Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2009 00:55 de Guest
well oamenii sunt slabi.. au nevoie sa creada k e cineva mult mai puternic kre ii ajuta knd is la pamant..:((
dak accepti sau nu k nu te ajuta nimeni e alegerea ta..
sa crezi k primesti ajutor iti da incredere in tine :p
ji partea cu raiul e ...
Re: Re: Re: Re: Sinucidere din 30 nov 2009 00:17 de sgc
sper sa nu mai existe o data viitoare, intrucat obstacolele intalnite-n viata pana acum au fost prea multe, prea mari si prea dese pt. o singura persoana. multumesc frumos pt. gandul bun, chiar daca nu ne cunoastem.
Re: Re: Re: Sinucidere din 30 nov 2009 00:12 de sgc
pt. ca exista persoane pt. care merita sa traiesc mai departe, pt. ca exista persoane asemeni tie care s-ar fi bucurat, dupa cum observ, dac-as fi facut-o. asa c-am strans din dinti si am continuat sa traiesc.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii din 29 nov 2009 23:21 de McLove
asl pls .jpg :~*
Glumesc... Probabil ai dreptate, nu pot sa te contrazic. Dar, daca exista asemenea situatii, trebuie sa ripostezi, nu are rost sa se ajunga la astfel de vorbe. :unsure:
Re: Re: Re: Re: Masturbare cu creionul -> risc sar din 29 nov 2009 22:16 de justme18
nu l-as da:P...ce tie iti convine sa te masturbezi in loc sa faci sex?...nu cred:P
:)):))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuza fe din 29 nov 2009 22:09 de McLove
Sa gandim logic..
Eu, merg pe strada. Din fata, vine o fata necunoscuta. Eu o opresc, ii zic direct :"esti curva!". Nu ti se pare cam aiurea? Eu nu o cunosc, nu stiu ce a facut, si ii zic ca e nu stiu cum...
Nu confundati fazele, in care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuza fetele din 29 nov 2009 21:55 de Liia
poate ne place ?!?! X( in primul rand ca nu trebuie sa mergi in nici o discoteca unde canta salam ca sa patesti ceva de genul. si fi sigur ca tu nu prea o sa vezi asta pt ca nu esti fata ! putin te intereseaza pe tine ce se intampla in jurul tau ...
Re: Re: Re: Re: Numele din 29 nov 2009 19:42 de sKoL
=)))) timmy =)))
eu ii zic cateodata johny B)B)
Re: Re: Re: Numele din 29 nov 2009 19:40 de m3xycanu
Eu mi-am botezat penisu' micu' Timmy sau Gheorghe,alegeti voi :-` :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cel mai ne din 29 nov 2009 18:48 de simosimina
:lol::lol::lol:dacă sunt gropi mari...se poate întâmpla o tragedie în timpul oralului :))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cel mai ne din 29 nov 2009 18:43 de simosimina
Nu mă refeream la asta :))
Mă miram în ce parcare..că poliţia este peste tot...
Re: Re: Re: Sinucidere din 29 nov 2009 18:34 de basturk
pentru ca a strans din dinti si a mers mai departe.iar data viitoare ar fi bine sa nu se mai gandeasca deloc.toata lumea intanleste obstacole in viata, mai mici sau mai mari.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cel mai nebune din 29 nov 2009 18:32 de basturk
adica?daca nu stau in capitala inseamna ca stau la tara si nu exista parcari?sau ce sa inteleg?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cel mai nebune din 29 nov 2009 18:30 de basturk
nu poti parca in spatele unui bloc la ora 1 noaptea???si in timpul mersului, cat e autostrada de lunga....daca merge usor, nu e nici o problema.mai ales ca nu sunt gropi...mari:D
Re: Re: Sinucidere din 29 nov 2009 15:37 de cutarescu
sgc, daca tot te-ai gindit la sinucidere de ce n-ai si facut-o?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa raman insar din 29 nov 2009 11:30 de cherry_dream
nu inteleg de ce nu o faceti cu prezervativ daca aveti frica asta..decat sa stati cu grija dupa..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa raman insar din 29 nov 2009 11:29 de cherry_dream
testul este valabil dupa 10 zile de la contact.daca ti-a iesit negativ atunci,e ok.
iar manifestarile sarcinii apar dupa cateva saptamani..vreo 8 parca..daca te simti rau sunt doar coincidente.
Re: Re: need of information din 29 nov 2009 09:44 de cristi_12hd
pai.....nu!
Re: Re: Sperma pe mana, atingere vagin, risc sarci din 29 nov 2009 09:43 de cristi_12hd
si in plus daca nu a intrat in ..... nu cred ca are vreun efect daca si ai curatat foarte bine dupa nu ia de ce sa iti faci probleme.
Re: Sperma pe mana, atingere vagin, risc sarcina? din 29 nov 2009 09:40 de cristi_12hd
daca nu vati futut nu cred
Pagina 1173 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
95 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |