Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa-i propun sa ne intalnim? din 5 dec 2009 20:06 de yony
dapoi knd mai vb cu ea p mess, propune'i pur si simplu sa iesity la un suc sau o plimbare... nu ii grew :P
Re: Nu pot uita un cuplu facand sex! din 5 dec 2009 19:15 de moku
cati ani ai gabi1? 29 din cate vad din profilul tau...nu inteleg dilema ta...am cateva intrebari ,raspunde la ele si laurma pot sa iti dau sfaturi...cati ani ai? esti virgin? intrebarea ta e serioasa sau e o cacealma, pt ca daca ai 29 de ani mie ...
Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange? din 5 dec 2009 19:07 de moku
nu, mai esti... ai avut himenul elastic si nu s-a rupt, nu tre neaparat sa se rupa... scrie peste tot pe net, reviste de himen elastic
Re: Insarcinata dupa sex neprotejat? din 5 dec 2009 18:29 de matei cj
paranoia :lol::lol::lol: STAI CHILL N`AI NIMIC! :ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati? din 5 dec 2009 16:46 de Bozgoru
ideea e ca chiar am mai multa scoala . asta e ideea.. si daia nu-mi place sa se laude toti trogloditii cu inteligenta lor..
Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 5 dec 2009 15:51 de simosimina
Wtf?!?!?!
suntem sexpert.ro ...nu sfaturi-bisericeşti.ro ...right?
Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 5 dec 2009 15:49 de adelin86
Eu iti spun sa nu cedezi.Chiar daca crezi ca il iubesti, nu te lasa dusa de val, ai putea sa te inseli. In adolescenta o relatie de cateva luni iti poate parea iubire pt ca pana acum nu ai cunoscut iubirea...nu stii ce e IUBIREA.Daca el iti spune ...
Re: Re: De ce nu mi-a curs sange? din 5 dec 2009 15:36 de adelin86
corect
Re: De ce nu mi-a curs sange? din 5 dec 2009 15:34 de adelin86
looserul ala a vrut doar sange....Sangele tau ca trofeu!
bucura-te ca ai scapat de el si cauta altul...apropo: ca ti-i inceput viata sexuala de la 16-17 ani cat ai tu nu e bine...ai gresit mult...daca asteptai pana pe la 20 si un pic era ...
Re: Re: Zoofilia? din 5 dec 2009 15:34 de uzintern
Saliva cainelui nu poate produce infectii absolut deloc. Deasemenea nici alte jocuri sau sex cu cainele. Deasemenea nici nu poate ramane gravida daca va fi 'pangarita' de sperma lui. Trebuie totusi tinut cont de faptul ca aceste animale au un anumit ...
Re: Re: Re: sex din 5 dec 2009 15:14 de simosimina
Fiecare face ce vrea şi aici pe forum fiecare are câte o părere..aşa că repet...bate la uşă anul 2010... ok?
DUpă 2 ani de relaţie nu înseamnă de la a 2a întâlnire!!! Tu cred că ai o problemă :blink:
Şi eu am făcut sex după 1 ...
Re: Re: sex din 5 dec 2009 15:10 de adelin86
nu mai invata tinerii la prostii!
bravo ei ca e virgina....tu daca ai facut sex ai rezolvat ceva?
te-ai casatorit cu el ca sa poti zice ca a meritat....
bai fratilor...v-au prostit rau filmele americane in care si-o trag aia de la prima ...
Re: La 16 ani.. din 5 dec 2009 15:07 de adelin86
daca o iubesti, impaca-te cu ea!
Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri iei? din 5 dec 2009 14:56 de adelin86
desi mesajul e vechi...raspund si eu pt alte fete care vor citi...
daca iubitul te bate dupa doar 9 luni de relatie, nu mai e cale de impacare....nu poti sterge cu buretele nici macar o palma...nu merita...oricine ar fi el...daca acum da o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insar din 5 dec 2009 14:44 de McLove
Probabil...
Re: vreau sa-mi fac o prietena!PLZ help! din 5 dec 2009 14:42 de McLove
Alt cocalar...
Just go and "kcuf" yourself!
Re: vreau sa-mi fac o prietena!PLZ help! din 5 dec 2009 14:39 de adelin86
pi nu-i suficient sa ai camasa armani sau D&G...dincolo de invelisul cum te imbraci conteaza mult cum te porti...deci nu conteaza mult ambalajul...important e sa fii tu insuti...sa nu te dai mare...sa vb frumos cu ea....trebuia sa specifici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcina din 5 dec 2009 14:31 de Ionela.
Ti se pare ca esti mai interesant daca spui toate aceste lucruri?
Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata? din 5 dec 2009 14:27 de McLove
E mai bine..
Saracu' copil, avea o mama analfabeta.
Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata? din 5 dec 2009 14:22 de Ionela
Crede-ma ca nu est edeloc devreme am bune prietene care si-au inceput viata ssexuala de la 14 ani...15.
Eu am asteptat am zis ca e prea devreme iar cu pr meu actual sunt de 2 ani si cred ca era cazul...si simt ca ma iubest esi cu el vreau sa ...
Pagina 1163 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
60 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |