Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 dec 2009 20:22 de simosimina

COmunism o sa fie cu Băsescu..care e fraudat voturile din afară... Degeaba ziceţi că Geoană ar fi comunist..să vedeţi acum când o să facă Băsescu parlament unicameral..si o sa îşi bage acolo numai PDL-işti şi să vezi atunci ...

din 7 dec 2009 19:51 de Bozgoru

e a fraudat un kkt.. si daca a fraudat ..a fraudat in aceeasi masura.. sau chiar mai putin ca tovarasul comunist Geoana..

din 7 dec 2009 19:22 de cutarescu

Romanii au exact presedintele pe care il merita, chiar daca acesta a fraudat alegerile.

Re: Re: Un fel de

din 7 dec 2009 19:06 de blablabla

Ce sa zic.. Se poate deduce unde si la pus dar nu se putea daca nu faceai putin pe prostu...

Re: Re: Re: Re:

din 7 dec 2009 17:56 de secret

inseamna ca esti urat!(a fost o gluma)daca vrei suna-ma!(0744775136) nu cumva esti dama de companie si acum vrei sa faci bani cu ajutorul site-ului:zorro:

Re: Re:

din 7 dec 2009 17:43 de omu_negru

hmm...nr-ul asta e valabil si pt mine :P

Re: Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 7 dec 2009 17:11 de McLove

Termina cu prostiile astea, poate sunt oameni care viziteaza acest site si au alta religie. Tine-l pe Dumnezeu pentru tine, nu mai veni aici sa ne iei cu tampeniile astea. PS: sunt crestin, dar nu e nevoie sa te duci sa il pupi in c*r pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Veau sa o fac cu el, dar mi-e

din 7 dec 2009 16:21 de basturk

draga, ai cerut un sfat, si l-ai primit.daca aici pe forum se discuta aproape numai despre sex, e clar ca nu suntem chiar asa de incuiati, marea majoritate.si tot marea majoritate a celor care ofera sfaturi este mult mai matura decat tine.interesul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa-o fac cu

din 7 dec 2009 16:05 de basturk

daca era asa si pe vremea cand aveam eu 16 ani, ce bine era.....nu mai duceam atata munca de convingere:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: sal

din 7 dec 2009 14:31 de Catalin

am si eu o nelamurire am luat si eu naposim 3 pastile numai :)) dar acuma nu vreau sa mai am pot pati cv daca nu mai iau sau de la 3 pastile n uare nimic astept raspuns mc :)

Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot !

din 7 dec 2009 13:42 de basturk

vechea problema....barbatul trebuie sa faca si sa dreaga... hai sa discutam altfel: daca tot esti asa grabita si dornica, cumpara tu un apartament si asigura cheltuielile zilnice, si atunci ai sa vezi ca se va muta cu tine.daca nu ma insel, asta ...

Re: Re: Barbatii si responsabilitatea

din 7 dec 2009 13:36 de baby

nu toate fetele. mie spre exemplu mi-ar fi ft greu sa ma gandesc la nunta si copil stiind ca nu avem bani pt toate astea. sunt si persoane care se arunca cu capul inainte si viseaza la cai verzi pe pereti dar sunt si oameni care ...

Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile

din 7 dec 2009 13:26 de iuby

scumpelor fete pentru a scapa de cosuri nu cumparati zineryt ca este cam scump si efectul se vede cam greu.mai bine cumparati spirt levomiticin si stergetiva fata cu el 2-3 ori pe zi si o sa vedeti efect timp de o sapatamina dar il folositi pina cind ...

Re: Barbatii si responsabilitatea

din 7 dec 2009 13:25 de basturk

parerea mea este ca fetele nu prea sunt realiste.spun "vreau sa ne casatorim" si doar imaginea asta o are in cap.ma aflu in aceasta situatie, si inainte de toate, ma gandesc: unde o sa stam, cum o sa ne descurcam cu cheltuielile, ea vrea un copil, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosu

din 7 dec 2009 13:15 de iuby

Nu este adevarat ca daca faci sex dispar cosurile.

Re: Re: Pierderea erectiei-exercitii de marire

din 7 dec 2009 13:00 de basturk

nu stiu daca e normal, dar eu te-as sfatui sa incetezi.daca faci prea incet nu se cunoaste, daca faci prea tare...s-ar putea sa ai "mici" probleme

Re: Re: Nu pot uita un cuplu facand sex!

din 7 dec 2009 12:59 de simosimina

:)) şi eu am pus chestii false la profil .. :)) aşa că nu este adevărat 100% ce este acolo :)

Re: Re: Nu pot uita un cuplu facand sex!

din 7 dec 2009 12:51 de basturk

29 pe naiba.si daca era preot nu ramanea traumatizat

Re: Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 7 dec 2009 12:49 de basturk

aleluia:devil:

bai fratilor

din 7 dec 2009 12:18 de Sergiu

Ce va este greu sa mergeti la un medic,nu este nici o rusine...eu am fost cand mi-a iesit o eruptie pe penis,gen sifilis...pe loc m-am dus,nici nu puneam problema sa astept..m-am dus,jos textila...si-a tras ala manusi pe maini..m-am intins..si m-a ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1160 din 3731
«   1 ... 1157   1158   1159   1160   1161   1162   1163 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare