Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Gust ciudat la sex oral... ce sa fie?

din 8 feb 2010 14:00 de basturk

logic, problema pleaca de la tine, si nu de la el.daca iti place sa continui cu oral dupa normal, fa-o sub dus...asa mai cureti putin

Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu?

din 8 feb 2010 13:35 de lulu

:(sincer nu sunt pregatita pt schimbarea asta radicala...nu simt nevoia sa o fac...si daca o s-o fac o s -o fac ca sa nu l pierd....dar si daca o sa l pierd nu este singurul baiat...poate o sa gasesc unul care sa ma accepte sa cum sunt cu toate ca pe ...

Re: Re: Re: Sa o fac sau nu?

din 8 feb 2010 13:03 de cherry_dream

nu faci asta doar ca sa nu-l pierzi pe el. nu trebuie sa o faci din obligatie. trebuie s-o faci ca simti tu, ca vrei, ca-ti place. nu face sacrificii pentru el. e vorba si de viata ta, de sufletul tau. daca intr-adevar te iubeste, veti ramane ...

Re: Re: Sa o fac sau nu?

din 8 feb 2010 12:59 de lulu

se pare ca ai dreptate...daca ma iubeste ma asteapta pana cand eu voi fi pregatita...dar imi este teama ca l voi pierde daca nu fac lucrul asta...sper ca pana atunci sa mi dau seama daca se merita sau nu...:|

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete: ati cedat de

din 8 feb 2010 12:30 de cherry_dream

eu ma refeream la faptul ca daca faci sex de la prima intalnire si daca se vrea o relatie, nu mai are farmec. pentru ca practic ai ajuns direct in pat. sau nu :lol:. ma rog. ideea e ca sari peste multe etape care au farmecul lor. cum ai zis si ...

Re: Pentru fete: ati cedat de la prima intalnire?

din 8 feb 2010 12:26 de alex``

pe fetele care cedeaza de la prima intalnire le impart in doua categorii: 1.cele cu*ve 2.cele naive :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete: ati cedat de la p

din 8 feb 2010 12:17 de McLove

Daca unui baiat ii place de o fata, sa viceversa, vor face orice ca sa fie impreuna. Pana la urma, toti au parte de acest "farmec".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare:

din 8 feb 2010 12:09 de cherry_dream

acum pe bune. nu ai niciun motiv serios sa faci asta. acum poate ti-e frica, dar atunci cand o sa ai prieten si o sa va iubiti (sper) si o sa vina vremea sa faceti pasul asta, te vei lasa dusa de val si vei uita de toata durerea. sau macar o sa ...

Re: Re: Re: Pentru fete: ati cedat de la prima int

din 8 feb 2010 12:04 de McLove

Pentru mine, da! Atunci ce rost mai are "intalnirea" in sine?! Ii zic direct ca vreau sa ii fac nu stiu ce, decat sa mai stau sa ma balbai. Imi plac fetele care sunt convinse greu, imi place sa depun un anumit efort, sa o fac sa se ...

Re: Re: Pentru fete: ati cedat de la prima intalni

din 8 feb 2010 11:57 de cherry_dream

intrebare pentru baieti. Daca fetele cedeaza de la prima intalnire, le considerati "usoare" ? Lasand la o parte faptul ca voua oricum v-ar placea sa cedeze ... ce ganditi despre ele?

Re: Sa o fac sau nu?

din 8 feb 2010 11:52 de cherry_dream

In primul rand, n-ar trebui sa va ganditi la o familie ... tu ai 18 ani ... si nu stii ce se poate intampla peste cativa ani. el este plecat in grecia, deci nu va vedeti. doar vorbiti. nu stii ce face acolo. si vine in tara si gata, faceti sex? ...

Re: Pentru fete: ati cedat de la prima intalnire?

din 8 feb 2010 11:47 de Phainutzu

la orice baiat ii palce cand fata ii cedeaza din prima... ma rog, paote sunt si exceptii:D

Re: Re: Re: Re: Concurs pentru fete

din 8 feb 2010 10:46 de AlexG

Cam gay party pe aici pe forum vad... ThT: Sunt realist. C275: Multumesc pt sustinere :D Incepator: Imi place configuratia PC-ului tau :alien: McLove: Eu sunt premiu, fetele trebuie sa ma cucereasca pe mine. sgc: Iarta-ma ! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat

din 8 feb 2010 10:39 de yamaha

coite asa il am si yo nu va mai faceti griji e totu ok....mai bine daca il ai stramb esti mai special;) si daca te intreaba pritena date si tu mare si zii ca aia cu penisu stramb sunt mai buni;)

Re: Re: sa o fac sau nu?

din 8 feb 2010 08:45 de lulu

nu ne gandim la casatorie...ne gandim la un viitor impreuna...daca peste 2ani o sa locuim impreuna asta nu inseamna ca ne trebuie acte...;)

Re: Sa o fac sau nu?

din 8 feb 2010 02:08 de ExoticDream

Vezi ca ai mai deschis un subiect pe aceeasi tema la sectiunea "Viata sexuala", chiar daca acolo zici ca el are 24, aici 23, acolo faceti 1 an la vara, aici deja aveti 1 an impreuna. Iti voi inchide unul dintre ele, iar pe asta il mut voi muta ...

Re: Re: sa o fac sau nu?

din 8 feb 2010 02:02 de ExoticDream

"Atata timp"? Cei doi sunt impreuna de-abia din vara, adica de vreo cateva luni, chiar ti se pare c-ar fi trebuit "s-o faca" musai pana acum? :wacko::wacko::wacko:

sfat

din 8 feb 2010 01:27 de marinusha

buna.eu am inceput sa iau logest din a 5 a zi a menstruatiei,asa mi-a zis medicul,iar dupa 9 zile de luat pastile am avut contac sexual neprotejat.logestul si-a facut efectul?si este vreo problema daca iau pastila ziua si nu seara?eu o iau la ora ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare:

din 8 feb 2010 00:01 de McLove

"ecSact!!" Cum isi dau astia micii seama? :huh: Imi iau alta bomboana! :(( Ai dreptate in tot ce ai zis. Poti sa te dezvirginezi singura, totul va fi ok.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: care sunt zilele s

din 7 feb 2010 23:30 de simosimina

teoriile astea sunt scrise aşa ca să fie scrise undeva... Dacă tu cunoşti o persoană care a rămas gravidă în timpul mestrei...eu tac! Dar nu are cum! Şi crede-mă că am vorbit cu medici ginecologi şmecheri!!! Nu susţin sexul la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1038 din 3731
«   1 ... 1035   1036   1037   1038   1039   1040   1041 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare