Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sinucidere

din 24 nov 2009 15:15 de McLove

Sa spun sincer, si eu prima data m-am gandit la "emo". Dar, am zis sa nu fiu rau, poate cel/cea care a deschis acest topic are anumite probleme. :unsure:

Re: Re: Re: Sarcina

din 24 nov 2009 13:09 de simosimina

:lol: mişcările bebelului nu le vei simţi în nici un caz în primele luni =))) Eu zic să te duci la gineco...

Re: Re: Re: Sarcina

din 24 nov 2009 12:31 de Manilla

Trebuie sa recunosc ca m-ai amuzat copios, mai ales partea cu tricoul larg :)). Ca sa fie vizibile miscarile micutului ar trebui sa fi in 5-6 luni, si sa ai deja o burtica proeminenta. Cred ca se misca ceva, dar nu in zona abdomenului, ci in ...

Re: Re: Sarcina

din 24 nov 2009 12:25 de elena

multumesc tuturor pt raspunsuri... nu stiu, simt ca-mi tremura burta...si nu mi se pare...a inceput in partea stanga si acum e in dreapta. daca am un tricou mai larg si ma uit in oglinda vad cum se misca. e semn de sarcina? pai am facut teste ...

Re: Re: Re: Re: Re: R

din 24 nov 2009 11:52 de flory

,,,,,poi scuza-ma io n-am avut de unde sa stiu k a murit:(:(........si da imi permit sa dau un sfat k am fost in aceasui situatie.....in+ am rasp k toata lumea la cea ce a intrb

Re: Re: Re: Re: Re: De ce baieti acuza fetele pe n

din 24 nov 2009 11:43 de flory

.....mda asa e iti dau dreptate........orice fel de femeie ai fi esti curva............urat asa...............deocamdata nu avem ce face decat sa incercam sa ne aparam.....................si o intrb.......femeile care sunt batute injurate, si e ...

Re: Re: Re: Re: De ce baieti acuza fetele pe nedre

din 24 nov 2009 08:47 de Lia

nu conteaza ca e cuminte sau nu !!! o fata daca se culca cu mai multi e c**va. un tip in schimb daca se culca cu mai multe e gigolo !!! un tip vede una pe strada " hahaha uite ce fatza de c**va are" sau alte porcarii... fetele sunt violate, ...

Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 24 nov 2009 08:45 de Manilla

Pai perna face totul, incearca si ai sa vezi. Fara perna nu e acelasi lucru, crede-ma este incercata de mine. Nici eu nu credeam la inceput, si nu intelegeam de ce trebuie perna, dar rezultatul a fost unul foarte bun :)), daca ma intelegi.

Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 24 nov 2009 08:03 de Tooy

pe mine nu ma doare , dar in comparatie cu doggy nu se simte cine stie ce :huh: si nu pot zice ca nu e dotat...........

Din seria "somnul inimii naste monstri"...

din 24 nov 2009 01:20 de ExoticDream

Cand stai drept si gandesti stramb, ai uneori sentimentul/senzatia ca [i][b]privarile deliberate de comunicare sunt antrenamente/exercitii pregatind competitii cu mize mult mai.... sangeroase[/b][/i]... Nu stiu, dar intuiesc ca exista un proces ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after sh

din 24 nov 2009 01:14 de simosimina

Da ai dreptate..dar unii nu ştiu nici măcar să se spele pe dinţi!!! Acolo ce "firmă" mai foloseşti?!?!! :)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/

din 24 nov 2009 01:11 de sweety16

Bai totusi apa si sapunul sunt sfinte...oricat de bun si scump ar fi un parfum degeaba daca nu esti curat.

Re: Re: Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a racit.

din 24 nov 2009 00:50 de ExoticDream

Mie sincer tot acest joc de-a v-ati ascunselea mi se pare o copilarie, chiar la 18 ani. Nu toata lumea (fete, baieti) cauta doar distractie la varsta cu pricina, toata arta consta in a defini in primul rand ce cauti tu si apoi de a discerne care ...

Re: Re: Re: Re: R

din 24 nov 2009 00:49 de sgc

cu parere de care vrei tu, trebuie sa-ti spun ca cel ce-a deschis subiectul nu mai traieste de-un an de zile. drept e, ca se joaca, mai exotic fata cineva prin conturile de useri p-asa onorabil forum. dar tu nici usturoi...., nici gura..., ca daca ...

Re: Re: Re: R

din 24 nov 2009 00:39 de flory

cu parere de rau iti spun k te inseala:(:(:(......io zic k na-re rost sa incerci so mai ti langa tn.......e clar ca fata sa plik te tn:(:(:(......are un interes anume de mai sta pe langa tn.............nu te mai lasa batjocorit de ea...........mai bn ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relati

din 24 nov 2009 00:38 de sgc

pai, dupa ce termin orele de munca la serviciu, si vin acasa, in timpul ramas, cum s-ar spune liber, adica pt. relaxare, imi pierd si eu vremea, cand pe forumul asta, cand la tv, etc. exista, de fapt un zambet in continutul rasunsului, nu in sensul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat

din 24 nov 2009 00:27 de cooLZero

Sincer prietene essti batut in cap? Cat timp ai cu fata asta?Esti convins ca tine la tine? Tu crezi ca cineva renunta la tine pt. ca ai facut o gluma absolut nesemnificativa? Nu ti se pare ca ii e greu sa spuna adevarul de obicei? Iti zic io ...

Re: De ce baieti acuza fetele pe nedrept?

din 24 nov 2009 00:05 de cooLZero

Daca faci sex cu m.ai multi esti ***va Daca nu faci sex iara esti ***va Daca ai o relatie si faci sex numa cu el esti ***va unuia :)) Ce sa zic exista fel si fel de oameni :)) obisnuestete cu chestia asta:p

Re: Re: Orgasm la femei?

din 23 nov 2009 22:54 de basturk

trebuie sa recunosc ca si mie imi place pozitia, dar unele fete nu o suporta datorita pozitiei de penetrare.mai exact este dureroasa ( daca ai si ceva ca lumea in dotare).si rostul la perna nu il vad decat daca sunteti incepatori.sau nu poate sa ...

Re: pentru baietii cunoscatori:D

din 23 nov 2009 22:51 de basturk

in primul rand kegel pt cateva minute, apoi preiei controlul, si o lasi putin mai moale, mai lejer/lent, timp in care te gandesti la scoala/servici/datorii/etc.apoi revi la normal.sincer nu iti recomand.trebuie sa lasi actul de la sine daca vrei sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1182 din 3731
«   1 ... 1179   1180   1181   1182   1183   1184   1185 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare