Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa raman insarcinata p

din 27 nov 2009 16:28 de cherry_dream

pai..daca s-a terminat in tine..normal ca exista sanse mari sa ramai. cand tre sa-ti vina?

Re: Mi-e teama de mirosul vaginului meu la sex ora

din 27 nov 2009 16:16 de cherry_dream

nu te mai gandi la asta..n-are cum sa-ti miroasa urat vaginul,mai ales daca te speli zilnic..lasa-l sa-ti faca, sa vezi ce misto e, si nu te mai gandi la chestii inutile. ;)

Re: Re: Ma masturbez excesiv?

din 27 nov 2009 16:08 de cherry_dream

dupa ce faci sex nu-ti mai vine sa te masturbezi :))).nu e aceeasi senzatie, e mult mai marfa sexul..si parca nu-ti mai vine. dar..la 14 ani sa te masturbezi?! alte activitati potrivite varstei nu ai?

Re: Cum sa ma masturbez?

din 27 nov 2009 15:56 de cherry_dream

de ce vrei sa te masturbezi?simti nevoia..la varsta asta? si daca vrei sa te masturbezi..ce-i asa de greu?:)))foloseste-ti mana.

Re: Re: Insarcinata daca am baut apa dupa un baiat

din 27 nov 2009 15:55 de Bozgoru

se pare ca esti singura de pe forumul asta... care isi mai da seama de posturile care sunt la caterinca.. se pare ca ceilalti chiar cred toate tampeniile scrise de toti tampitii..

Re: Nudismul

din 27 nov 2009 15:46 de Bozgoru

cred ca tu habar n-ai care e diferenta intre nudism si topless la femei.. daca ar alege ele sa fac oriunde unde nu este amenajat special pt nudisti plaja nude... ar veni politia le-ar luat si le-ar da ditamai amenda...

Re: Re: Dezvirginare cu degetul

din 27 nov 2009 15:36 de cherry_dream

daca ti-a curs sange, medical, nu mai esti virgina.acum..depinde.poti considera ca esti inca virgina,atata timp cat nu ai avut niciun contact sexual.oricum cred ca atunci cand vei avea,tot vei mai sangera, caci nu cred ca s-a rupt tot..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nudism

din 27 nov 2009 15:35 de Dan24

Si eu as vrea sa incerc :D dar vorba unui " coleg " de mai sus ... pana la urma .... se mai si scoala ... ca vrei ca nu vrei ... soare.. cald .... atatea de vazut ca doar nu o sa te uiti numai la stele ..... :)) si daca se trezeste si sigur atragi ...

Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 27 nov 2009 15:26 de cherry_dream

sa mor daca am inteles ceva din ce ai zis :))) ce vrei sa stii?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De doi ani impeuna, dar fa

din 27 nov 2009 14:59 de basturk

parerea mea este ca sexul conteaza 75% intr-o relatie.oricat de bine te ineelegi cu partenerul, daca nu te intelegi la pat, isi va cauta in alta parte si uite asa se destrama tot

Re: Re: Miros neplacut

din 27 nov 2009 14:37 de basturk

nu stiu cum este la femei, dar va pot asigura ca la barbati, gustul spermei este foarte influentat de ceea ce mananca.nu intelegeti ca daca mananca ceapa, are gust de ceapa.dar daca mananca ceva puternic aromat, gustul spermei este influentat(mai ...

Re: Mi-e teama de mirosul vaginului meu la sex ora

din 27 nov 2009 14:33 de basturk

pe bune.daca stii ca esti la zi cu igiena, lasa baiatu sa-si faca treaba.daca simte el ceva "necurat" o sa faca el ceva in sensul asta

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste conside

din 27 nov 2009 14:31 de basturk

daca spui tu....cu toate ca esti prima persoana la care aud asa ceva, si am facut si eu sport si sala si am multe cunostinte, dar varianta asta nu am mai auzit-o

Re: Re: Re: Penis ,

din 27 nov 2009 14:28 de basturk

procedezi foarte bine cu igiena.nota 10.dar asa sa faci mereu, dupa orice mers la toaleta, nu doar acum ca ai o problema.iar cu problema ta....cred ca mai bine mergi la doctor.partea cu scurgeri la barbati....nush c sa zic....eu nu te aprob...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o c

din 27 nov 2009 14:04 de cooLZero

Fa mah cum iti zic io ;)Ca si io is int-o situatie ceva gen ca a tau... aaa si daca reusesti cumva sa mergi la suc cu ea si cu inca cateva fete ..fa tot posibilu sa te bagi intre altele sa nu faci sa fie langa tine, si incepi sa glumesti sa ...

Re: Re: Re: Re: Insarcinata daca am baut apa dupa

din 27 nov 2009 13:58 de ThT

Doamne,asta e cea mai tare chestie care am auzit'o vreodata.Cum poti sa gandesti asa ceva cand in zilele noastre sunt atatea mijloace de informare?(carti,internet,manuale):o

Re: Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste considerabi

din 27 nov 2009 12:13 de Dan24

eu zic ce am observat la mine ... deci sunt schimbari si din cate stiu din scoala generala.. dezvoltarea corpului masculin se face pana la varsta de 25 ... maxim 27 de ani . acum depinde in functie de tine .. de ce? pentru ca daca faci ...

Re: Cat este de important orgasmul intr-o relatie?

din 27 nov 2009 11:50 de denisadeny

INTRADEVAR...ESTE FOARTE IMPORTANT ORGASMUL...PT CA DACA NU AL AI..DEVI NERVOASA...ITI PIERE CHEFUL DE A FACE SEX...MULTE FEMEI NU AU ORGASM..BARBATI TREBUIE SA FACA IN ASA FELK SA AIBA SI ELE..INDEFERENT CUM...VAGINAL SAU CLTORIDIAN..ALTFEL..AJUNG ...

Re: Re: Re: Insarcinata daca am baut apa dupa un b

din 27 nov 2009 11:26 de McLove

Eu zic sa avortezi pe gura...

Re: Re: Insarcinata daca am baut apa dupa un baiat

din 27 nov 2009 07:50 de Liia

pai mai stiti.. poata tipu e gay si a facut oral altuia si ca sa isi clateasca gura a baut din apa ei !! si ea are o anatomie asa ma ciudata.. si are o gaurica prin burta care duce fix in vagin :o !!! o sa iasa de un bebe !

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1176 din 3731
«   1 ... 1173   1174   1175   1176   1177   1178   1179 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare