Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Iubire = ? din 30 nov 2009 21:05 de McLove
Asta e raspunsul meu, apoi am continuat la general...
Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 30 nov 2009 19:44 de Diana
Pai daca toti baietii isi jura ca nu mai dezvirgineaza o fata, atunci .. ganditi-va si voi :).
Re: Re: Re: Re: Iubire = ? din 30 nov 2009 19:24 de shell
ciudat mai esti... sa stii ca ceea ce zici tu nu spune nimic referitor la intrebarea mea...dar daca suferi inveti ce inseamna iubirea...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2009 18:18 de McLove
:lol:
Nu te da la ea ca stie karate. :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste din 30 nov 2009 18:02 de basturk
mai, eu am peste 24, dar sincer nu pot sa te sustin.tot ce creste este experienta, cu care faci muuuuulta treaba buna
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2009 18:02 de cutarescu
Nu stiam daca esti femeia sau barbat. Ai spus sa-mi iau gindul, dar n-am inteles, de la ce sa-mi iau gindul?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2009 15:47 de pandora
Ca sa nu insult sau sa mai stiu eu ce..rog moderatorul de la sala asta sa mute "opinia" a deosebitului GUEST in orice alta parte (preferibil sa se deschida o sala speciala pt cei care nu stiu sa scrie bine romaneste..propun pana si numele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste con din 30 nov 2009 14:38 de Dan24
Mie lucru asta cu sala si cu pregatirea fizica il stiu de la un profesor de sala ... care omu e cat un munte la propiu :)) si eu l-am intrebat la vrajeala .. si el mi-a spus foarte serios ca da . se poate face o maririre ca el este tot un muschi ...
Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 30 nov 2009 12:49 de McLove
Crezi ca avem 12 ani sa ne iei cu abureli? In primul rand, nimeni nu o sa aiba cosuri pe toata fata timp de 4 ani.. S-a dus incontinuu, chiar daca dupa prima sedinta nu a avut efect? :lol:
PS: nu ascultati toate sfaturile tampite cu pasta de ...
Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 30 nov 2009 12:24 de anonima
:-*:-*:-*:-*
Re: Cum imi dau seama daca tine la mine? din 30 nov 2009 11:49 de andra
eu am ani decand cant si vream sa primesc si eu sfaturi dar toti prieteni imi ziceau : " andra esti curajoasa de ce trebuie sa ceri sfaturi la alti fa ce iti zice inima si nu mai asculata dupa alti si fi personalizata'' ei bine asa e si sfatul meu ...
Re: Cum imi dau seama daca tine la mine? din 30 nov 2009 11:42 de helerne
iti dai seama daca te iubeste foarte usor de felul in care sa comporta cu tine de felul in care te priveste in ochi :zorro:sau mai ales daca tea sarutata vreodata inseamna ca este inebunit dupa tine :~*sau iti mai dai seama ca te iubeste de felul ...
Re: Re: iubesti...si totusi te simti singur.. din 30 nov 2009 09:41 de denisadeny
merci...chiar nu sunt o tipa cicalitoare..stiu ca ce mie nu-mi place nici altuia nu-i face..munceste mult..asa ca nu il pot intreba ce face sau cu cine iese..planuri...pt mine este mai greu...un copil...familie...aiurea...nu?
Re: iubesti...si totusi te simti singur.. din 30 nov 2009 09:26 de Black_06
Paiii....ati inceput destul de bine,faptul ca va iubiti si sper sa fie cu adevarat va va tine impreuna...totul este cat se poate de natural,trust me :)
Inca ceva....continuati cu comunicarea,este esentiala intr-o relatie la distanta si ...
Re: Insarcinata dupa sex neprotejat? din 30 nov 2009 09:22 de Liia
daca nu si-a dat drumul in tine este bine.. desi exista si lichidul prejaculator iar pe acesta nu il poate controla. e normal sa iti vina asa haotic ciclul. pentru ca se deregleaza. sanii si greturile si burta.. nu ziceai ca trebuie sa iti vina? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baie din 30 nov 2009 09:16 de Liia
sa ripostam ? :mellow: cum ? daca strigi dupa ajutor nu vine nimeni.. crede-ma. si cum poti riposta? ....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2009 05:29 de Wave
Cel mai tare film "artistic" :D
(daca ai rabdare sa-l vezi pana la sfarsit, vei vedea de ce niciodata n-o sa aia suma de bani pe care o vrei, in buzunare. Niciodata . :lol: :lol: ...
Re: Insarcinata dupa sex neprotejat? din 30 nov 2009 03:03 de ExoticDream
[b]Maine iti voi muta postul la sectiunea "Viata sexuala"![/b]
(!)(!)(!)
Insarcinata dupa sex neprotejat? din 30 nov 2009 02:42 de florinutsa
buna ce ma fac am doar 15 ani si am facut ce nu trebea sa fac :(( eu si prietenu meu.pacea mea am facut sex neprotejat la inceputul luni lui octombrie nu mai stiu exact data dar el nu sia dat drumul in mine nu mi-a curs nici sange nu ma durut(eram ...
Re: Re: Re: Joc: ABC cultural... din 30 nov 2009 02:27 de ExoticDream
Din pacate, nu te-ai prins ca acest joc, cu google sau nu, are rolul de a acoperi unele din numeroasele lacune pe care multi elevi (si nu numai) le au, desi trec sau au trecut prin scoala si nu de a scoate in evidenta bogata cultura a unuia sau ...
Pagina 1172 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
66 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||