Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re din 8 dec 2009 17:28 de SORIN28
Bozguru si Simosimina - va spun o singura data: Unde moderez eu nu exista cearta. Aveti doua optiuni:
1. scrieti...si scrieti degeaba(pentru ca o sa-mi fac timp sa va sterg mesajele)
2. Scrieti dar in limita bunului simt si atunci mesajele care ...
Re: Prietenul meu considera sexul oral scarbos! din 8 dec 2009 17:17 de Bozgoru
prietenul tau e gay.. n-ai ce sa-i faci :D
Re: Re: Re: Re: Re: din 8 dec 2009 17:15 de Bozgoru
aoleu cred ca a murit si bercenaru asta.. si dama de companie... si toti.. voi vedeti de cand e mesajul?
Re: ajutor va rog din 8 dec 2009 17:13 de SORIN28
Sincer...la cum scrii, chiar te astepti sa te bage cineva in seama?
Sfatul meu: incepi de la clasa intai, inveti sa vorbesti/scrii corect si poate ca atunci vei avea sanse sa stai de vorba cu o fata(asta se pune doar daca fata nu este la fel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 dec 2009 17:04 de McLove
Atata politica, mai bine cantam...
Incep eu, daca promiteti ca inchideti boxele. :lol:
Re: ajutor va rog din 8 dec 2009 15:53 de Incepator
Asta e un sfat ceva mai aiurit : sa nu te imbeti si apoi sa te duci la ea ( tu facandu-ti curaj )ai sa strici totul .O:)
Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 8 dec 2009 15:07 de Aniela
mda, eu am folosit skinoren si nimic , zyneit , hmm , mi-am distrus tenul^_^(zyneritul mi l-a dat medicul dermatolog si mi-a spus si cantitatea necesara , so.. nu am exagerat cu el ) cica daca faci sex trec . uhm de cand am facut parca am si ...
Re: Re: ajutor va rog din 8 dec 2009 14:16 de McLove
Ce dur suna asta. :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex normal si anal din 8 dec 2009 14:00 de basturk
las-o naiba de pastila ca nu are nevoie.si asa e destul de nenorocita si nu face bine deloc.bagati-va mintile in cap
Re: ajutor va rog din 8 dec 2009 13:55 de basturk
in primul rand nu vad ce legatura are problema ta cu "viata sexuala".
am inteles ca ai 16 ani.afla ce ii place sa faca, ce muzica, ce activitati,mergi si baga-te in seama, vorbeste despre ceva ce ii place, binedispune-o.ce e asa greu???daca nu te ...
Re: Re: Re: Re: ajutor va rog din 8 dec 2009 13:39 de baby
daca e un baiat pe care sa il plac il ajut.....dar daca e unul pe care nu il plac.......fac tot posibill sa il incurc:lol:
stiu sunt rea!:devil:
inainte eram si eu mai timida si nu prea vorbeam...dar vad ca incep sa imi revin:lol:
e datoria ...
Re: Re: Re: Re: ajutor va rog din 8 dec 2009 13:36 de un BAIAT
ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi sau vorbiti i 2 ?:((
Re: Re: Re: ajutor va rog din 8 dec 2009 13:30 de McLove
Sincer, sunt multe fete, din pacate, care nu stiu cum sa ne ajute. Am patit si eu asta, pana am ramas in "pana" de intrebari. Apreciez daca ajuti baiatul atunci cand e nevoie...
Multe fete nu fac asta (nu toate, dar exista cazuri), au impresia ...
Re: Re: ajutor va rog din 8 dec 2009 13:27 de baby
am intalnit si eu vreo 2 baieti asa.
:lol:
crede-ma ca ei chiar se blocheaza:lol:
si ajung sa puna intrebari tampite sau mai rau....sa taca!!!
acum depinde si de fata...spre exemplu daca e in pana de idei incerc sa il ajut,nu stiu cum ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 dec 2009 13:14 de McLove
:lol:
Am vazut fete, care erau dragute, dar cand deschideau gura... era grav. :lol:
Un exemplu: daca o stiti pe actrita Anna Paquin (Sookie Stackhouse din True Blood) e draguta, pana cand zambeste. Pentru un serial cu asemenea succes, ...
Re: ajutor va rog din 8 dec 2009 13:09 de McLove
Pot sa iti spun ca nu musca daca vorbesti cu ea...
Ce curaj iti trebuie? Esti barbat, ai 16 ani, nu mai e nevoie sa te impinga cineva de la spate.
Iti iei inima in dinti si te duci sa vorbesti cu ea, numai ca atunci nu mai folosesti ...
Nu am curaj sa vorbesc cu ea... din 8 dec 2009 12:59 de un baiat
salut a, sio eu nevoie de putin ajutor am 16 ani ..imi place de o fata vorbesc cu ea pe net prin sms dar la scoala nu am curajul sa vb cu ea nustiu de ce chear eri la recriatie eu mai trageam cu ochiul la ea si ea mai tragea cu ochiul la mine..cum ...
Re: nelamurire!!!!! din 8 dec 2009 12:58 de simosimina
3 zile înainte şi 3 zile după nu vei rămâne însărcinată nici într-o mie de ani;)
Cand sunt nefertila? din 8 dec 2009 12:52 de anemona
buna!!am si eu o intrebare pt cei care se pricep.dar fara glume de prost gust...stiu ca exista unele zile in care sigur nu ramai insarcinata chiar daca baiatul isi da drumu.care sunt acelea???ca nu prea ma pricep la metoda calendarului.plsssssssss ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex normal si anal din 8 dec 2009 11:51 de margelatu`
acum vin cu alta intrebare. care sunt sansele? alea de 0,001% dar care sunt? intreb asta ca sigur va veni si intrebarea asta azi din partea ei.
eu am fost la faracie sa iau postinol`u sau mai bine zis pastila de a 2`a zi si farmacista, pt ca ma ...
Pagina 1158 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
83 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |