Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa ma impac cu ea? din 18 dec 2009 17:35 de cutarescu
Dar tu esti 100% sigur ca odata ce va impacati nu incepi iar cu crizele de gelozie?
Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisulu din 18 dec 2009 15:46 de yooo
:wacko:
Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 18 dec 2009 14:52 de marian
mai baieti nu mai fiti asa disperati . De obicei la o varsta frageda o ai mai mare , la 17 ani o aveam de 18 cm dar acum la 21 o am de 15-15.5 masurata pe partea de interior . grosimea conteaza cel mai mult . nu marimea . dupa ce va maturizati o ...
Re: Re: Ce credeti? :-?? din 18 dec 2009 14:24 de styllish;x
da m-am vazut cu ea de cateva ori... am iesit la suc...la film...
Re: Ce credeti? :-?? din 18 dec 2009 13:24 de McLove
Asta nu e un motiv ca te place daca foloseste un amarat de emoticon. Lasa mess-ul si intalneste-te cu ea. :ok:
Re: Cum sa scap mai repede de menstruatie? din 18 dec 2009 13:16 de Kari
Daca nu poti astepta nici atat ia-te de manuta cu userul "eu", cel care a postat "sunt pe uscat de 3 saptamani" si mergeti la plimbare... :devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Fara sex de 3 ani! din 18 dec 2009 11:32 de secret
nu mai e asa jucaus obiectu munci:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandat din 18 dec 2009 01:49 de nimenialtu
daca iei si tu paginile la rand poate ai sa intelegi ceva . nu sta nimeni sa-ti bage mura-n gura .....
Re: Femeile inteligente sabotează romantismul din 18 dec 2009 01:35 de Black Light
Hmmm interesant dar dupa mine aceste afirmatii sunt niste tam tamuri facute de niste copii care mor de plictiseala.
De ce?
Pai deoarece o relatie nu se rezuma la material fizic,abilitati (oooooo) sau alte chestii de genu ci pe ...in nici un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Trucuri din 18 dec 2009 00:32 de McLove
:lol:
Re: Re: Re: Re: Trucuri din 18 dec 2009 00:31 de ExoticDream
Wooooooowwwwwwwwwwwwww, in sfarsit constat ca este buna si scoala la ceva!!!!!! Adolescentii fac progrese daca isi amintesc acest substantiv in momente definitorii!
:lol::D:lol:
Re: Re: Re: Re: Fara sex de 3 ani! din 17 dec 2009 23:07 de japone
da as avea o intrebare ,are efect negativ,daca nu am mai facut sex de 3 ani.
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 17 dec 2009 18:49 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=msPgG_x5NuY
Sunt mai rau ca un copil de ala care isi pune cate o dorinta cand mananca ceva ce nu mai mancase vreodata sau cand vede stele cazatoare.
Eu daca imi doresc ceva o fac din ...
Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur din 17 dec 2009 17:36 de yony
poi tu zici k iti petreci majoritatea timpului cu familia, rudele...
nu prea ai cum sa cunosti vreo fata asa... parerea mea
Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirg din 17 dec 2009 17:20 de Ale
[b]nu o face e doar o cursa intinsa de el , te va parasi ,lasa mai bn mai incolo decat sa o patesi asa[/b]
Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur din 17 dec 2009 14:58 de MarianX
Kari, de 3 ani ii tot cer :lol:
Yony nu stau numai in casa, sa fiu sincer in ultimul timp de abia daca am mai stat, cu sarbatorile astea... Aproape tot timpul mi-l petrec cu familia si treburi care tin de familie, rude s.a.
Asta ziceam mai sus ca ...
Re: Re: Re: 19 ani si tot singur din 17 dec 2009 13:50 de yony
dar timpul liber cum il petreci dak nu iesi de loc din casa in afara de atunci cand calatoresti???
si e fff grav ca ai numai 3 prieteni, incearca sa socializezi mai mult, sa ity faci noi prieteni sa iesiti, sa va distratzi.... o viatza ai!!!
Re: Re: Re: Re: Trucuri din 17 dec 2009 12:54 de Kari
lol?!
Re: Re: Re: Trucuri din 17 dec 2009 12:42 de McLove
Ca sa stai sa nu mai cauti o sa iti explic aici. Am glumit cu tinutul respiratia...
In timpul actului sexual, incearca sa nu te gandesti la :"o fac! o faac!!!". Atunci te exciti si ejaculezi mai repede. Daca doresti sa tii mai mult, te gandesti ...
Re: Re: Re: Trucuri din 17 dec 2009 12:23 de basturk
daca ai sa cauti mai bine, ai sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale.au mai fost subiecte deschise pe tema asta%%-:ok:
Pagina 1141 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |