Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: La fete....parul pubian din 13 dec 2009 22:22 de margelatu`
dte la frizer cu "EA" si o sa aibe grija nenea de acolo... mai rau daca dai de o ea :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema din 13 dec 2009 22:19 de McLove
Sunteti inca mici, sunt sigur ca o sa ramaneti prieteni in continuare. Incearca sa vorbesti cu amandoi si sa le explici ca nu are rost sa stricati o prietenie pentru o relatie de cateva zile. :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema din 13 dec 2009 22:11 de sweety16
stai linistita ca la varsta care o ai o sa-ti treaca repede.Cat despre faptul ca ai stricat o prietenie dintr-o prostie, in aceest caz prietenia cu Y, crede-ma ca stiu prea bine cum e.Lasa ca treci u si peste asta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat din 13 dec 2009 22:03 de margelatu`
deci daca tu accepti e problema ta, acum o cam dai la intors....
am fost cu cineva si stiu ce vorbesc, daca si tu ai avut... e problema ta, dar sa bag nasul si sa miroasa doar putin putin e deajuns sa`ti taie toata pofta de sex, cu atat mai rau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat din 13 dec 2009 19:53 de Liia
cel mai bine se duce la un control si gata.
Re: Re: Re: Relatie de 7 ani? din 13 dec 2009 19:31 de pandora
imi doresc sa ai dreptate.frecventez forumul asta de mult timo si cu siguranta de acum inainte..asa ca te tin la curent..
Re: Re: Relatie de 7 ani? din 13 dec 2009 19:28 de pandora
multumesc pt gandurile bune.cam asa gandesc si eu
Re: sunt sau nu?? din 13 dec 2009 19:16 de mariof3
exista posibilitatea sa fii ramas (asta daca ai ghinion)
deoarece e acel lichid seminal.
si exista posibilitatea sa nu fi ramas insarcinata(asta daca ai noroc) iar pe viitor, daca nu doresti sa cresti prunci, "FOLOSITI PREZERVATIVUL" , iar daca ...
Re: Re: Relatie de 7 ani? din 13 dec 2009 18:57 de cutarescu
Sincer imi pare foarte rau pt. suferinta ta. Eu cu iubita mea facem 7 ani impreuna acum de Craciun si nu-mi imaginez viata fara ea. Nu cred ca exista remedii pt. suferinta ta, cu o singura exceptie: timpul. Dupa citeva luni te vei simti altfel. Eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresit din 13 dec 2009 18:00 de sister
foate tare ca ati trecut peste. ma bucur pt tine. poate isi va da si el seama SINGUR ca tu ai facut niste sacrificii pt relatia asta si te-ai agitat, astfel incat sa te aprecieze pe masura.
eu stiu ce inseamna ca "barbatul" sa fie influentat de ...
Re: Ati avut discutia Parinte-Copil despre sex? din 13 dec 2009 16:34 de deSigual
pt ca ne-au propus la sexologie am vb anul trecut putin cu mama, dar cand am deschis subiectu il cam refuza, aveam 16 ani si tin minte ca a zis ca la ' 1a data ' nu trebuie sa intram in detalii cu multe pozitii, daca ma intelegeti :D.
Re: Tot prima oara.... din 13 dec 2009 16:22 de tinkerbell
daca ai fi stiut ce este punctul G ai fi stiut si faptul ca senzatia este absolut normala. nu ai dc sa interpretezi altceva...!!! take care...!!!
Re: Re: Un fel de din 13 dec 2009 16:18 de tinkerbell
incearca sa te relaxezi, daca esti mereu incordata si iti este frik nu vei reusi niciodata, intalniti-va undeva unde sa nu va deranjeze nimeni, sa aveti timp, preludiul e la fel de important...daca spui ca te doare puteti folosi si un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat din 13 dec 2009 14:54 de simosimina
Nu ştiu ce infecţie a avut prietena ta, însă candida nu miroase nasol..asta depinde de stadiul în care se află.
Nu mă referam să i se facă ei..pt că dacă îi faci ei oral automat iei şi tu!
Mă refeream să îi facă lui ...
Re: Varsta - o bariera?? din 13 dec 2009 14:49 de BBU
N-are mare treaba varsta decat pentru curve si japite unde vor baiat mare cu meserie si cu bani in rest pentru o relatie eu as merge la unu/una mai tanara;)cei proaspat e bun:P
Re: Relatie de 7 ani? din 13 dec 2009 14:49 de ExoticDream
Chiar 7 ani alaturi de cineva (inca) nu am apucat sa traiesc, insa cred ca sunt pe aproape in a intelege ceea ce simti...
Este dificil sa-ti dau in sfat in absenta unor detalii privind motivul despartirii si asta pentru ca primul meu gand ...
Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre ei din 13 dec 2009 14:47 de BBU
Nu e dezavanaj sa fii timid,uneori subsemnatii au succes mai mare la femei decat unul mai "direct"....de ce?
deoarece o fata deseori vrea un barbat care sa fie cuminte,linistit,sa nu inceapa sa o intrebe de tot(sufoce si exaspereze) ...Desigur ...
Re: Re: 19 ani si cu vaginism:(( din 13 dec 2009 13:22 de pokerface
nu stiu ce nu ai inteles din scrisul meu..in fine. ideea cu contraceptivele imi surade insa nu as vrea sa ma apuc de ele pana cand nu sunt intr-o relatie cat de cat stabila... iar cu graba la el e de inteles pt ca e virgin si neexperimentat... ...
Re: Re: 19 ani si cu vaginism:(( din 13 dec 2009 13:16 de pokerface
mersi mult deci relax si fara graba, relax si fara graba, sper sa reusesc...we`ll see
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat din 13 dec 2009 12:57 de margelatu`
mai bn taceai. si eu am fost cu cineva cu candida si stiu ce inseamna. daca se spala si incepi contactul sexual sau preludiu te asigur ca in maxim 2 minute va mirosi laloc. nimeni nu cred ca vrea sa faca pe fuga, 2-4 minute si gata
Pagina 1148 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||