Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Vreau sa-mi fac o prietena! PLZ help!

din 5 dec 2009 12:50 de marius1

salut! SUNT MARIUS am 15 anisori;) si sunt in cl a 8 a SI IMI PLACE DE O FATA DE LANGA CLS MEA DIN A V| A CARE ARATA SUPER BN... SI AS DORI SAMI ZICETI SI MIE CUM SA O FAC SA O CUCERESC DAR SUNT UN PIC TIMID CAND E VORBA DE RELATII DAR FATA ACEASTA ...

Re: Re: Re: Re: Re: IKARIAM

din 5 dec 2009 11:36 de adi

joc stimulent dar incorect din partea stafului.nu este posibil ca intr-un joc unde sunt investitii financiare(cumpararea ambroziei),staful sa aiba conturi ca jucatori!1-conflict de interes;2-posibilitatea de a vedea tot resurse,actiuni/inactiuni ai ...

Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

din 5 dec 2009 09:55 de basturk

fara suparare, esti preot si vrei sa ne speli pacatele?sau te-ai uitat la 2012 si crezi ca vine apocalipsa, judecata de apoi???!!!

Re: Re: Nu pot uita un cuplu facand sex!

din 5 dec 2009 09:52 de basturk

adelin86, fi putin mai realist.daca ar avea 9 ani, asa cum spune, nu ar sta pe internet sa citeasca despre sex.daca ar avea 19 ani, asa cum are trecut la date personale, nu ar ramane traumatizat ca a vazut un cuplu facand sex.e caterinca

Re: Re: Insarcinata dupa sex neprotejat?

din 5 dec 2009 09:36 de basturk

lasa domne fata in pace.daca ii place! toate ca toate dar stupida intrebare "insarcinata dupa sex neprotejat"....ca si cum as intreba eu "fac pana daca merg cu masina 1km numai pe cuie?":lol::lol::lol:

Re: Re: Sa-mi incep viata sexuala la 16 ani?

din 5 dec 2009 09:34 de basturk

mda....corect.

Re: Re: Re: Re: Iubire = ?

din 5 dec 2009 09:28 de basturk

cu iubita, normal... la tine la UK fluturii zboara in stoluri???foarte tare....urmatoarea vacanta acolo am sa o petrec:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati?

din 5 dec 2009 09:01 de cutarescu

Bozgore, un om daca e mai batrin ca alta persoana, asta nu inseamna neaparat ca are mai multa scoala ca persoana respectiva.

Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste!

din 5 dec 2009 03:19 de adelin86

deci in ziua de azi putinele fete cuminti sunt grase si urate... mai fata...ai 17 ani...nu ti-a trecut vremea...ai timp! acum esti o ratusca urata, dar in 2-3 ani daca slabesti un pic te transformi intr-o lebada frumoasa...totul e sa faci un ...

Re: Sa-mi incep viata sexuala la 16 ani?

din 5 dec 2009 03:05 de adelin86

.Eu iti spun sa nu cedezi.Chiar daca crezi ca il iubesti, nu te lasa dusa de val, ai putea sa te inseli. In adolescenta o relatie de cateva luni iti poate parea iubire pt ca pana acum nu ai cunoscut iubirea...nu stii ce e IUBIREA.Daca el iti ...

Re: Masturbare reciproca, intarziere ciclu->sarcin

din 5 dec 2009 02:54 de adelin86

e din 2006 mesajul....nu cred ca mai e tipa virgina...dar daca ar fi ramas atunci s-ar fi numit Fecioara Shimina. :p

Re: Insarcinata dupa sex neprotejat?

din 5 dec 2009 02:47 de adelin86

ce fraiere sunt fetele! de ce faci mai fetelor sex de la 15 ani? chiar nu aveti discernamant? acum supaorti cosecintele... sunt pline spitatele de minore care avorteaza...RUSINE SA VA FIE!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati?

din 5 dec 2009 02:08 de simosimina

Of ..bine mă scuzaţi domnule doctor inginer...domnule cultură :)) Cum am putut să vă plasez într-o lumină aşa de proastă?!?! Oare cum?! Termină şi tu o facultate grea..nu ASE-ul sau alte facultăţi gen şi mai vorbim :ok: Aici nu ne ...

Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

din 5 dec 2009 02:05 de adelin86

dar mama ta? ea mai e virgina? cum sa mai fii mai fata daca ai facut sex?crezi ca mai conteaza daca s-a rupt himenul sau nu? acum daca isi face alina plugaru operatie de hymeno-plastie crezi ca se poate spune ca redevine virgina? nu stiu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati?

din 5 dec 2009 02:05 de Bozgoru

a da.. si de curiozitate m-am uitat la cati ani ai... daca stau sa ma gandesc.. ca sa am mai putina carte decat tine.. ar fi trebuit sa raman de vreo 3 ori repetent intr-a cincea...si tu sa fi data mai devreme la scoala.... so smile and ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati?

din 5 dec 2009 01:55 de Bozgoru

am zis tipic alora de la tara nu ca esti de la tara... si carte.. crede-ma... ca nu ai mai multa decat mine.. stiu ca esti mandra ca probabil ai terminat o facultate.. iar daca ai terminat-o.. iti spun din nou... : - crede-ma n-ai mai multa carte ...

Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 5 dec 2009 01:55 de adelin86

draga mea bia.... nu stiu cati ani ai...dar te felicit ca inca esti virgina...tine-o tot asa... in primul rand gandeste-te ca esti de doar 6 luni cu el....e foarte putin avand in vedere ca esti virgina.Apoi gandeste-te ca el e mai mare cu ...

Re: S.O.S - probleme dupa 10 luni de relatie!!!

din 5 dec 2009 01:30 de adelin86

de atractie nu poate fi vorba...se se pune problema...pt ca un barbat se excita cand vede o femeie goala, indiferent daca ii mai plac si altele, indiferent daca o iubeste sau nu...are o problema psihologica...ceva pe suflet...cu siguranta e ...

Re: Inceperea vietii sexuale de pe la 14 ani

din 5 dec 2009 01:21 de adelin86

plus de asta gandeste-te si la fata aia ca e si ea un suflet...nu doar un corp cu care sa-ti imdeplinesti tu fanteziile sexuale...respect-o, iubeste-o, ai grija de ea, ai rabdare cu ea...daca si ea vrea sa faceti sex de acum, ori e prosta, ori ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata daca am ba

din 5 dec 2009 00:29 de Pasaroi_Cuminte

Ba da. "Combinatorica" lui Bernoulli utie-o , uite-o, uite-o: P(n;k)=n!/[k!(n-k)!] * p^k* q ^(n-k). :lol::lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1164 din 3731
«   1 ... 1161   1162   1163   1164   1165   1166   1167 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare