Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: : ESTE FIRES din 12 dec 2009 13:39 de adelin86
suntem in secolul 21...o parere foarte gresita!
ce daca suntem in secolul 21?
[i][Dacă mai vorbeşti aiurea..îţî şterg TOATE posturile!!!Să fie clar!][/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa fa din 12 dec 2009 13:22 de simosimina
Este un încuiat..asta este. Probabil vine dintr-o familie fără tată...cu mama cumva în copilăria lui (tocmai din această cauză are şi această "traumă")... Trist pentru el...dar se pare că viaţa l-a "tâmpit" de tot, dacă pot spune ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci s din 12 dec 2009 13:18 de McLove
Daca tu esti obsedat de religie, nu e vina noastra... Din cauza unor oameni ca tine, oamenii sunt asa inculti. Dumnezeu sus, Dumnezeu jos, dar lasa-l dracu' in pace ca se satura si el! :ok:
Toti credem in el, nu e nevoie sa vina un amarat, care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex o din 12 dec 2009 13:11 de adelin86
eu cred ca tu ai un blocaj psihic...
de fapt cred ca tu gandestidoar cu organele genitale...
esti obsedat sexual baiatule!
Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral( din 12 dec 2009 13:09 de adelin86
bravo...bun raspuns...
mi-a placut aia cu bautul apei cu p..a!
esti tare:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa fa din 12 dec 2009 13:07 de adelin86
ai o parere gresita despre viata...B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci s din 12 dec 2009 13:04 de adelin86
bravo!
nota 10!
nici eu nu am avut curajul sa postez un link de site ortodox....
desi sunt cunoscator in domeniu!
:ok:
Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt fete)? din 12 dec 2009 12:51 de adelin86
in sfarsit o fata mai normala pe forumul asta...
deci...si eu cred ca nu e normal...nici animalele nu fac asta(bine mai vezi cateodata niste caini care si-o miros, dar cazuri rare)
cei care iti spun ca e normal sunt baieti care vor ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2009 12:31 de simosimina
1an şi 7 luni :))) ce coincidenţă :))
Hai să-ţi spun ceva..nu am citit celelalte pagini de răspunsuri...
ÎŢi spun dpdv al unei fete care a făcut asta! Adică eu :))
EU nu îmi doream să o fac cu fostul meu pentru că nu mă ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2009 12:14 de Liia
poate are o problema .. sau poate vrea sa astepte pana in seara nuntii?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurg din 12 dec 2009 12:12 de Liia
daca nu iti doresti folosesti prezervativ sau anticonceptionale. da...daca esti o persoana fara sentimente da, nu are cum sa iti para rau. poate fatul ala ar fi fost noul presedinte :lol: imi este scarba de tine. te mai si lauzi ca dupa 6 ore etc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2009 12:01 de spirea1st
Am vb de prea multe ori despre subiectu asta cu ea si acelasi raspuns NU!!!Daca ma luam dupa colegii si prietenii mei ma desp de mult de ea.Mi sa acrit sa vorbesc despre asta cu ea mai mult imi fac nervi.
Re: Re: Varsta - o bariera?? din 12 dec 2009 11:31 de crostina_r
mersi tuturor pt sfaturi, unele chiar o sa imi fie de folos, si o sa va tzin la curent!!!:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pielit din 12 dec 2009 11:18 de McLove
Ah, daca zice ca nu mai suntem impreuna, tu esti de vina. :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un sarut.. din 12 dec 2009 10:57 de andreiii
asta fac acum :D
vb q ea pe mess si am pus si un sts sa vad daca ma suna ca eu dormeam si i-am zis sa dea un beep cand intra si a dat:love:
si inca ceva, ea a fost umpic suparata ca nu am bagat-o a doua zi in seama dar asta a fost ieri ultima zi ...
Re: Varsta - o bariera?? din 12 dec 2009 02:25 de ExoticDream
Daca esti convinsa ca nu este vorba de genul acela de atractie pe care unii barbati maturi o simt pentru fete foarte tinere si daca este dispus sa astepte pana cand vei fi gata sa faci una-alta cu el (de exemplu, dragoste/sex), nu vad de ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ES din 12 dec 2009 01:33 de ExoticDream
Ma tem ca ai gresit adresa, aici nu inchiriem fete pentru amuzament scris sau oral. Nu am idee unde e Firlanda aia unde zici ca locuiesti, dar daca se intampla sa coincida paronimic cu tara pe care o banuiesc, atunci da o fuga la Mos Craciun in ...
Re: Re: Re: o problema cam complicata din 12 dec 2009 00:11 de sweety16
Dar reactia lu X cand esti cu Y care e?Daca intr-adevar te mai place sau il mai interesezi cat de cat sigur trebuei sa fie gelos sau sa observi ca in deranjeaza.Stii tu...deobicei intervine cel putin orgoliul lui de mascul...nu cred ca e prea ok ...
Re: varsta__o bariera?? din 11 dec 2009 23:58 de sweety16
Nu cred ca ar fi o problema...mai ai un an si devii majora...esti destul de mare.Problema varstei se punea in cazul in care tu aveai 12 ani si erai indragostita nebuneste de unu de 19.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de din 11 dec 2009 23:14 de sgc
:) esti cel mai in masura sa iei o decizie in privinta locul unde vrei s-o inviti. sau va puneti de acord impreuna, daca ti se pare mai potrivit.
Pagina 1151 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |