Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum sa fi vesel cand...? din 9 dec 2009 16:56 de basturk
3corect.daca zice ca o iubeste, garantat anumite gesturi l-au dat de gol, deci ea este constienta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2009 16:50 de baby
Stii....ai zis toate astea de parca as fi o pitzipoanca cu pantalonii infipti adanc in partea dorsala,cocotzata pe tocuri de 15 cm,tencuita cu fond de ten din belsug care miroase a "Cianel" de la o posta iar cand deschide gura i se vad si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veau sa o fac cu el, dar m din 9 dec 2009 16:45 de pufulicii
ms molti ejti o dulce:love::love::love:da sunt foarte aproape de reusita ji nu pot da inapoi
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 9 dec 2009 15:31 de baby
Imi vine sa vomit.
Pana maine pe vremea asta asa o sa fie.
O sa am fluturi in stomac.
Emotiiiiii:((
Bleahhh!!:ermm:
....
De data asta pun punct.
Gata!
Nu ne mai jucam!
Imi place sa ma joc dar nu cu tine.
Si nu asa.
Si daca asa a fost sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prietenul meu vrea sa din 9 dec 2009 13:18 de McLove
Din pacate, asa este, cand ai niste parinti "comunisti". De aceea, multe fete nu stiu ce sa faca, pentru ca parintii nu vorbesc despre asa ceva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2009 12:35 de McLove
PD-L, se simt liberalii jigniti. :lol:
2+2= 5 :love:
Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 9 dec 2009 11:13 de basturk
sa inteleg ca tu esti preafericitul arhiepiscop adelin86 al tomisului si tarii romanesti?ai avut o revelatie si acum ai venit sa convertesti tineretul?despre apocalipsa ce poti sa ne spui?:lol::lol::lol::lol:
Re: Ma place colega mea de clasa? din 9 dec 2009 04:13 de margelatu`
tu totusi inc
e3arc
a :D
Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 9 dec 2009 03:59 de margelatu`
wtf man.... eu fug de virgine ca dracu de tamaie.
actuala a rezistat putin pana`ntr`o luna si asta avand in vedere ca eram plecat din oras de luni pana vineri seara, si odata aproape 2 saptamani:)
ea a fost inainte cu un tip 2 ani si cu unul vreo ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2009 02:02 de Pasaroi_Cuminte
Asta fiind undeva cu 8-9 posturi in urma :D
Eu as cataloga drept , oportunitatea de a face knockout adversarul. :D
In dragoste, razboi si politica totul este permis: "weapons free ":,
Cred ca vom avea un guvern PD-L & ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2009 01:44 de ExoticDream
EXCELENT filmuletul!!! Romanul este foarte inventiv.... n-am avut rabdare suficienta, dar in campania asta s-au vehiculat fel de fel de chestii amuzante, am vazut desene simpatice cu politicienti ff dragute!!!
In alta ordine de idei, eu cred ...
Re: Cearta afecteaza sexul? din 9 dec 2009 00:45 de simosimina
Nu vreau să fiu rea, însă probabil frustrarea pe care o simte e de vină.
Acum te-ai gândit ..poate nu vă potriviţi în pat din moment ce nu a avut orgasm într-un an jumătate! Asta ar cam fi o explicaţie logică!
La faza cu ...
Re: Re: Re: sex normal si anal din 9 dec 2009 00:42 de simosimina
Începător, poţi să stai liniştit! Acele 3 zile sunt sigure 100%:)
Re: Vreau sa-mi fac o prietena! PLZ help! din 9 dec 2009 00:37 de vldavid
La 15 ani nimeni nu da importanta asa mare la D&G si ARMANI...
Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac? din 8 dec 2009 23:32 de j65yer
intry la vrajeala k ea sau i spui drept k ity place d ea.,.bafta
Dilema, posibila sarcina? din 8 dec 2009 23:18 de piball
Salutare,acum cateva zile,chiar in noapte de mos nicolae deci 6 decembrie,am facut dragoste cu prietena mea,ea fiind virgina.nu am reusit din prima,nici din a doua,deabia a treia oara am reusit sa penetrez cum trebuie,deoarece n'am mai folosit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 dec 2009 22:35 de SORIN28
Hai ca mai ai putin si incepi sa faci plecaciuni in fata lui:x
Da, nu comentez ca este destept dar ma indoiesc de inteligenta lui...si stie ca pentru el si nemesis am o "placere" deosebita:devil:
Sincer, daca ajungi sa faci plecaciuni in fata ...
Re: Prietenul meu considera sexul oral scarbos! din 8 dec 2009 22:35 de margelatu`
ca o ironie... statusul meu acu este "a blow job is the perfect way too tel someone that u love him" :) prietenul tau e popa? adica si aia au o minte perversa...
dai o palma peste ceafa si spunei asa. ma boule nu ai sa mai gasesti u vreodata o ...
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 8 dec 2009 22:15 de nu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste p din 8 dec 2009 22:15 de ene
cel mai mare penis din lume 34cm:))) ma jur de nui adevarat
Pagina 1156 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
83 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |