Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: n-am idee

din 27 nov 2009 07:45 de Liia

sgc daca nu ai un raspund de dat mai bine nu mai zici nimic. so, ai putea sa ii zici "hai sa facem un dush impreuna" .. sau sa cumperi un lubrifiant ( durex - cirese ) :ok:

Re: Insarcinata daca am baut apa dupa un baiat?

din 27 nov 2009 02:59 de ExoticDream

CARMEN draga, nu te vei supara, sper, daca iti voi muta subiectul la "Aberatii/Caterinci", OK? (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 nov 2009 23:08 de sgc

habar n-am cum le au catolicii. in fond craciunul catolicilor este in acelasi moment cu cel crestin-ortodox. diferenta intre ortodocsi si catolici constand, doar in divinitatea la care se-nchina: ortodocsii la Isus, catolicii la maica-sa. unii ...

din 26 nov 2009 22:49 de CARMEN

Ei si-au facut si cununia civila si cununia religioasa in aceiasi zi adica pe 1 Decembrie. Dar totusi catolicii s-ar putea sa aiba altfel datile astea.

din 26 nov 2009 22:45 de sgc

parintii tai, sarbatoresc, probabil, casatoria civila(inseamna chestia aceea la ofiterul starii civile) pe 1 decembrie, dar daca sunt crestini ortodocsi, nunta religioasa(inseamna chestia aceea la biserica) o sarbatoresc, ori cu mai mult de 6 ...

din 26 nov 2009 22:32 de CARMEN

Maria are dreptate.Se poate face nunta indiferent daca esti catolic sau nu. Parintii mei sarbatoresc nunta de argint pe 1 Decembrie. Casa de piatra Maria:-*

Insarcinata daca am baut apa dupa un baiat?

din 26 nov 2009 22:27 de Alexa

Buna! Acum o saptamana iam dat unui baiat sa bea apa din sticla mea si eu am baut dupa aia dupa el. De cateva zile ma doare burta si am gretur. Cei drept am trecut si peste o raceala. Dar nu am avut niciodata greturi asa puternice. Sunt insarcinata?

Re: raspuns

din 26 nov 2009 20:52 de VikingMan30

De nutritiva e pentru ca tot ce e mai vun la un barbat acolo se duce daca iti place asa mult hai sa incerci cu mine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita p

din 26 nov 2009 19:24 de 3xtr3m

eu zic in felul urmator ca poate fi si fata poate fi si baiat dar la cum sa exprimat tinde mai mult sa fie baiat oi fi avand eu 26 de ani dar din cate fete am cunoscut nu o existat nici una sa nui fi placut sa fie sarutata pe la urechi,pe gat pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gu

din 26 nov 2009 18:41 de Pringles

Sunt foarte nou pe aici, imi place:D, sper sa mai trec:)), dar ceea ce nu inteleg este de ce idiotii nu isi iau ban permanent??? Vad un forum cu oameni dezinhibati, care vorbesc si vor sa afle mai multe despre cea mai mare inventie a tuturor ...

Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 26 nov 2009 18:32 de simosimina

Mie mi se pare cam la fel şi cu pernă şi fără..ideea e că dacă pun pernă sunt o idee mai ridicată..în rest simt aceeaşi plăcere:)

Re: Re: Re: Re: pentru baietii cunoscatori:D

din 26 nov 2009 17:49 de mariof3

Putin alcol inainte ? :-`

Re: Felatie...ce parere aveti???Sunt ingrijorata!!

din 26 nov 2009 17:09 de Pringles

Intai invata sa scrii(nu ca eu asi avea 3 facultati, dar totusi...), si dupa aceea GROW UP!!! Accepta realitatea, face misto de tine, e gata, e pa. Il iubesti ca pe viata ta, aia de 16 ani, in ce film de pe acasa ai auzit chestia asta, sau in ce ...

Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 26 nov 2009 15:28 de anamaria

deci daca cineva te iubeste k adevarat tio demonstreaza si nu prin vorbe ci fapte adica sati aduca fericirea pe fata intelegi thu :-`:love::rolleyes:

Re: Dupa cat timp se vede burtica?

din 26 nov 2009 14:55 de aura

Buna, am si eu o intrebare la voi..daca asteptam sa se intimple sarcina)inainte sa am menstruatia simt aceleasi dureri de burta ca altadata? sau nu .. ms

Re: Este mai nedureroasa dezvirginarea la 15-17 an

din 26 nov 2009 10:18 de Pitzirik

.doare la orice varsta........:ok::ok:O:)

Compromisul care compromite....

din 25 nov 2009 23:56 de ExoticDream

Siderant spectacol ofera scena politica a plaiurilor mioritice in aceste zile.... Intoarceri de 180 de grade, atacuri virulente topite in strangeri de mana si poze "de familie", aliante stranii intr-o tara dezbinata, macinata de goana acerba dupa ...

Re: Re: Re: Sex salbatic cu profu' de matematica

din 25 nov 2009 23:32 de sweety16

Mie imi plac povestile lui/ei.Sunt foarte amuzante si pline de protie incat ma fac sa-mi imaginez pana unde poate ajunge cretinismul din anumite persoane si cat de penibile pot deveni acestea.

din 25 nov 2009 23:31 de sgc

mai fac si eu erori - mananc cate-o cratima, sau litere, etc., cand sunt nervoasa, daca la genul acesta de scoala te referi. mi-a placut, intr-adevar mai mult gramatica limbii romane, comparativ cu literatura romana, insa, fara-ndoiala n-am fost ...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuza fetele pe

din 25 nov 2009 23:01 de Liia

de acord :flowers:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1177 din 3731
«   1 ... 1174   1175   1176   1177   1178   1179   1180 ... 3731   »

loading...