Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: 19 ani si tot singur

din 17 dec 2009 12:00 de Kari

Nu zice nimeni sa mergi in club!Incearca doar sa fii mai sociabil: fa-ti prieteni, gaseste-ti un hobby (in afara de net), iesiti impreuna si o sa vezi ca o sa gasesti si o fata draguta pana la urma.Si daca calatoresti cu atat mai bine- incearca sa ...

Re: Re: 19 ani si tot singur

din 17 dec 2009 11:52 de MarianX

Pai asta este ideea, nu toate fete sunt asa(exemplu voi), doar ca personal nu prea am intalnit fete cu capul pe umeri si mai ales singure. Cerc de prieteni...ce sa zic...am 3 prieteni si aia in alte orase, cum ziceam, eu nu sunt genu care iese in ...

Re: 19 ani si tot singur

din 17 dec 2009 11:26 de yony

exact... cum zicea si kari, nu toate fetele sunt cum ziceai tu mai sus, cum nici baietzii la randul lor nu sunt la fel totzi... nu trebuie sa te descurajezi, poate k inca nu ai cunoscut pe nimeni care sa fie cam dupa asteptarile tale dar, o sa ...

Re: 19 ani si tot singur

din 17 dec 2009 11:16 de Kari

\ Scuze dar te contrazic.Suntem o multime care nu ascultam manele si nici nu ne petrecem tot timpul in cluburi sau la mall.Depinde si de cercul tau de prieteni,anturaj. Si stai linistit ca mai ai timp si de acum de prietene, parerea mea.:ok:

19 ani si tot singur

din 17 dec 2009 10:47 de MarianX

Salut. Scuze daca n-am postat unde trebuie, sunt cam la fel unele categorii ale forumului. Vad pe aici multe probleme unele foarte ciudate, cred ca si eu la foarte ciudate ma incadrez:blink:. Am 19 ani si ma numesc Marian Chirita si de la varsta ...

Re: Testosteronul scazut si prolactina crescuta

din 17 dec 2009 09:10 de SORIN28

Ai putea foarte bine sa mergi tu cu rezultatele de la analize la doctor. Chiar daca fratele nu va fi prezent, pe baza rezultatelor, doctorul poate sa-si exprime o parere...chiar daca intr-un final tot va vrea sa il vada si pe frate :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: marime

din 17 dec 2009 01:17 de alala

"ne anunti peste 1 an cat a mai crescut:, " ok doar sa-mi aduc aminte :)) "daca e mare poate sa si-o taie " cum sa mio tai tu nu esti normal ? :)) daca te referi la cat de mult rezista ... poate pea mult :. aa si inca ceva cand mie sculata ...

Re: Re: Re: intrebare

din 17 dec 2009 00:47 de brandu

sunt 4 fete la un baiat. Normal sa ducem lipsa. am si eu o problema. Vreau sa-mi recuceresc amantul. Cum sa fac?:~*

Re: Re: Re: salut

din 17 dec 2009 00:11 de victor00adi

hal de oameni..12ani.. daca eram in locul tau imi taiam scula si o aruncam in sus:)) ceva la obiect: 1. te minte de un an, poate te minte si cu altceva si poate o sa te minta in continuare. 2. sa zicem ca o iubsti(12 ani..cred ca este obsesie nu ...

Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina?

din 16 dec 2009 23:56 de victor00adi

Pai nu prea ai cum, daca nu stateai cu ea, iti dadeai seama din atitudine, gesturi, mai multe combinate;), dar acum sunteti impreuna si te minte mai usor, acum nu ai ce sa faci decat sa astepti, si vezi "la fata locului" sa zic asa:)) dar daca nu ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: marime

din 16 dec 2009 23:50 de victor00adi

Complexe, Complexe.. ma copii, sa va complexati la vreo 20 de ani ca e mica\mare\groasa\stramba, la 12 ani te uiti cata scula ai:)), va spun eu, am 18,5cm daca masor de la os 19, daca e bleaga si trag de ea:)) are 20, si va mai spun ceva, nu conteaza ...

Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange

din 16 dec 2009 23:01 de nicole

am varsta de 24 ani si pana acum mi am dorit sa intalnesc pe acel ce ma va face sa ma simt in siguranta in prima mea noapte si sa intamplat si nu imi pare rau ca asteptarea a meritat excitatie la maximum fara durere si cel mai important toata atentia ...

Re: Re: Mai sunt virgina sau nu?

din 16 dec 2009 21:59 de sweety16

Dar de ce cu pixuri? Ce moda mai e si asta? La toate aud ca v-ati bagat pixuri...Bai n-aveti bani de un vibrator sau un dildo daca de sex normal nu va arde?

Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina sau nu?

din 16 dec 2009 21:46 de McLove

Citeste si tu mai sus... Virgina nu mai esti atunci cand ti-o baga ala, cand o faci cu o fiinta umana, nu cu un pix, caine, pisica, porc... Auzi la ea: "nu ai sangerat tare". Sa moara Vadim! :blink:

Re: Re: Re: Mai sunt virgina sau nu?

din 16 dec 2009 21:07 de oleska14

nu inteleg...daca te masturbezi shi nu ai singerat tare esti virgina sau nu???dar daca teai masturbat cu lucruri mai groase decit un pix?:ermm::huh:

Re: Re: Re: De ce ar refuza un sarut...

din 16 dec 2009 19:33 de sgc

corect si-n general sugestiile mi se par cat se poate de reusite.

Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul or

din 16 dec 2009 17:39 de un sfat

Este foarte simplu: un barbat simte cand se apropie momentul culminant si daca aveti in apropiere un banal servetel problema cu jetul este ca si rezolvata.La barbati exista ceea ce se numeste punctul de inevitabilitate a ejacularii sau mai pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube

din 16 dec 2009 16:37 de McLove

Chiar asa, ce pana ta?! :mellow:

Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste

din 16 dec 2009 16:33 de ALEXANDRAA

SI EU KAND AVEA 11 ANI AM TREKUT PRIN ACEAS PERIOADA SI CHEAR SI AKUMA TREK CHEAR DAKA AM 17 ANI NU KONTEAZA ; TE DUCI LA EL SI TE BAGI INSEAMA TE JOCI CU EL DAR SA NI VB URAT CHEAR DAKA EL ITI VB ;DAR DAKA EL E TREKUT PRIN VEATA TREBUIE SA TE SI ...

Re: Re: De ce ar refuza un sarut...

din 16 dec 2009 16:29 de vldavid

Nu cred sa fie chiar asa de nesimtita fata....si cred ca baiatul nostru si-ar fi dat seama deja, daca era asa. Nu pe orice baiat poate sa o traduca o fata! Asta nu uita draga!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1142 din 3731
«   1 ... 1139   1140   1141   1142   1143   1144   1145 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare