: ati cedat de la prima intalnire? din 7 feb 2010 12:27 de Danny_DaBoss
Sincer, mie imi plac fetele care cedeaza la prima intalnire. Nu le consider curve pentru ca nu sunt. Pur si simplu ne placem, ne atragem, ce sa mai stam atat la povesti din moment ce suntem oameni maturi si stim ce vrem.. Si deobicei intalnirile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in relatie din 7 feb 2010 12:17 de Danny_DaBoss
copiii astia...
in primul rand, daca el era peste, ceea ce era o meserie practic pentru el pentru ca facea bani, ai putea totusi sa apreciezi la el faptul ca, cum ai zis ca ti-a si spus, te iubeste si esti totul pentru el, si sa apreciezi ca a ...
Pentru fete: ati cedat de la prima intalnire? din 7 feb 2010 12:09 de Alina18
ati cedat vreodata pana acum de la prima intalnire?
daca DA,cum a fost?
:~*
Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. al din 7 feb 2010 11:57 de euuuu
daca as fi fost analfabeta nu mai scriam asa corect....;)
Re: Re: Re: sani din 7 feb 2010 11:40 de McLove
Pai... si daca o dor sanii, ce sa faca?!
Cum sa iei sanul unei fete, cu o palma de un metru, si sa il invarti in toate directiile?
Daca fac asa, il iei si tu de "oo" si zici: draga, e randu' meu!
Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v din 7 feb 2010 11:36 de McLove
Si analfabeti ca tine care posteaza pe forumuri.
"Pfoa", "choa", "jujitzu"... iubesc Romania! :`
Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgi din 7 feb 2010 11:33 de :D euuu
em am 17 ani si jumatate si intr o zi am avut marea "placere"sa port un dialog cu un baiat...10minute de conversatie cu el ma adus la realitate(el fiind varul unei colege)......ma intrebat daca m0am f---t cu un baiat...ce intrebare....iam spus ca ...
Re: sa o fac sau nu? din 7 feb 2010 11:07 de baby
mare chestie si cu virginitatea asta:lol:
cand va aud...
nu zic acuma sa te culci cu primul venit.......dar in cazul tau daca ai relatie si va iubiti e ceva normal.
macar sa o faci cu barbatul pe care il iubesti si care stii ca va avea ...
pfoa din 7 feb 2010 10:44 de eu:D
:-`.....ma copii....marimea nu conteaza daca esti cu un baiat pe care il iubesti din tot sufletul tau....daca va simtiti bne impreuna tot timpul ce mai conteaza marimea...
Sa o fac sau nu? din 7 feb 2010 10:38 de elena
(?)...sunt cu prietenul meu de 1 an si eu am 18ani si el 23...el vrea sa incepem viata sexuala si eu nu stiu daca sunt pregatita...il iubesc ma iubeste si spune ca ma vrea pt totdeauna langa el si il cred....dar mi e teama ca o sa ne despartim si ...
Re: Re: Re: Re: Avort medicamentos? din 7 feb 2010 06:22 de eu
.ce i cu atatea jigniri credeti ca ea nu e constienta de greseala si la urma urmei a intrat aici pt un sfat nu pt judecata.doar dumnezeu o poate judeca si o poate pedepsi daca intradevar e inconstienta si chiar nu pasa dar nu voi ,puneti va in locul ...
Re: Re: Re: Re: Marimea penisului. din 7 feb 2010 03:21 de al3x_21
in ziua de azi nu mai vor iubire.....da-le cardu sa vezi cate orgasme au
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare: din 7 feb 2010 02:45 de ExoticDream
Eu zic ca nu e bine deloc, las-o moarta. Daca incepi sa faci sex de la varsta asta si din "motive" atat de "logice", peste vreo doi ani toti baietii te vor considera stii tu cum! In concluzie, ma repet: n-o face!
:devil::devil::devil:
Pagina 1040 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
111 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |