Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala

din 20 dec 2009 23:45 de Denisse217

Nu stiu in ce fel de cluburi mergi tu baiete, dar la exprimarile pe care le ai e clar ca esti crescut pe maidan. Si nu as vrea sa "ma ridic" la "valoarea" prietenelor tale. Sincer cred ca la 22 de ani cu o facultate terminata si postul pe care il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 dec 2009 23:40 de sgc

nu. a respecta oamenii nu este o greseala. exact, la fel procedez si eu cand incep sa cunosc pe cineva. acord incredere si respect. mai departe, daca persoana respectiva pierde increderea si respectul meu, se cheama ca persoana respectiva a facut ...

Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala

din 20 dec 2009 23:38 de SORIN28

Esti penibila...iar nesimtitul asta ar putea sa-si stearga singur mesajul daca ar considera ca a gresit:ok:(ca sa nu mori tu proasta, sunt unul din moderatori:-* ) Acum...ca sa te "demolez" : Cand a spus "ce-ti ofera el si nu-ti pot oferi eu? ...

Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala

din 20 dec 2009 23:22 de Denisse217

Rog un admin sa stearga postul nesimtitului asta (ca altfel nu ii pot zice).... Si ca sa nu mori nici prost ci si impacat: nu are bani...fiecare e cu banii lui si amandoi muncim pt ei (fiecare isi plateste consumatia si etc)...nu stiu cu ...

Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala

din 20 dec 2009 23:18 de SORIN28

1. Daca mai ai frati pe acasa...sunt la fel de prosti ca si tine? 2. Cand ti-o fata mintea pui, sa-i omori...un specimen este indeajuns 3. Cand ti-a spus ca iti poate oferi tot ce vrei, ti-a fluturat portofelul prin fata sau statea pe el ca sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-

din 20 dec 2009 23:14 de McLove

Ii zici ca vrei sa ii faci o surpriza, trebuie sa gasesti o solutie. Dar, daca refuza, e un las! :unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi r

din 20 dec 2009 23:13 de Denisse217

Cred ca pana acum cel mai tare m-am temut de un refuz...nu ca nu ar mai vrea sa fie cu mine ca peste ala as putea trece...ci acela ca nu va accepta sa iesim sa purtam o discutie... daca pot sa fac ceva in privinta asta, macar sa mi se dea o sansa ...

din 20 dec 2009 23:12 de SORIN28

Nesimtit, vulgar...asta-s eu pe forumul asta. Daca nu dai explicatii...te rog sa te abtii.:flowers: Mai, ce sa spun, te-as contrazice putin in privinta "Unii oamenii isi dezvaluie singuri singurei caracterul prin propiile vorbe" ... sunt chestii ...

din 20 dec 2009 23:04 de Anamaria000

intuitia ta e zero:)..sunt mai mare decat aceea fata si mai mult ca sigur si decat tine.cat despre discutia asta ai dreptate fiecare are parerile lui si nu are cum sa i le schimbe cineva,dar tu nu ai dreptul sa fi nesimtit si nici sa judeci pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar

din 20 dec 2009 23:00 de McLove

Eu, daca as fi in locul tau, as incerca sa il iau undeva, departe de lume, un loc foarte retras. Prima data nu as incepe cu :"hai sa ne impacam!". Eu as incerca sa ii explic ca ceea ce face, raneste , mai ales pe mine (pe tine, in cazul acela). As ...

din 20 dec 2009 22:54 de McLove

Cum zici tu, draga mea! Stai linistita, "reply", o functie a forumului, nu poate fi tradus ca "raspuns". :rolleyes: Nu incerca sa ma impresionezi, pentru ca nu are rost! Din intamplare, acelei fete (sunt sigur ca tu esti aia), i-am spus ...

din 20 dec 2009 22:51 de SORIN28

Iti dau voie sa-mi explici prin mesageria privata de unde ai tras tu atatea concluzii. Daca nu...iti promit ca voi face aproximativ tot ca mesajele tale sa fie sterse :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar gre

din 20 dec 2009 22:48 de Denisse217

Am sa incerc sa port o discutie cu el, desi ma indoiesc ca va iesi ceva....dar sa nu fim pesimisti. Problema e ca nu stiu de unde sa incep aceasta discutie. N-as incepe-o cu "stii, eu vreau sa ne impacam"....ca nu vreau sa par printesa disperata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseal

din 20 dec 2009 22:41 de McLove

E o situatie cam grea... Sfatul meu, nu stiu daca e bun sau rau, este sa continui sa il faci gelos. Poate dupa un timp, lucrurile se vor schimba si va exista o solutie. El are comportamentul acesta, cel mai probabil, ca sa te impresioneze, sa ...

Re: Re: Re: am inteles

din 20 dec 2009 22:37 de sweety16

Se observa ca esti un virgin frustrat...prea multa la*a dauneaza...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta

din 20 dec 2009 22:37 de Denisse217

Eu te sfatuiesc sa nu-l cicalesti prea mult (barbatii detesta asta, am aflat-o pe pielea mea)...insa vezi sa nu-i ajungi o prietena foarte buna ca s-ar putea sa ramai doar atat. Incearca sa-i faci avansuri dar nu din cuvinte...va intalniti "amical" ...

Re: Re: Re: Re: 14

din 20 dec 2009 22:29 de ionutzxxx

salut daca doresti id meu de mes ionutandonie

Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala

din 20 dec 2009 22:27 de Denisse217

Sa ma indragostesc acum poate fi prematur...n-as face decat sa ma mint. Si daca nu sunt sincera macar cu mine, atunci cu cine sa fiu? Si de indragostit s-a intamplat...am dansat intr-o seara (eram doar amici) si a inceput sa se apropie foarte ...

Re: Re: Re: am inteles

din 20 dec 2009 22:17 de McLove

Esti poponar baiatu'? :huh:

Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala

din 20 dec 2009 22:17 de McLove

Incearca sa continui asa, ai doua variante din asta: 1. Sa il schimbi (cam greu, dar poate fi o solutie) 2. Sa il uiti si sa te indragostesti de altcineva. Totusi, cum te-ai indragostit asa de mult de el?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1135 din 3731
«   1 ... 1132   1133   1134   1135   1136   1137   1138 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare