Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Iubire = ?

din 30 nov 2009 19:24 de shell

ciudat mai esti... sa stii ca ceea ce zici tu nu spune nimic referitor la intrebarea mea...dar daca suferi inveti ce inseamna iubirea...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 nov 2009 18:18 de McLove

:lol: Nu te da la ea ca stie karate. :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste

din 30 nov 2009 18:02 de basturk

mai, eu am peste 24, dar sincer nu pot sa te sustin.tot ce creste este experienta, cu care faci muuuuulta treaba buna

din 30 nov 2009 18:02 de cutarescu

Nu stiam daca esti femeia sau barbat. Ai spus sa-mi iau gindul, dar n-am inteles, de la ce sa-mi iau gindul?

din 30 nov 2009 15:47 de pandora

Ca sa nu insult sau sa mai stiu eu ce..rog moderatorul de la sala asta sa mute "opinia" a deosebitului GUEST in orice alta parte (preferibil sa se deschida o sala speciala pt cei care nu stiu sa scrie bine romaneste..propun pana si numele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste con

din 30 nov 2009 14:38 de Dan24

Mie lucru asta cu sala si cu pregatirea fizica il stiu de la un profesor de sala ... care omu e cat un munte la propiu :)) si eu l-am intrebat la vrajeala .. si el mi-a spus foarte serios ca da . se poate face o maririre ca el este tot un muschi ...

Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!?

din 30 nov 2009 12:49 de McLove

Crezi ca avem 12 ani sa ne iei cu abureli? In primul rand, nimeni nu o sa aiba cosuri pe toata fata timp de 4 ani.. S-a dus incontinuu, chiar daca dupa prima sedinta nu a avut efect? :lol: PS: nu ascultati toate sfaturile tampite cu pasta de ...

Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste!

din 30 nov 2009 12:24 de anonima

:-*:-*:-*:-*

Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 30 nov 2009 11:49 de andra

eu am ani decand cant si vream sa primesc si eu sfaturi dar toti prieteni imi ziceau : " andra esti curajoasa de ce trebuie sa ceri sfaturi la alti fa ce iti zice inima si nu mai asculata dupa alti si fi personalizata'' ei bine asa e si sfatul meu ...

Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 30 nov 2009 11:42 de helerne

iti dai seama daca te iubeste foarte usor de felul in care sa comporta cu tine de felul in care te priveste in ochi :zorro:sau mai ales daca tea sarutata vreodata inseamna ca este inebunit dupa tine :~*sau iti mai dai seama ca te iubeste de felul ...

Re: Re: iubesti...si totusi te simti singur..

din 30 nov 2009 09:41 de denisadeny

merci...chiar nu sunt o tipa cicalitoare..stiu ca ce mie nu-mi place nici altuia nu-i face..munceste mult..asa ca nu il pot intreba ce face sau cu cine iese..planuri...pt mine este mai greu...un copil...familie...aiurea...nu?

Re: iubesti...si totusi te simti singur..

din 30 nov 2009 09:26 de Black_06

Paiii....ati inceput destul de bine,faptul ca va iubiti si sper sa fie cu adevarat va va tine impreuna...totul este cat se poate de natural,trust me :) Inca ceva....continuati cu comunicarea,este esentiala intr-o relatie la distanta si ...

Re: Insarcinata dupa sex neprotejat?

din 30 nov 2009 09:22 de Liia

daca nu si-a dat drumul in tine este bine.. desi exista si lichidul prejaculator iar pe acesta nu il poate controla. e normal sa iti vina asa haotic ciclul. pentru ca se deregleaza. sanii si greturile si burta.. nu ziceai ca trebuie sa iti vina? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baie

din 30 nov 2009 09:16 de Liia

sa ripostam ? :mellow: cum ? daca strigi dupa ajutor nu vine nimeni.. crede-ma. si cum poti riposta? ....

din 30 nov 2009 05:29 de Wave

Cel mai tare film "artistic" :D (daca ai rabdare sa-l vezi pana la sfarsit, vei vedea de ce niciodata n-o sa aia suma de bani pe care o vrei, in buzunare. Niciodata . :lol: :lol: ...

Re: Insarcinata dupa sex neprotejat?

din 30 nov 2009 03:03 de ExoticDream

[b]Maine iti voi muta postul la sectiunea "Viata sexuala"![/b] (!)(!)(!)

Insarcinata dupa sex neprotejat?

din 30 nov 2009 02:42 de florinutsa

buna ce ma fac am doar 15 ani si am facut ce nu trebea sa fac :(( eu si prietenu meu.pacea mea am facut sex neprotejat la inceputul luni lui octombrie nu mai stiu exact data dar el nu sia dat drumul in mine nu mi-a curs nici sange nu ma durut(eram ...

Re: Re: Re: Joc: ABC cultural...

din 30 nov 2009 02:27 de ExoticDream

Din pacate, nu te-ai prins ca acest joc, cu google sau nu, are rolul de a acoperi unele din numeroasele lacune pe care multi elevi (si nu numai) le au, desi trec sau au trecut prin scoala si nu de a scoate in evidenta bogata cultura a unuia sau ...

din 30 nov 2009 01:12 de sgc

corect si foarte bine alese povestioarele pt. a sublinia un punct de vedere cat se poate de real si sanatos.

din 30 nov 2009 01:12 de anonim

vb cu ea spunei ca nu mai poti sa astepti...vezi daca iti da voie sa te culci cu alta fata ca sa iti faci moftu ... si revii la ea ..parerea meaa eu ca fata ias permite prietenului meu

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1172 din 3731
«   1 ... 1169   1170   1171   1172   1173   1174   1175 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare