Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 25 nov 2009 09:10 de pacpac

s-o favoriza atingerea punctului G la unele,la alte nu.nun sunt dotat,am penisul de 14 cm dar e destul de gros si dintre toate pozitiile,singura in care am reusit sa-i ating punctul G este o pozite pe care o urasc pt ca orice as face nu pot sa ...

Re: Re: Barbatii si responsabilitatea

din 25 nov 2009 08:40 de Liia

de unde pana unde? :mellow: depinde de fiecare om in parte. dar ma joritatea barbatiilor prefera sa aibe grija doar de ei insusi..ma rog :ermm: dupa te ia sotia in grija... prefera sa merga la femei decat sa vina acasa seara si sa stea cu persoana ...

Re: Re: Re: Vreau sa-mi fac o prietena si nu stiu

din 25 nov 2009 02:03 de basturk

si cum poti impinge omul in fata tuturor cand el singur recunoaste ca este timid? pai se timoreaza in ultimul hal....daca erai baiat intelegeai ca nu este o abordare buna.ca fata poate ca ti-ai dori asa ceva.gandeste-te ca poate spune ce nu trebuie ...

Re: Re: Re: Vreau sa-mi fac o prietena si nu stiu

din 25 nov 2009 01:59 de basturk

fara suparare, dar cat de romantic ar putea fi baiatul de 16 ani care sta la 10 metri distanta?asta pe parcurs, momentan trebuie sa mai reduca din distanta.si...nu vreau sa supar absolut pe nimeni, dar ia inchipuiti-va o cina romantica intre doi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat

din 25 nov 2009 01:55 de basturk

de unde stii tu ca tine la tine? si de ce esti asa sigur?pai daca la o gluma nesarata, ce-i drept, ea te-a lasat, cand o sa dati de greu.....????te impusca?:lol::lol::lol::lol:amice, te amagesti singur .deschide ochii

Re: Ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu degetul

din 25 nov 2009 01:42 de basturk

te poti deflora (rupere de himen) dar nu te poti dezvirgina ( decat cu un penis...)

Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 25 nov 2009 01:32 de basturk

cum spuneam si mai sus, fiind o pozitie care nu ofera barbatului un view foarte bun ai nevoie ca obiectul din dotare sa fie "lung" si nu "gros", fiind necesar sa parcurga si cei 2-3 sau mai stiu eu cati centimetri printr-e fesele partenerei.daca ma ...

Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 25 nov 2009 01:30 de basturk

te contrazic cu tarie!!!la doggy este o panorama mai larga, dar la pozitia despre care se discuta aici....se favorizeaza atingerea punctului g mult mai bine.daca in prima pozitie penisul intra relativ drept, la cea de-a doua loveste in peretele ...

Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 25 nov 2009 01:26 de basturk

sincer, am incercat si cu perna si nu vad nici o diferenta.daca fata stie cum sa stea....daca este genul de fata care sta si se uita pe tavan mi se pare ok sa aduci ceva improvizatii, dar daca stie ce trebuie sa faca si sa ajute ....te scapa de ...

Re: Re: Re: pentru baietii cunoscatori:D

din 25 nov 2009 01:17 de basturk

ok.asta sa ziceam ca ar fi o varianta, dar daca esti intr-o relatie in care nu se mai foloseste prezervaticul?

Re: Re: pentru baietii cunoscatori:D

din 25 nov 2009 01:16 de basturk

problema este ca daca e pe aproape de orgasm ai sanse sa iti iei si o palma pe ceafa daca te opresti....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iritare a penisului si

din 25 nov 2009 01:14 de basturk

nu ai pentru ce.esti binevenit intotdeauna:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Critici in loc de sfaturi

din 25 nov 2009 00:26 de ExoticDream

As spune, mai degraba, ca multi dintre cei de astazi sunt [b]sub[/b] orice critica si ceea ce este strigator la cer este faptul ca tot ei incearca sa dea lectii celorlalti! Da, fiecare are dreptul sa scrie cum vrea, DAR nu oriunde! Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 nov 2009 00:25 de simosimina

Nu ştiu ce l-a făcut să aibă un asemenea comportament, dar mama ta ar trebui să ia măsuri. Există acum atâtea asociaţii contra violenţei domestice...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 25 nov 2009 00:21 de flory

......poi stiu k nu trebuie sa fie pupacios tatal,dar in 12 ani doar de 3x sa ma pupe.......alta tampenie care a facuto......a batuto pe mama intr-o zi k nu era prosop in baie.............ce minte are? ce suflet are? in+ el cand a fost copil bunci nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce

din 25 nov 2009 00:13 de simosimina

Măi un tată nu trebuie să fie pupăcios. Sincer îmi pare rău că există astfel de părinţi...unii se chinuie sa dea viaţă unui copil..iar alţii îşi bat efectiv joc!!! Mi se face scârbă de asemenea oameni:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baie

din 25 nov 2009 00:11 de flory

.....exagerat de violent.........daca ar avea puteri cred ca te batea si din priviri......am 18 ani si te rog sa ma crezi k intre 7 ani si 18 ani nu ma pupat decat de 3x:wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii

din 25 nov 2009 00:09 de simosimina

Îmi pare rău că există astfel de oameni. Este violent?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baieti a

din 25 nov 2009 00:08 de flory

..sti uh femeia e sclava la toti barbati,,ma enervez rau cand ii aud pe uni" femeia trebuie sa stea acasa,sa faca mancare,sa spele,sa faca curat,daca au si copil sa aibe grija de el....si barbatul are voie sa iasa la bere la disco.etc" aud fraze de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuz

din 25 nov 2009 00:02 de flory

,,aici numai stiu nici io ce sa cred,,,,de iubit nu-l ibeste k se vede de la o posta,,,,,,,,,,sti am vb odata cu ea sa plecam si sp ca unde ne ducem cu ce traiam,cu ce ne intretinem? Si i-am sp k inceputul e greu dar ne trebuie vointa si curaj PS: ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1180 din 3731
«   1 ... 1177   1178   1179   1180   1181   1182   1183 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare