Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 dec 2009 20:07 de McLove
:ok:
xhedrox, nu m-am refer la imbracaminte, stiu e prea mult "pitipoanca", dar ai zis ca are 21 de ani. Din mica parte de mess pe care ne-ai aratat-o, nu isi arata deloc varsta. Credeam ca are 15-16 ani...
Incearca sa te gandesti, daca ai ...
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 19 dec 2009 19:56 de cristi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o din 19 dec 2009 19:43 de Pasaroi_Cuminte
Mi se pare normal. Care e problema ?
:blink:
Sgc esti ca o limita remarcabila. :lol:
Pacat ca esti cu capul.:p :lol:
Citindu-te de mai bine de un an pe aici, inclin sa cred ca scranteala ta se datoreaza tot unui soc emotional.
E ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o prob din 19 dec 2009 19:17 de sgc
nu stiu ce sa zic despre conversatiile acestea. stiu, doar, ca nu-mi apartin. e-adevarat ca eu mai zic pe mess; ma duc sa mananc, daca urmeaza sa merg sa mananc, eu, mai zic: punct, cand, deja, a ajuns sa ma enerveze ceva, de prea mult timp si nu da ...
Re: Re: lory: vreau sa scap de el dar ma ameninta din 19 dec 2009 19:10 de unknownx
O fata nu merita o palma idiotule, doar pentru simplu fapt ca nu are puterea concureze cu un barbat la capitolu fortza, da-i o palma sefului cand face ceva grav ? sau unuia pe masura ta, nu-i dai, stai ca mutu. Problemele nu se rezolva cu palme ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 dec 2009 18:52 de xhedrox
mie imi place asta :~* intotdeauna ma relaxeaza si mi se pare perfecta daca vrei romantism
http://www.youtube.com/watch?v=ErlE8wtw27U
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema din 19 dec 2009 18:05 de xhedrox
pai vezi... u zici da... nu zici "nu stiu ce sa zic" dupa atata timp petrecut impreuna. Uite una din conversatiile noastre
ea: brb ma duc sa manac
eu: pb...
eu: dami buzz knd te intorci
ea: nu vreau!
eu: da nu ma int dak vrei sau nu... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema ciu din 19 dec 2009 17:42 de sgc
nu suport sa mint pe nimeni, cand vorbesc despre mine si sentimentele mele. nici macar pt. a face vreo persoana sa se simta bine sau mai bine, sau foarte bine. ti-am raspuns cat se poate de serios, cat mai direct cu putinta, exact cum o fac de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema ciudata din 19 dec 2009 17:10 de xhedrox
ca ma grabesc sau nu... stiu foarte bine ce vreau... pe cineva cu care sa pot sta tot restul vietii si in care sa pot avea incredere... care imi va fi alaturi la bine si la rau... dak ar face chestia asta si eu i-as face la fel... i-am dovedit eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 19 dec 2009 15:28 de sweety16
Aha...deci din cate am inteles nu conteaza daca un baiat iti vorbeste urat, trebuie sa te si culci cu el daca e trecut prin "veata"...as putea sa jur ca ai 13 ani...cel putin gandirea corespune varstei mentionate de mine...
PS: De ce atatia ...
Re: Re: Re: lory: vreau sa scap de el dar ma ameni din 19 dec 2009 15:09 de sweety16
Atunci sa nu se mai planga atat ca nu stiu ce sa faca...daca au fost proaste, proaste sa ramana.;)
Re: Re: Re: o problema ciudata din 19 dec 2009 14:49 de sgc
bine, atunci, daca zici c-am inteles eu gresit si nu ma categorizezi la acelasi capitol. vad ca oricum mesajul meu a disparut, cum a aparut madam moderatoare. daca nu poti sa vorbesti deschis, nu pricep, totusi, ce anume vrei. din punctul meu de ...
Re: Re: lory: vreau sa scap de el dar ma ameninta din 19 dec 2009 14:26 de McLove
Poate sunt masochiste. :ok:
Re: lory: vreau sa scap de el dar ma ameninta din 19 dec 2009 14:14 de sweety16
De la prima palma trebuia sa pui punct relatiei definitiv.daca te-a lovit odata o va face mereu.Pt ca i-ai permis.Nu inteleg ce fel de fete/femei suntei, nu va respectati pe voi, dar aveti pretenia sa fiti respectate.Unde e deminitatea ta? ...
Re: Re: Femeile inteligente sabotează romantismul din 19 dec 2009 13:51 de McLove
Gresit!
Mie imi place ca prietena mea sa fie mai desteapta ca mine. Orgoliul meu e in sensul ca am putut sa cuceresc o fata mai desteapta, si cu asta ma pot mandri. :love:
Re: Re: Re: Re: Cum sa ma impac cu ea? din 19 dec 2009 12:36 de yony
:lol::lol:
sunt de acord cu sorin28 k era mai bine sa nu te lungesti atata....
dar raspunsul ei care a fost?
Re: Re: Anticonceptionale daca nu fac sex? din 19 dec 2009 11:11 de Kitza
Ms frumos. :love:
Re: Re: Re: Relatie de 7 ani? din 19 dec 2009 10:43 de basturk
pandora, fi tare si lupta! am incredere in tine, stiu ca poti si ca vei reusi.viata e frumoasa si merita traita, dar nu cu ganduri negre si amaraciune.in viata ne lovim de multe probleme, dar trebuie sa trecem peste.si daca nu mai este fostul, va ...
Re: Re: Prea devreme??? din 19 dec 2009 10:42 de Kari
Da este cu un an mai mare... Oricum multumesc mult de sfat.:ok: Vedem noi mai departe:)
Re: Re: Relatie de 7 ani? din 19 dec 2009 10:39 de basturk
in oricecez......:blink:
Pagina 1139 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |