Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: WTF ??

din 3 dec 2009 08:42 de Liia

ai putea sa o intrebi daca vrea doar prieteni sau sa fiti impreuna. pentru ca tu nu esti o papusa pe care o poate muta de colo colo. ai si tu sentimente si chestiile astea te zapacesc si nu vrei sa mai continui. o pui sa aleaga. ori asa ori asa. ...

Re: Re: Re: Iubesti...si totusi te simti singur..

din 3 dec 2009 08:21 de denisadeny

multumesc pt sfat...dar tu crezi ca m-am despartit de nebuna de el...doar ca am vrut eu...sau ca am gasit pe altul??nuuu...am incercat de N ori...am plecat ...m-am intors iar...din cauza copilului...sa nu creasca fara tata..dar oare merita sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Iubesti...si totusi te simti singu

din 3 dec 2009 08:05 de denisadeny

Un baiat/barbat poate avea mai multe "fete" . Acel barbat sensibil,romantic se poate transforma in secunda doi in cel mai nesimtit... Stii cum e vorba aia: "Nu tot ce zboara, se mananca." [/quote el nu este nesimtit....daca era...sigur nu vb cu ...

Re: Re: Re: Insarcinata daca am baut apa dupa un b

din 3 dec 2009 00:25 de ExoticDream

Draga/dragelor, ce sa va fac eu daca aveti acelasi IP?!? P.S. In privinta mutatului, stai linistita ca nu am de ce sa te intreb pe tine, actiunea aia se petrece daca nu exista concordanta intre continutul topicului si cel al sectiunii unde a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Joc: ABC cultu

din 2 dec 2009 23:42 de sgc

[i]Imi pare rau, insa asemenea elucubratii nu au ce cauta in aceasta sectiune a forumului. Daca nu esti capabila sa participi la discutii, te invit sa postezi la "Aberatii si caterinci" (daca te lasa Sorin!).[/i]

Re: Insarcinata daca am baut apa dupa un baiat?

din 2 dec 2009 23:32 de sweety16

Daca detaliai putin mai mult si adugai si niste chestii scarboase as fii crezut ca esti elenavacaru...dar observ ca sunteti mai multe terminate de genu' asta pe forum

Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri iei?

din 2 dec 2009 23:00 de McLove

Inveti karate! :ninja: 9 luni? Daca eram in locul tau, il omoram acolo... Pacat ca ii lasati sa va faca asa ceva, nu stiu de ce acceptati. Sunt cazuri, dupa 20 de ani, daca o bate regulat, e normal sa se desparta de el. Aveti si voi orgoliul ...

Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masur

din 2 dec 2009 22:54 de viatapierdut

si eu sunt in aceasi situatie...suntem impreuna de 4 ani dupa 2 ani a inceput sa de-a in mine,daca mi-ar da Dumnezeu sanatate la cat am plans din cauza loviturilor si jignirilor...cred ca as devenii nemuritoare...as vrea sa pot sa pun punct dar me ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Joc: ABC cultural.

din 2 dec 2009 22:22 de McLove

Mamaie a fost Cleopatra... Ganditi inainte sa lasati degetele sa atinga tastatura. Care este cea mai mare planeta (normal, este exoplaneta) descoperita de oameni? (puteti folosi si google)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce var

din 2 dec 2009 22:07 de McLove

Doare, probabil vei muri din cauza durerii. Prezervativul il poti folosit pe post de guma, are si arome...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce var

din 2 dec 2009 21:48 de sweety16

Prezevativul nu are nici o legatura cu virginitatea.Pe ala il folosesti in cazul in care nu vrei un bebe sau o bts.

Re: Re: Iubire = ?

din 2 dec 2009 20:39 de baby

Si daca din cele 10 minute....2 min ma gandesc la Paul si alte 2 min ma gandesc la Stefan....ce mai rezulta? ca iubesc 2 barbati?:lol::lol: Iar in celelalte 6 minute ma gandesc daca sunt machiata misto si la bluza aia cu paiete aurii...aaaa si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta

din 2 dec 2009 19:49 de marian

as dori sa va inteb daca doare prima data sunt virgin si doresc sa o fac ?sfat sa folosesc prezervativ sau nu?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Joc: ABC cultural.

din 2 dec 2009 19:40 de cutarescu

Nu-i adevarat, sgc, nu asa ai invatat la scoala

Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarci

din 2 dec 2009 19:21 de miha

nu are cum sa ramai cum sa ramai cu ce sa ramai dak el nu isi da drumul in tine..

Re: Re: Re: De durata, pana la

din 2 dec 2009 17:31 de basturk

da, dar oamenii spera la mai bine, si speranta moare ultima(pentru cei optimisti ca mine).si sunt visatori....ce ar fi oamenii dar nu ar exista visele...?

Re: Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata sexua

din 2 dec 2009 17:23 de basturk

:lol::lol::lol:tinand cont ca topicul este deschis de un an, nu cred ca mai este virgina si nici nu mai are nevoie de sfaturi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm?

din 2 dec 2009 17:21 de basturk

adica ai orgasm cand te dai in carusel?eu daca ma dau in parasute am:lol::lol::lol::ok:

Re: Inceperea vietii sexuale de pe la 14 ani

din 2 dec 2009 17:02 de manuela

Eu zic sa te mai gandesti putin in privinta inceperii vietii sexuale..e foarte periculos pentru voi sa incepeti de la aceasta varsta, poate deveni frustrant pe viitor. In primul rand daca tot vrei sa iti incepi viata sexuala nu uita de ...

Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

din 2 dec 2009 16:57 de manuela

Nu e neaparat sa iti curga sange, nu la toate persoanele se intampla acest 'fenomen'. Cat despre durere...nu ai simtit poate pentru ca erai intr-o pozitie mai relexanta sau actul sexual a fost mai intens decat crezi...:D Nu, nu mai esti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1168 din 3731
«   1 ... 1165   1166   1167   1168   1169   1170   1171 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare