Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexu din 19 dec 2009 10:14 de basturk
daca un barbat/baiat practica kegel, momentul acela de inevitabilitate se poate retine pentru 2/4 secunde, suficient pentru a iesi de unde esti:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu penisul din 19 dec 2009 10:07 de basturk
pai cam este o legatura.daca isi incepe viata sexuala si practica de cateva ori, in nebunia de moment nu isi va mai da seama de durere sau de faptul ca nu se decaloteaza, si atunci va veni totul de la sine.eu nu inteleg de ce tineretul din ziua de ...
Re: Re: Micsorarea penisului din 19 dec 2009 09:58 de basturk
amice, e dureros pt k nu o folosesti corespunzator.intradevar, daca esti mai "badaran" in pat, o doare pe partenera, dar daca vrei sa nu o doara....pai nu o doare
Re: Bubite pe labii!!! din 19 dec 2009 09:55 de basturk
daca era ceva temporar, sigur era doar o iritatie de la absorbant.se mai intampla, datorita substantei care se foloseste pentru albirea absorbantului.dar daca zici ca nu trece....
Re: Varsta - o bariera?? din 19 dec 2009 09:49 de basturk
diferenta dintre mine si prietena mea este similara, si pana acum nu ne-a impiedicat cu nimic.avem 2 ani impreuna si lucrurile merg destul de bine.parerea mea este sa nu ti cont de varsta
Re: Re: Re: Cum sa ma impac cu ea? din 19 dec 2009 09:22 de SORIN28
Daca ii scriai doar:
"Este ora 9:46,mam trez d o ora dupa inca un vis cu tine,te tineam strans in brate si plangeam aman2,in vis mai iertat si miai spus k ma iubesti.Te iubesc,si mereu o voi face." ....probabil ca era mai bine(parerea mea).
De ...
Re: Femeile inteligente sabotează romantismul din 19 dec 2009 03:36 de ExoticDream
Din tot articolul, (cel mai) real mi se pare fragmentul de mai sus.... Daca EA este mai putin inteligenta decat EL, atunci EL nu se va simti OK in lipsa comunicarii pe aceeasi lungime de unda (in cuplurile in care IQul este peste medie, acest ...
Re: Re: Re: Re: o problema ciudata din 19 dec 2009 03:19 de ExoticDream
Caracter slab, neseriozitate, incompatibilitate, teama de singuratate, prostie....
Probabil nu stia nici ea ce voia, nu erai nici ceea ce ar fi vrut (altfel ar fi ajuns si ea sa tina la tine si s-ar fi comportat frumos), intre voi nu a ...
Re: Prieten mai mic? din 19 dec 2009 02:57 de ExoticDream
Asa ceva nu se poate estima. Conteaza, dupa parerea mea, despre ce varsta discutam: intr-un fel se pune problema daca, de exemplu, tu ai sub 20-21 de ani si altfel daca te apropii de 30. La varste mici nu cred ca relatiile de acest tip pot ...
Re: Anticonceptionale daca nu fac sex? din 19 dec 2009 02:30 de ExoticDream
Ceea ce ai luat dupa rupereea prezervativului se numeste contraceptiv de urgenta. Daca ai fi citit prospectul, ai fi inteles ca nu ai voie sa "consumi" asa ceva decat in cazuri "disperate" si asta ff rar intrucat acele pastile sunt adevarate ...
Re: Re: o problema ciudata din 19 dec 2009 01:11 de mariof3
daca vezi ca te trateaza rau, odata , de doua ori .. pt ce ii permiti ?
laso balta , sau fao in asa fel , incat sai para rau ca nu te respecta si nu apreciaza sentimentele tale , poate ca intr`o zi se va gandi la tine si va da cu capul de pereti , ...
Re: Re: salut din 19 dec 2009 00:43 de simosimina
mai..cremele pentru epilat nu se folosesc pentru zona inghinala!!! Sunt create special pentru picioare..maini..dar nu acea zona foarte sensibila.
Mai bine fugi la salon si epileaza-te cu ceara...sau daca ti-e teama de ceara...foloseste lama si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 dec 2009 00:36 de x(
hai,hai >:P
tre' sa intelegi tu daca tii la fata.
Re: o problema ciudata din 19 dec 2009 00:32 de McLove
Daca eram in locul tau, in pat statea doua saptamani. Ai fost prea cuminte...
Te inteleg ca ai impresia ca toate fetele sunt asa, dar nu e adevarat. Cel mai important este sa stim unde sa cautam, pe cine sa cautam. Sunt sigur ca va exista si ...
Re: Re: Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altu din 18 dec 2009 22:25 de sweety16
Sincer ca fata iti spun sa nu iei in considerare pansetele, si kkturi de genu.Cred ca stii si tu de bine cat de bine se pot preface fetele.Insa daca ii iei atat apararea cand noi o criticam si tu ne contrazici pe noi cand iti spunem ca nu te-a iubit ...
Re: Prea devreme??? din 18 dec 2009 22:09 de sweety16
Nu cred ca s-a suparat, dar totusi banuiesc ca e de varsta ta sau mai mare si nu cred ca ii este foarte usor sa astepte atat de mult timp.Daca sunteti de un an impreuna, ai 17 ani si stii ca te iubeste nu are rost sa-ti fie frica de o sarcina ...
Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !! din 18 dec 2009 20:09 de simosimina
cum adica ai luat o singura data anticonceptionale?
:wacko:
Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !! din 18 dec 2009 19:55 de baby
cum adica o singura data??
o luna? o zi?
te referi la anticonceptionalele de urgenta?
Anticonceptionale daca nu fac sex? din 18 dec 2009 19:23 de Kitza
Am inceput viata sexula de vro 6 luni....o singura data am luat anticonceptionale...DAca n-am mai intretinut relatii sexuale trebuie sa mai iau anticonceptionale???? Stiu unele chesti dar vreau sa ma asigur de la voi, cam vazut ca aveti ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fara sex de 3 ani! din 18 dec 2009 17:38 de cutarescu
nici macar masturbare n-ai mai facut?
Pagina 1140 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
69 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |