Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata sexuala? din 2 dec 2009 16:46 de manuela
E normal sa iti fie frica. Da, e adevarat ca si prezervativul se poate rupe dar daca folositi o marca mai buna si consultand cu atentie instructiunile. Nu toate anticonceptionalele ingrasa dar nu te sfatui sa iei de la aceasta varsta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca din 2 dec 2009 16:34 de anonimm
aham........deci nu are nimic,ca eram amandoi nedumeriti,nu ne asteptam sa fie asa...........
Acum trebuie sa facem o pauza sau putem sa o facem cand vrem??vor fi consecinte asupra ei?ca se teme:">
Re: Re: De durata, pana la din 2 dec 2009 15:26 de carrie
Dap, este adevarat ca atunci cand ai o relatie la care tii, spectrul despartirii ti se pare infiorator, dar... pana la urma tot ce poti sa faci este sa te bucuri de ceea ce ai in momentul respectiv, sa incerci sa faci relatia cat mai frumoasa si sa ...
Re: Re: Insarcinata daca am baut apa dupa un baiat din 2 dec 2009 15:23 de CARMEN
ExoticDream draga,in primul rand nu este deschis de mine,eu singurul subiect pe care l-am deschis este SUPER FORUM,in al doilea rand:m-am adresat eu vreodata tie in legatura cu vreo mutare sau stergere a vreunui topic?eu stiu ca nu,fara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a din 2 dec 2009 14:29 de cherry_dream
are dreptate.
Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a cur din 2 dec 2009 13:24 de simosimina
Nu neapărat. Poate că acum tu ai fost mai atent..ai pătruns mai uşor..ea a fost mai relaxată...
Iar sângerarea nu este obligatoriu să apară...mai ales dacă băiatul are grijă cum face:)
Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sa din 2 dec 2009 13:23 de anonimm
intrebare: am incercat sa o fac cu prietena mea si nu am putut k a duruto,am mai incerkt peste 2zile am patruns in ea si nu a mai durut-o si nici nu a sangerat.ce s-a intamplat.......ca nu imi dau seama.........nu trebuia sa o doara iar cand am ...
Re: De durata, pana la din 2 dec 2009 12:59 de basturk
chiar asa....nu prea merge faza cu "trait clipa" intr-o relatie.daca este o aventura, de ce nu.dar in momentul in care ai o relatie, e normal sa te simti bine in compania celuilalt si iti vei dori sa ramai cu el.si pentru a ramane toata viata ...
Dor de Timisoara...... din 2 dec 2009 01:33 de ExoticDream
Incredibil, dar adevarat.... Traim niste timpuri dementiale, in care se incearca melanj coloristic chiar daca se calca pe suflete, idealuri, in speranta ca paharul popular nu s-a umplut inca....! Uluitor! Terifiant peisaj tocmai astazi.... cred ca o ...
Re: De durata, pana la din 2 dec 2009 01:00 de ExoticDream
Am o reactie mai mult decat alergica la ideea de "a trai clipa" in cadrul unei relatii! Numai gandul ca ceea ce avem azi ar putea sa se incheie intr-un fel de maine mai mult sau mai putin indepartat mi-ar taia elanul de a trai iubirea, de a ...
Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 2 dec 2009 00:07 de basturk
:lol::lol::lol::lol:
ce ma rad....ai dreptate amice
Re: Erectie -> lichid transparent -> lipsa erectie din 1 dec 2009 23:40 de basturk
apa despre care vorbesti tu este sperma, pe care orice barbat o are daca dupa 3 partide , 4, sau cate poate duce.crema aia alba nu o ai decat la inceput, cat crezi ca pot produce si organele tale, 10kg???
Re: Ucisă cu pietre pentru sex cu barbat insurat din 1 dec 2009 23:33 de basturk
o tampenie...
Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care am facut drag din 1 dec 2009 23:29 de basturk
foarte tare.in scara blocului nu m-as risca, pentru ca se plimba vecinii cam des, dar pe faleza.....hmmmm...trebuie sa gasesc un baraj, caci daca stau sa ma duc pana la mare pt asa ceva, inseamna ca sunt prea disperat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cel ma din 1 dec 2009 23:28 de basturk
adevarat, misuna politia peste tot, dar dupa ce te obisnuiesti cu ei...ai sa vezi ca se plimba pe langa tine ( in masini) si nici nu baga de seama.daca eu am reusit ( si nu o singura data) garantat pot si altii.cat despre gropi si curbe...daca nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Joc: ABC cultural... din 1 dec 2009 22:52 de sgc
[i][Cenzurat de ExoticDream][/i] eu, la scoala asa le-am invatat: victoria - cea mai inalta cascada, iar niagara, cea mai lata si mai mare ca debit. intrebari, eu nu mai pun. am pus destule si n-a raspuns nimeni. asteia, adica lui exotic, i-au ...
Re: Re: Re: Re: Sa-mi incep viata sexuala la 16 an din 1 dec 2009 22:33 de Liia
trecem peste raspunsurile rautacioase :` well. practic nu te impiedica nimic. teoretic... ar trebui la 18+ bla bla bla. dar pana la urma o incepi cand simti. 16 mi se pare o varsta rezonabila. daca tu consideri ca persoana aceea merita cu adevarat si ...
Re: Re: Re: Re: buna din 1 dec 2009 21:17 de McLove
Probabil sperma a prins viteza sunetului...
Re: Re: Re: buna din 1 dec 2009 21:01 de cherry_dream
cam da..dar nu inteleg cum a tasnit daca avea prezervativ.
Re: Re: buna din 1 dec 2009 20:18 de fata lui :x
Buna!Am si eu o intrebare..eu siprietenul meu am faqt sex...sh la final la ejaculare...sperma a "tasnit" un pic inafara prezervativului..:|...si ma atins in jurul vaginului..dar era foarte putina..repet....
exista vreo posibilitatea sa ma ast la ...
Pagina 1169 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |