Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema din 13 dec 2009 22:11 de sweety16
stai linistita ca la varsta care o ai o sa-ti treaca repede.Cat despre faptul ca ai stricat o prietenie dintr-o prostie, in aceest caz prietenia cu Y, crede-ma ca stiu prea bine cum e.Lasa ca treci u si peste asta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat din 13 dec 2009 22:03 de margelatu`
deci daca tu accepti e problema ta, acum o cam dai la intors....
am fost cu cineva si stiu ce vorbesc, daca si tu ai avut... e problema ta, dar sa bag nasul si sa miroasa doar putin putin e deajuns sa`ti taie toata pofta de sex, cu atat mai rau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat din 13 dec 2009 19:53 de Liia
cel mai bine se duce la un control si gata.
Re: Re: Re: Relatie de 7 ani? din 13 dec 2009 19:31 de pandora
imi doresc sa ai dreptate.frecventez forumul asta de mult timo si cu siguranta de acum inainte..asa ca te tin la curent..
Re: Re: Relatie de 7 ani? din 13 dec 2009 19:28 de pandora
multumesc pt gandurile bune.cam asa gandesc si eu
Re: sunt sau nu?? din 13 dec 2009 19:16 de mariof3
exista posibilitatea sa fii ramas (asta daca ai ghinion)
deoarece e acel lichid seminal.
si exista posibilitatea sa nu fi ramas insarcinata(asta daca ai noroc) iar pe viitor, daca nu doresti sa cresti prunci, "FOLOSITI PREZERVATIVUL" , iar daca ...
Re: Re: Relatie de 7 ani? din 13 dec 2009 18:57 de cutarescu
Sincer imi pare foarte rau pt. suferinta ta. Eu cu iubita mea facem 7 ani impreuna acum de Craciun si nu-mi imaginez viata fara ea. Nu cred ca exista remedii pt. suferinta ta, cu o singura exceptie: timpul. Dupa citeva luni te vei simti altfel. Eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresit din 13 dec 2009 18:00 de sister
foate tare ca ati trecut peste. ma bucur pt tine. poate isi va da si el seama SINGUR ca tu ai facut niste sacrificii pt relatia asta si te-ai agitat, astfel incat sa te aprecieze pe masura.
eu stiu ce inseamna ca "barbatul" sa fie influentat de ...
Re: Ati avut discutia Parinte-Copil despre sex? din 13 dec 2009 16:34 de deSigual
pt ca ne-au propus la sexologie am vb anul trecut putin cu mama, dar cand am deschis subiectu il cam refuza, aveam 16 ani si tin minte ca a zis ca la ' 1a data ' nu trebuie sa intram in detalii cu multe pozitii, daca ma intelegeti :D.
Re: Tot prima oara.... din 13 dec 2009 16:22 de tinkerbell
daca ai fi stiut ce este punctul G ai fi stiut si faptul ca senzatia este absolut normala. nu ai dc sa interpretezi altceva...!!! take care...!!!
Re: Re: Un fel de din 13 dec 2009 16:18 de tinkerbell
incearca sa te relaxezi, daca esti mereu incordata si iti este frik nu vei reusi niciodata, intalniti-va undeva unde sa nu va deranjeze nimeni, sa aveti timp, preludiul e la fel de important...daca spui ca te doare puteti folosi si un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat din 13 dec 2009 14:54 de simosimina
Nu ştiu ce infecţie a avut prietena ta, însă candida nu miroase nasol..asta depinde de stadiul în care se află.
Nu mă referam să i se facă ei..pt că dacă îi faci ei oral automat iei şi tu!
Mă refeream să îi facă lui ...
Re: Varsta - o bariera?? din 13 dec 2009 14:49 de BBU
N-are mare treaba varsta decat pentru curve si japite unde vor baiat mare cu meserie si cu bani in rest pentru o relatie eu as merge la unu/una mai tanara;)cei proaspat e bun:P
Re: Relatie de 7 ani? din 13 dec 2009 14:49 de ExoticDream
Chiar 7 ani alaturi de cineva (inca) nu am apucat sa traiesc, insa cred ca sunt pe aproape in a intelege ceea ce simti...
Este dificil sa-ti dau in sfat in absenta unor detalii privind motivul despartirii si asta pentru ca primul meu gand ...
Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre ei din 13 dec 2009 14:47 de BBU
Nu e dezavanaj sa fii timid,uneori subsemnatii au succes mai mare la femei decat unul mai "direct"....de ce?
deoarece o fata deseori vrea un barbat care sa fie cuminte,linistit,sa nu inceapa sa o intrebe de tot(sufoce si exaspereze) ...Desigur ...
Re: Re: 19 ani si cu vaginism:(( din 13 dec 2009 13:22 de pokerface
nu stiu ce nu ai inteles din scrisul meu..in fine. ideea cu contraceptivele imi surade insa nu as vrea sa ma apuc de ele pana cand nu sunt intr-o relatie cat de cat stabila... iar cu graba la el e de inteles pt ca e virgin si neexperimentat... ...
Re: Re: 19 ani si cu vaginism:(( din 13 dec 2009 13:16 de pokerface
mersi mult deci relax si fara graba, relax si fara graba, sper sa reusesc...we`ll see
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat din 13 dec 2009 12:57 de margelatu`
mai bn taceai. si eu am fost cu cineva cu candida si stiu ce inseamna. daca se spala si incepi contactul sexual sau preludiu te asigur ca in maxim 2 minute va mirosi laloc. nimeni nu cred ca vrea sa faca pe fuga, 2-4 minute si gata
Re: 19 ani si cu vaginism:(( din 13 dec 2009 12:54 de margelatu`
in primul rand vorbeste doamne romaneste... ca nu trebuie sa descifrez hieroglife.
daca nu esti sigura cu prezervativ ia contracptive, poate asa psihic te va ajuta sa te relaxezi.incearca sa vorbesti cu iubitul tau, despre asta, cere`i si lui ...
Re: Re: Re: probleme cu penisul din 13 dec 2009 12:54 de Liia
ti-ai inceput viata sexuala ? daca da, atunci doar prin interventie chirurgicala :ok:
Pagina 1148 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |