Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: din 15 dec 2009 21:56 de reao
Ufffff,ce intelegi tu!!Si n-am scris nota 10,am scris 20,asa ca..PA! _)_
p.s.si daca Avatar o sa fie cel mai scum film din istorie,nu inseamna neaparat ca o sa fie si cel mai bun si interesant:ok:
Re: Re: din 15 dec 2009 18:31 de McLove
E un film "greu", un film frumos, dar in nici un caz nu merita nota 10.
O sa apara Avatar, cel mai scump film din istorie, care va revolutiona cinematografia. Asteptam sa vedem daca merita.
Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 15 dec 2009 18:30 de ioioio
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este vi din 15 dec 2009 17:13 de McLove
Desi postez dupa un an...
Esti paralel! De ce toti isi dau cu parerea, cand ei nu stiu ce e aia o "partida de sex"? :`
Re: Re: cum sa ma impac cu ea? din 15 dec 2009 17:04 de gonnadie4her
Stiu si nu-mi vine sa cred cum am putut fi asa chiar regret..mult..Gelozia ma facut asa? adica ea ma facut sa ma comport asa? mam comportat cu ea mai rau ca cu un caine..si la un caine ii mai dai drumu la lesa dar eu ... :(( :(( chiar regret...
Re: Re: Re: Re: Re: nelamurire din 15 dec 2009 15:48 de simosimina
Măi..o sângerare de 4 zile..este menstruaţie...
Acum depinde de fiecare femeie...cum are menstruaţia. Pe mine uite mă ţine 3 zile..sunt femei pe care le ţîne 7 zile..şi aşa mai departe.
Eu te sfătuiesc ca de acum încolo să ...
Re: Re: Re: Re: nelamurire din 15 dec 2009 15:34 de Nechifor
aha...e foarte aiurea pt ca nu stii niciodata cand sa fii pregatita!eu acum sunt un pic ingrijorata..ca nu mi-a venit desi nu ar fi cazul pt ca stiu ca se int mai mereu!!!dar de data asta nu am folosit niciun mijloc de protectie la contactul sexual ...
Re: Re: Re: nelamurire din 15 dec 2009 15:26 de simosimina
Aşa aveam şi eu menstruaţia înainte să iau anticoncepţionale. Uneori nu îmi venea şi 3 luni..însă nu prea mă speriam că oricum foloseam prezervativ.
E nasol cu ciclul ăsta neregulat...mie nici acum nu îmi vine la dată fixă (îmi ...
Re: Re: nelamurire din 15 dec 2009 15:18 de nechifor
oricum o sa imi fac un test de sarcina dar o sa mai ast cam o sap ca stiu ca testul e corect daca il faci la cel putin 7zile de la contact!dar totusi care credeti ca ar fi cauzele unui ciclu menstrual neregulat?mie niciodata nu imi vn la timp,ori mai ...
Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 15 dec 2009 14:38 de da.
Re: Ce le place cel mai mult fetelor? din 15 dec 2009 13:08 de adelin86
depinde de fata...
Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac? din 15 dec 2009 13:05 de Assasin
ms ma sa vad dak mere ;))
Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac? din 15 dec 2009 12:41 de McLove
Scoate inima din chiloti, te gandesti la un mic discurs, si te duci sa vorbesti cu ea, intre patru ochi. Nu ii spun direct :"te iubesc". Vorbiti despre altceva, sa iti dai seama daca te iubeste. Daca ii spun direct, cine stie cum face, ...
Re: lekti d rom hahaha din 15 dec 2009 12:04 de McLove
:huh:
Pai ce vina am eu daca tu esti analfabeta? Vorbeste cu parintii tai, sa aiba grija de copil. :ok:
Ai imbratisat cea mai veche meserie din lume. Cat e tariful? :love:
Re: Femeile inteligente sabotează romantismul din 15 dec 2009 11:56 de DarkAngel
Articolul asta spune pe scurt ca femeile inteligente pe plan logico-matematic managerial organizational etc nu au o inteligenta emotionala dezvoltata sau au anumite inhibitii in a o folosi.Din aceasta cauza iau nasteri frustrari care duc la diverse ...
Re: Re: Re: Re: Re: marime din 15 dec 2009 11:55 de McLove
Omul vrea sa sufere (increde), dar el nu stie ca daca e mare si bleaga, poate sa si-o taie. :.
Re: Re: Re: Re: marime din 15 dec 2009 11:16 de baby
e bun...:)
ne anunti peste 1 an cat a mai crescut:,
Re: Re: Efect Postinor din 15 dec 2009 11:14 de baby
daca ai luat pastilele corect nu esti insarcinata.
sangerarile alea sunt normale.
postinorul produce dereglari in organism.
daca nu exista sangerarea....atunci era mai rau.
Re: Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa din 15 dec 2009 11:09 de baby
Stii si lipsa asta de comunicare a lor duce la probleme....pana si in pat.
Nu inteleg de ce nu ii spune?
Stiu ca e greu,am trecut si eu prin asa ceva dar daca vrei ca relatia sa mai aiba viitor trebuie sa COMUNICI.
Corect fata de tine ar ...
Re: Re: Re: marime din 15 dec 2009 02:05 de alala
Am implinit acum o saptamana 15 ani si am un peni de 17 cm e veo problema cu marimea ? nu cred ca e mic dar sa nu fie prea mare ca am inteles ca mai creste destul ...
Pagina 1145 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |