Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Sunt foarte confuz...:| nu inteleg fenomenu asta

din 1 dec 2009 12:45 de Smashy

Ma uit in jurul meu la modul general vorbind si vad atata tevatura pe subiectul "SEX".E ceva firesc normal nu trebuie nimeni sa fie panicat nici cei cirgini de 13 14 15 ani pur si simplu Sex sau cum spun altii depinde cum o faci dragoste etcc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuz

din 1 dec 2009 11:18 de McLove

Faci din tantar, armasar... Nu e chiar asa, stai calma. Daca asta consideri, ca femeile sunt foarte dezavantajate, e gandirea ta. Daca umblati numai cu baieti "mari si tari", care isi bat joc de voi, nu e vina mea sau a celorlalti de pe acest ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuza fe

din 1 dec 2009 11:10 de Liia

desi se dau toti mari nu stiu ce cu motz in frunte.. tot femeia este mai interesanta si plina de secrete. chiar daca e ea mereu catalogata curva sau parasuta sau mai stiu eu. voi aveti un singur orgasm. mereu la fel. cu aceleasi senzatii. pe cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuza fetele

din 1 dec 2009 11:00 de McLove

Nu stiu, dar barbatul are unele avantaje. In timpul ala, barbatul foloseste un "obiect al muncii", in timp ce femeia foloseste mai multe, in acelasi timp. Poate asta ar fi motivul.. Baietii, dupa ce se culca cu una, se duc la ceilalti si :"ba, ...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuza fetele pe

din 1 dec 2009 10:56 de Liia

dar eu NU vorbesc despre tine .. :mellow: tu ai scapat esentialul din toata chestia aia. o femeie imediat e catalogata. ai zis ceva de 'barbat'? nu. daca unu se poate culca cu 10 si sa nu i se zica nimic. o tipa de ce nu ar putea?

Re: Re: Re: De ce baietii acuza fetele pe nedrept?

din 1 dec 2009 10:48 de Liia

deja ma calci pe nervi :lol: si barbatul ce mama lui e ?!

Re: Re: De ce baietii acuza fetele pe nedrept?

din 1 dec 2009 10:38 de McLove

Femeie libera sau ce vrea ea, daca se culca cu 10 si mai are si prieten, nu mai e cur_va, aia e direct parasuta. :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Music for making l

din 1 dec 2009 02:00 de ExoticDream

Nu stiu daca ATB este chiar ideal ca muzica erotica sau de relaxare (Cafe del Mar s-ar potrivi mai bine), dar mie imi place oricand! :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masini

din 1 dec 2009 00:45 de ExoticDream

Eu raman la parerea mea: o masina noua este preferabila uneia cu multi ani si kilometri in spate, chiar daca poate nu arata chiar "de fite", m-as simti mult mai in siguranta astfel, chiar daca m-as indatora pe mai mult timp. :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 30 nov 2009 23:51 de Pitzirik

.cati ani ai?:lol::lol::lol::lol::lol:O:):~*

Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 30 nov 2009 23:47 de McLove

Va uitati prea mult la filme SF... :mellow:

Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 30 nov 2009 23:45 de Pitzirik

......nu trebuie sa-l testezi,trebuie sa-l simti,fi atenta la privirile lui,la gesturile lui,la comportamentul lui,la vorbele lui,,,,,,,,,asa simti daca tine la tine,trebuie sa simti daca e dulce cu tn,daca e atent cu tn,daca iti face pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baie

din 30 nov 2009 23:33 de Pitzirik

...cum sa ripostezi??:huh::huh: avem noi puterea necesara sa ripostam?:lol::lol::lol:. oricat ai incerca sa ripostezi n-ai sanse..........asa k asta vom fi noi toata viatza.femeile luate in rs mereu,batjocorite,batute,luate in ras.etc):(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuz

din 30 nov 2009 23:30 de Pitzirik

..........sa lasam logik.:ok::ok:....u poate esti un baiat cu simt si care sti sa respecti o femeie asa cum merita,,dar asa baieti cum zici uh se gasesc in ziua de azi 1 la 10.000....sti de ce baieti fac gesturile astea si striga dupe noi k suntem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 nov 2009 23:19 de pandora

Decat cu unu' ca "ji" tine..mai bine "singurica".Cu toate ca din punctul asta de vedere..sunt umblata prin seXpert si totusi ar mai ramane cate cineva cu mine..asa ca ..roaga moderatorii sa te ajute cu noua sala.papa!!! P.S ..si daca te crezi in ...

Re: Re: Re: Re: Joc: ABC cultural...

din 30 nov 2009 23:00 de sgc

nu. nu m-am prins cine are lacune, cum acopera jocul lacunele, ce garantii imi prezinti tu, mie sau altora ca dincolo de conditia pe care-o pui in deschiderea topicului legat de ne-utilizarea google-ului, tu nu l-ai utiliza sa pui intrebari sau sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 nov 2009 22:30 de sgc

ai aflat.

Despartirile

din 30 nov 2009 21:28 de dida

ea :17, el :34, se cunosc de aproximativ un an , toate bune si frumoase iesiri , telefoane alea alea...intr-o zi se termina tot...dupa aproximativ 2 luni se hotarasc sa se intalneasca ,intalnirea decurge perfect si dupa aproximativ cateva zile el ...

Re: Re: Re: Re: Re: Iubire = ?

din 30 nov 2009 21:05 de McLove

Asta e raspunsul meu, apoi am continuat la general...

Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 30 nov 2009 19:44 de Diana

Pai daca toti baietii isi jura ca nu mai dezvirgineaza o fata, atunci .. ganditi-va si voi :).

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1171 din 3731
«   1 ... 1168   1169   1170   1171   1172   1173   1174 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare