Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: vacaru reloaded din 20 dec 2009 00:24 de sweety16
Cate ore ai stat sa te gandesti ca sa dai replica asta?
Pt tine daca stai sa te injuri cu cineva si kkturi de genu pentru tine reprezinta un concurs?Un concurs ce se va finaliza cu un castigator?
In cazul asta draguta castigatorul e ala mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara s din 20 dec 2009 00:13 de simosimina
mi se pare aiurea sincer...mai e şi băiat...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara sex d din 20 dec 2009 00:12 de McLove
Daca nu a fost insistent, a avut alte preocupari, sa stii ca e posibil. A avut prietene, dar nici un contact sexual. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veau sa o fac cu e din 19 dec 2009 23:57 de sweety16
Daca nu are minte...si stie ca o sa regrete ...noi ce sa-i mai facem?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 dec 2009 23:51 de sweety16
Ma intreb daca asa o fii si in viata reala...stiti cumva daca la '9 au internet?
Re: vacaru reloaded din 19 dec 2009 23:33 de sweety16
Daomne tu si sgc sunteti bune de dat cap in cap...esti terminata frate...Soda o sa-ti torn eu pe gat daca nu incetezi...pnm oricum posteaza si tu la aberatii si caterinci..scuteste moderatorii de munca...
Re: am inteles din 19 dec 2009 23:24 de McLove
Asa, sa trecem peste acest moment...
In primul rand, ti-as spune ca esti prea mica, dar pana la urma e decizia ta.
De fiecare data, folositi prezervativ! Ai zis ca si pentru el e tot prima data, sa nu il iei tare, o sa tina sub un minut. ...
ai putea sa ma ajuti nu sa ma critici din 19 dec 2009 23:14 de aaa
nu sunt proasta ! daca asa ma consideri.. si fara ironii... eu iti vorbesc frumos sper sa vorbesti si tu asa...
Re: Mie foarte frica desi imi doresc mult!!! din 19 dec 2009 22:59 de McLove
Daca inveti tu prima data sa vorbesti, ce zici?
Esti analfabet/a, lasa sexul pentru alta data. Nici un copil nu si-ar dori un parinte care sa scrie asa. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma impac cu ea? din 19 dec 2009 22:58 de gonnadie4her
inca nu a zis nik... :( va anuntz...sau daca nu..ins k a mai murit un prost din dragoste ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 dec 2009 22:20 de mandarina
sufera de nebagare in seama :D
si baiatul cu problema de sentimente ranite si intrebari fara raspuns..da-o naibii desi este greu mai ales ca ai inceput sa tii la ea..dar pt ce sa suferi?pt ce sa tanjesti? de ce s aiti faci sange rau?
nu ...
Re: Masturbare din 19 dec 2009 22:00 de simosimina
..eu zic că ar trebui să îţi găseşti o parteneră de sex...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o din 19 dec 2009 21:49 de sweety16
Hai frate in plm ce te bagi asa si inventezi ateatea chestii?Suferi de caterinca proasta.Du-te draq si cauta-ti alt site pe bune ma enervezi.
Re: Re: Re: Re: lory: vreau sa scap de el dar ma a din 19 dec 2009 21:44 de sweety16
Deci nu e numai vina lor...ele sunt proste daca accepta...Ele ar trebui sa aiba principii si demnitate...acceptand sa fie lovita e clar ca se potrivesc.
Re: Masturbare din 19 dec 2009 21:43 de McLove
Nu o sa ai probleme, dar masturbarea excesiva dauneaza creierului (nu e o gluma, psihicul intervine aici).
Masturbandu-te, incepi sa iti cunosti corpul mai bine, e ceva normal.
Este posibil ca sa te tina mai putin, cand ai contact sexual, ...
Masturbare din 19 dec 2009 21:37 de Acces
Salut!
Am o problema de un an cu masturbatul.Ma masturbez de cel putin 2 ori pe zi prin a compensa intr-un fel in opinia mea 'nevoia' de a face sex.Am doar 15 ani si am avut cateva tentative de a ma lasa de acest 'viciu' sa-l
numesc asa,dar nu am ...
minciuni din 19 dec 2009 21:16 de mihaela
Draga mea..se pare ca aberezi...vorbesti in necunostinta de cauza...cum poti spune ca ai stat sub anestezie totala o ora jumatate??..un chiuretaj dureaza maxim 20 de minute...eu am 9 la activ..6 intreruperi si 3 avorturi...dar nici una din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 dec 2009 20:52 de sgc
este reusita melodia. am ascultat-o pt. prima data si pot sa-ti spun ca mi-a placut.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 dec 2009 20:38 de sgc
ok. ai inteles care sunt supararile, ai inteles care sunt si de unde, problemele, atasare din partea mea pt. tine, ai. daca vrei fii alaturi de mine, pt. ca nu-mi place si nu vreau sa stau singura(dar astea au fost motivele) si incearca sa-mi ...
Re: Re: lory: vreau sa scap de el dar ma ameninta din 19 dec 2009 20:31 de Kari
Sub nici o forma un barbat nu ar trebui sa loveasca o femeie!Daca tu ai avea o fiica si ar veni intr-o zi sa iti spuna ca sotul ei a lovit-o ce ai face,ma rog?I-ai spune ca merita???Fii serios!:wacko:
Pagina 1138 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
60 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |