Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubire = ?

din 4 dec 2009 00:12 de Pasaroi_Cuminte

Aici e problema.Daca ti-ar functiona bine "giroscopul" ai realiza ca ne atribui identitati SF si iti creezi o lume care nu exista. Daca tot ai multa imaginatie "geostationara", asa pe o orbita parasita de simtul realitatii, de ce nu scrii o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Iubire = ?

din 3 dec 2009 23:58 de sgc

am fost intr-una pana astazi, exceptand perioadele de imbarcare, in care am avut poponetzul cu mine. de ce ma-ntrebi? ti se pare ca daca intru cateva minute pe zi, pe forum si schimb cate-o vorba cu destul de putine persoane, as fi cu fundu-n multe ...

Re: E posibil sa fiu insarcinata?

din 3 dec 2009 22:35 de Dragu ionela

am 16 ani jumate si in august la jumatatea lunii mi-a inceput viata sexuala cu pr meu.Akum 1 luna jumate mi-am facut un test de sarcina pentru ca mia fost frica.Testul a iesit negativ dar tot mie frika nuhs parca imi creste burta.Si in plus mia venit ...

Re: Re: Re: Iubire = ?

din 3 dec 2009 21:58 de sgc

nu. in niciun caz nu rezulta ca iubesti 2 barbati. rezulta ca nu iubesti vreunul, dar esti cu dosul in 2 luntrii, adica sa nu pierzi nici capra, nici varza. asta rezulta. si sunt slava domnului, zeci de exemple pe forumul acesta de gandit - 2 min la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa ram

din 3 dec 2009 20:10 de cherry_dream

fa un test de sarcina dupa 5,6..daca s-a intamplat aia pe 26. la 10 zile de la contact poti sa faci. erai in perioada fertila? atunci cam ai avea de ce sa-ti faci griji.. daca nu erai..si e calculata bine..poate ai noroc sa nu ramai.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm?

din 3 dec 2009 20:04 de cherry_dream

asta e problema..ca nu stiu de la ce as fi putut sa ma simt asa.nu am mai avut orgasm pana acum.dar parca a fost altfel ca pana acum..m-am simtit mai bine,am fost mai relaxata, mai excitata.. da,m-a luat cu ameteala cand m-am ridicat.si incercam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Joc: ABC c

din 3 dec 2009 19:58 de McLove

Din cate am invatat, Jupiter are diametrul de 10 ori decat al Pamantului si este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar cu 16 sateliti, daca nu ma insel... Dar, eu am intrebat cea mai mare exoplaneta descoperita de oameni. Acum cateva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm?

din 3 dec 2009 18:47 de baby

Incepator e tot incepator...:lol: Vlad daca vrei incearca fara bautura ...macar sa isi aminteasca si el ceva legat de prima data......:lol: Nu ar fi misto ca singura lui amintire sa fie momentul in care vomita sprijinit de copac incercand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm?

din 3 dec 2009 18:07 de vladbodan

am cateva sugestii care poate te pun pe gandit sau nu neaparat 1) ce ai mai simtit pana acum cand aveai orgasm daca ai simtit vreodata ceva asemanator? sau poti face deosebire intre excitare si orgasm, intreb fiindca probabil ti-ai inceput ...

Re: Re: Re: Re: De durata, pana la

din 3 dec 2009 17:42 de cutarescu

E normal atunci cind ai o relatie sa te gindesti la viitor. Daca nu te-ai gindi nu ar mai fi relatie. Eu sint cu iubita mea de sapte ani, si tot de pe atunci incepeam sa ne facem planuri de viitor, planuri care s-au implinit(majoritatea). Un alt plan ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: candida??

din 3 dec 2009 16:28 de anna

daca nu rezistati..sa-si puna un prezervativ..informeaza-te te rog si nu-ti fie jena de medici

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii

din 3 dec 2009 16:04 de Pitzirik

......io o sustin pe lia in tot ce a spus pe forum.asa k numai are rost sa mai scriu degeaba cea ce a spus lia este %%%% adevr.....si voi baieti nu va mai aparati k oricum nu sunteti asa cum va dati

Re: WTF ??

din 3 dec 2009 15:39 de DarkAngel

Evit-o pentru ca asa ceva nu este normal denota o instabilitate emotionala si o imaturitate care nu au cum sa duca la nici un deznodamant placut decat daca tu opresti acest bambilici

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 14

din 3 dec 2009 15:34 de McLove

Alt virgin... Sa trecem peste momentul acesta penibil. PS: n00b21, a dat "rateuri" Manuela?

Re: Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane ins

din 3 dec 2009 15:31 de McLove

Copilasii vor sa faca ca aia din filme...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Subiecte de aborda

din 3 dec 2009 15:26 de McLove

Daca are 2 vile, 4 masini si o piscina... Poate sa fie si chior, sa vezi cum sar fetele de moda "pitzi" in sus.

Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarci

din 3 dec 2009 13:42 de simosimina

Păi dacă ştii că "picătura plăcerii" conţine spermatozoizi...atunci de ce mai întrebi?! Logic că poţi rămâne... Eu nu vă înţeleg! Ce vă e greu să cumpăraţi un pachet de prezervative..sau să luaţi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina d

din 3 dec 2009 13:41 de cherry_dream

puteti s-o faceti cand vreti daca n-a curs sange. de obicei, cand curge, se recomanda pauza de 3-4 zile ca sa se vindece "rana".

Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarci

din 3 dec 2009 13:35 de cherry_dream

da, "chestia aia care curge" contine spermatozoizi si daca n-ai noroc..se poate sa ramai.

Re: Re: Re: Re: WTF ??

din 3 dec 2009 13:04 de McLove

Daca doresti ceva serios, nu are rost sa stai cu fata aceea. Nici ea nu stie ce vrea..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1167 din 3731
«   1 ... 1164   1165   1166   1167   1168   1169   1170 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare