Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 dec 2009 11:35 de spirea1st

Idealul meu in viata e femeia cu mustata:)).Faza e ca am inceput sa ma plictisesc de ea si de figurile ei din cauza ca ma refuza mai mereu am inceput sa cred ca nu o face cu mn pt ca nu tine la mine desi eu stiu ca tine la mine.Pana la urma o sa mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pielita mea versus pielita

din 11 dec 2009 11:19 de McLove

:mellow: Ce treaba are baby? Eu te-am intrebat daca am intretinut relatii sexuale cu tine, ca ai zis ca ne-am intalnit... :blink:

Re: Re: o problema cam complicata

din 11 dec 2009 10:38 de jizabell

de gasit un z nu e atat de usor,pentru ca trebuie sa-mi placa,iar unii care sunt draguti sau simpatici,au figuri in cap,sau sunt..prosti:mellow:de exemplu acum mai vrea un baiat sa fie cu mine,dar din limbajul lui si dupa cum vorbeste..deci de cum a ...

Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce

din 11 dec 2009 08:50 de ana

[b]toate medicamentele ,daca stai bine sa te gandesti au contra indicatii,mai depinde si de organism[/b]:blink::blink::blink:

Re: Veau sa o fac cu el, dar mi-e frica!

din 11 dec 2009 08:45 de Coco1st

ok sunt baiat si iti spun din experienta ca dupa un sarut si chestii balarii,asta nu edecat dorinta lui de asi satisface nevoiele umane,aici depinde de tine daca chiar vrei dar sa nu te astepti sa continuie relatia...:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 11 dec 2009 07:17 de Incepator

Azi e ziua cea mare . Daca trec cu bine de prezentarea a 3 proiecte pot sa zic ca incep si eu vacanta . Succes %%-!

Bancuri electorale fresh!!!

din 11 dec 2009 03:40 de ExoticDream

Daca tot avem parte de circ in aceasta perioada electorala (un fel de isterie generalizata), va invitam sa ne amuzam cu bancuri scornite peste noapte de romanul care, dupa cum stim, este nascut poet! Astazi am auzit la radio cateva si am mai citit pe ...

Re: Re: probleme cu penisul

din 11 dec 2009 00:48 de dOarEu

sal am 20 de ani si nu mise decaloteaza penisul cand este in erectie, am acea ata.. se rezolva doar prin interventie chirurgicala?

Re: o problema cam complicata:|

din 11 dec 2009 00:03 de matei cj

va aparea un z si vei uita de x si y :) lasa lucrurile sa decurga normal. daca nu`ti place de y atunci spune`i ca e gata. nu fii cu el doar pt ca 'asa trebuie'. te intrebi daca va mai vorbi cu tine? probabil va fi suparat si nu va mai fi ca inainte. ...

O problema cam complicata cu x si y

din 10 dec 2009 23:34 de jizabell

Deci..sa incep cu inceputul:))yo nu am suferit niciodata dupa un baiat,precum fac alte fete de varsta mea:wacko:si am drept exemple muuulte fete:)asa..si deodata s-a intamplat..in urma cu vreo 3 saptamani am intalnit 2 baieti de la mn din liceu si ...

Re: Re: Re: Ameteala la sex pe perete!

din 10 dec 2009 23:29 de andreiu21

Ameteala poate fi si de la tensiunea arteriala crescuta, ceea ce nu ma prea mira in timpul unui act sexual.:ok: Oricum nu e bine daca ai tensiunea mare in general. Poate o fi totusi exceptii... Altfel cum am sti ca inca suntem vii?:devil:

Re: dragoste ca in povesti...

din 10 dec 2009 23:27 de sweety16

Deci iti multumim ca ne-ai spus...chiar era necesar daca nu ne spuneai tu noi chiar nu stiam.:ok::lol:

Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina?

din 10 dec 2009 22:03 de Liia

wai cata prostie :mellow:

Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina?

din 10 dec 2009 21:14 de eu

Si dak zice ca ii e rusine??:-P

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac?

din 10 dec 2009 21:04 de pasarica

bine mai, vad ca n-am cu cine sa vb...nu inteleg ce ti se pare chiar asa absurda treaba...tu nu visezi?nu ai fantezii?uite eu am, si le am cu el, doar ca nu stiu cum sa ii spun...deci?ce nu intelegi?sau ce nu se poate?

din 10 dec 2009 20:51 de Pasaroi_Cuminte

Sa zicem ca in viata reala n-as suporta ca o femeie sa-i mai acorde "atentia" altei persoane atat timp cat mie mi-ar "acorda" "atentie". :cat: Sa zicem ca in viata reala, ori eu sunt centrul universului pentru ea, ori nimic. Si atunci cand ...

din 10 dec 2009 20:28 de baby

Bine...te las....daca tu vrei sa renunti:ermm:

din 10 dec 2009 20:18 de baby

Acum ma asteptam sa spui ca ma iubesti si ca sunt femeie perfecta pt tine:ermm: Dar tu....ii lasi cale libera altuia... Barbatul...tot barbat ramane...:(( Si cand ma gandesc ca ti-am oferit inima mea pe tava.... :ermm:

din 10 dec 2009 19:57 de Pasaroi_Cuminte

Din ce a spus baby mai sus, rezulta ca nu. :rolleyes: Rezulta ca suntem "divortati".Citeste un pic mai sus ce a zis Baby.Eu doar confirm spusele/vointa ei.Daca vrei se te pui pe felie si s-o cuceresti acum e timpul. Ai calea lunga, inimii ...

Re: Fetish versus fantezie

din 10 dec 2009 18:10 de Bozgoru

e o intrebare idioata.. ca se dau cap in cap intr-un fel..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1153 din 3731
«   1 ... 1150   1151   1152   1153   1154   1155   1156 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare