Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Prea devreme???

din 16 dec 2009 10:46 de Kari

Multumesc mult...o sa ma mai gandesc putin la asta si sigur o sa mai vorbesc si cu el...Cum am mai spus tin foate mult la prietenul meu(primul prieten pe care l-am prezentat si parintilor:love:)si sper ca nu s-a suparat:rolleyes:%%-

Re: Prea devreme???

din 16 dec 2009 10:13 de Liia

draga mea :flowers: e foarte bine ca vrei sa iti termini studiile dar nu vad ce te opreste ? daca folosesti prezervativ nu ramai insarcinata :huh: daca el a spus ca este ok.. dar uite. este un caz pe undeva pe aici. tot asa. un tip este cu o tipa ...

Prea devreme???

din 16 dec 2009 08:23 de Kari

Eu si prietenul meu suntem impreuna de un an.Tin foarte mult la el si nu as vrea sa-l dezamagesc niciodata dar zilele astea,cand am discutat pentru prima oara despre sex i-am spus ca mi-as dori ca el sa mai astepte putin:ermm:...Nu ma intelegeti ...

Re: Re: : cum sa dezvirginezi o fata

din 16 dec 2009 01:24 de madalina

intai de toate ca sa dezvirginezii o fata trebuie ca fata sa fii exitata la maxim si sa nu o faca din obligatie si din dragoste si placere ca daca e din obligatie o va dureaaaaa daca e din dragoste cu atat ii este mai usor ca simnte barbatul iubit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa

din 16 dec 2009 01:15 de dsmadu

ExoticDream - stii e o vorba "cand iubesti pe cineva o urmezi pana in panzele albe"...cam asa ceva e la mine...am rezistat atata pentru ca o iubesc...asta a fost si greseala mea...ca am lasat lucrurile asa...am acceptat ca am zis sa fie bine si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c

din 16 dec 2009 01:13 de papusikaaa

:)

Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 16 dec 2009 01:10 de papusikaaa

......doare mai putin daca iti ti partenerul strans in brate

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa

din 16 dec 2009 01:03 de dsmadu

sgc - ea asta nu vrea sa inteleaga...ca sexul e printre principalele lucruri care stau la baza unei relatii...si mai e ceva...eu am fost primu baiat din viata ei in contextul sexului dar si primu cu care are o relatie de 2 ani jumate...acuma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa

din 16 dec 2009 00:45 de ExoticDream

Este MULT, enorm de mult! Cum ai putut sa stai un an si ceva in aceasta situatie neclara si destul de dureroasa? Eu n-as fi rezistat mai mult de 2-3 saptamani, o luna.... l-as fi intrebat DIRECT! Inteleg ca azi o doare capul, maine se poate simti ...

din 16 dec 2009 00:41 de sgc

ma rog, eu am inteles ca este vorba despre o relatie foarte incordata si ca va certati din absolut orice. in cazul acesta, vreau sa spun tinand cont ca n-ai raspuns intrebarilor mele( de unde ar trebui sa presupun ca-i totul absolut corect din ...

Re: Relatie de 7 ani?

din 16 dec 2009 00:24 de vldavid

Inteleg, in oricecaz 2 luni e un termen destul de putin ca sa uiti de o relatie de 7 ani. In oricecaz daca ma gandesc bine inseamnca ca tu trebuie sa ai in jur de 22 de ani. In oricecaz imi impot inchipui ca it este greu...ca totul iti aduce aminte ...

din 16 dec 2009 00:04 de dsmadu

baby - cum i.am spus si lui mariof3...o banuiesc ca ar avea pe altcineva dar nu am motive destul de intemeiate sa cred asta...am un prieten care e detectiv particular si a fost urmarita anumite perioade...dar nimic...singurul stres al ei e ...

Re: Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa

din 15 dec 2009 23:46 de dsmadu

mariof3 - 1.sincer o banuiesc ca ar avea pe altcineva...dar nu mia dat motive concrete ca ar avea... 2.si sunt convins de urmatorul raspuns la intrebare...mereu zice cand aduc vorba de sex zice ca ptr. ea e pe ultimu loc in viata unui ...

din 15 dec 2009 23:39 de dsmadu

sgc - am zis ca nu ne certam precum chiorii sau din orice tampenie...ca mai sunt mici discutii asta e altceva...singurul motiv ptr. care ne certam de mult timp e sexul...in rest doar discutii contradictorii sa zic asa...

din 15 dec 2009 23:34 de dsmadu

ExoticDream - problema asta tine cam de peste 1 an...1 an jumate as spune...de comunicat comunicam...adica zicem ce avem pe suflet...nu ne ascundem unu fata de celalalt (ma rog acuma nu bag mana in foc ptr. ea)...

Re: Re: Relatie de 7 ani?

din 15 dec 2009 23:08 de pandora

Iti multumesc mult pentru tot.Nu mai sunt cu el de aproape 2 luni..

Re: Relatie de 7 ani?

din 15 dec 2009 22:28 de vldavid

Eu sunt un baiat mai tanar...nu pot sa imi imaginez cum e sa te desparti de cineva dupa 7 ani! Eu sunt cu prietena mea de mai mult de doi ani, intradevar am avut certuri multe....pt chesti neinsemnate. Amandoi suntem tineri...si am facut ceea ce nu ...

Re: Re: Re: Re:

din 15 dec 2009 22:10 de McLove

_)_ Asta sa desenezi pe o foaie si sa i-o dai lu' mamica ta sa ti-o bage undeva... Se vede ca nu ai cei 7 ani de acasa, in primul rand respecta-ma ca nu ma cunosti copilule, cum te-am respectat eu pe tine. Nu sa imi desenezi mie cine stiu ce. ...

Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

din 15 dec 2009 22:06 de sgc

gata. m-a convins ca s-a schimbat in bine, ca-i ok. m-am impacat cu el. multumit publicul?!? si daca nu sunteti multumiti, precum sweety16, cutarescu, etc., asta este.:rolleyes:

Re: Fumatul opreste cresterea??

din 15 dec 2009 22:00 de sgc

asa se spune: ca persoanele care incep timpuriu sa fumeze, nu au vreun beneficiu, daca incep sa fumeze pana-n 18 ani, cand se presupune ca s-au deezvoltat matur in inaltime. bine, drept e ca nici adultii n-au un beneficiu real de pe urma fumatului, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1144 din 3731
«   1 ... 1141   1142   1143   1144   1145   1146   1147 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare