Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala din 20 dec 2009 23:45 de Denisse217
Nu stiu in ce fel de cluburi mergi tu baiete, dar la exprimarile pe care le ai e clar ca esti crescut pe maidan. Si nu as vrea sa "ma ridic" la "valoarea" prietenelor tale. Sincer cred ca la 22 de ani cu o facultate terminata si postul pe care il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2009 23:40 de sgc
nu. a respecta oamenii nu este o greseala. exact, la fel procedez si eu cand incep sa cunosc pe cineva. acord incredere si respect. mai departe, daca persoana respectiva pierde increderea si respectul meu, se cheama ca persoana respectiva a facut ...
Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala din 20 dec 2009 23:38 de SORIN28
Esti penibila...iar nesimtitul asta ar putea sa-si stearga singur mesajul daca ar considera ca a gresit:ok:(ca sa nu mori tu proasta, sunt unul din moderatori:-* )
Acum...ca sa te "demolez" :
Cand a spus "ce-ti ofera el si nu-ti pot oferi eu? ...
Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala din 20 dec 2009 23:22 de Denisse217
Rog un admin sa stearga postul nesimtitului asta (ca altfel nu ii pot zice)....
Si ca sa nu mori nici prost ci si impacat: nu are bani...fiecare e cu banii lui si amandoi muncim pt ei (fiecare isi plateste consumatia si etc)...nu stiu cu ...
Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala din 20 dec 2009 23:18 de SORIN28
1. Daca mai ai frati pe acasa...sunt la fel de prosti ca si tine?
2. Cand ti-o fata mintea pui, sa-i omori...un specimen este indeajuns
3. Cand ti-a spus ca iti poate oferi tot ce vrei, ti-a fluturat portofelul prin fata sau statea pe el ca sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa- din 20 dec 2009 23:14 de McLove
Ii zici ca vrei sa ii faci o surpriza, trebuie sa gasesti o solutie.
Dar, daca refuza, e un las! :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi r din 20 dec 2009 23:13 de Denisse217
Cred ca pana acum cel mai tare m-am temut de un refuz...nu ca nu ar mai vrea sa fie cu mine ca peste ala as putea trece...ci acela ca nu va accepta sa iesim sa purtam o discutie... daca pot sa fac ceva in privinta asta, macar sa mi se dea o sansa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2009 23:12 de SORIN28
Nesimtit, vulgar...asta-s eu pe forumul asta.
Daca nu dai explicatii...te rog sa te abtii.:flowers:
Mai, ce sa spun, te-as contrazice putin in privinta "Unii oamenii isi dezvaluie singuri singurei caracterul prin propiile vorbe" ... sunt chestii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2009 23:04 de Anamaria000
intuitia ta e zero:)..sunt mai mare decat aceea fata si mai mult ca sigur si decat tine.cat despre discutia asta ai dreptate fiecare are parerile lui si nu are cum sa i le schimbe cineva,dar tu nu ai dreptul sa fi nesimtit si nici sa judeci pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar din 20 dec 2009 23:00 de McLove
Eu, daca as fi in locul tau, as incerca sa il iau undeva, departe de lume, un loc foarte retras. Prima data nu as incepe cu :"hai sa ne impacam!". Eu as incerca sa ii explic ca ceea ce face, raneste , mai ales pe mine (pe tine, in cazul acela). As ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2009 22:54 de McLove
Cum zici tu, draga mea! Stai linistita, "reply", o functie a forumului, nu poate fi tradus ca "raspuns". :rolleyes:
Nu incerca sa ma impresionezi, pentru ca nu are rost!
Din intamplare, acelei fete (sunt sigur ca tu esti aia), i-am spus ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2009 22:51 de SORIN28
Iti dau voie sa-mi explici prin mesageria privata de unde ai tras tu atatea concluzii.
Daca nu...iti promit ca voi face aproximativ tot ca mesajele tale sa fie sterse :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar gre din 20 dec 2009 22:48 de Denisse217
Am sa incerc sa port o discutie cu el, desi ma indoiesc ca va iesi ceva....dar sa nu fim pesimisti. Problema e ca nu stiu de unde sa incep aceasta discutie. N-as incepe-o cu "stii, eu vreau sa ne impacam"....ca nu vreau sa par printesa disperata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseal din 20 dec 2009 22:41 de McLove
E o situatie cam grea... Sfatul meu, nu stiu daca e bun sau rau, este sa continui sa il faci gelos. Poate dupa un timp, lucrurile se vor schimba si va exista o solutie.
El are comportamentul acesta, cel mai probabil, ca sa te impresioneze, sa ...
Re: Re: Re: am inteles din 20 dec 2009 22:37 de sweety16
Se observa ca esti un virgin frustrat...prea multa la*a dauneaza...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta din 20 dec 2009 22:37 de Denisse217
Eu te sfatuiesc sa nu-l cicalesti prea mult (barbatii detesta asta, am aflat-o pe pielea mea)...insa vezi sa nu-i ajungi o prietena foarte buna ca s-ar putea sa ramai doar atat. Incearca sa-i faci avansuri dar nu din cuvinte...va intalniti "amical" ...
Re: Re: Re: Re: 14 din 20 dec 2009 22:29 de ionutzxxx
salut
daca doresti id meu de mes ionutandonie
Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala din 20 dec 2009 22:27 de Denisse217
Sa ma indragostesc acum poate fi prematur...n-as face decat sa ma mint. Si daca nu sunt sincera macar cu mine, atunci cu cine sa fiu?
Si de indragostit s-a intamplat...am dansat intr-o seara (eram doar amici) si a inceput sa se apropie foarte ...
Re: Re: Re: am inteles din 20 dec 2009 22:17 de McLove
Esti poponar baiatu'? :huh:
Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseala din 20 dec 2009 22:17 de McLove
Incearca sa continui asa, ai doua variante din asta:
1. Sa il schimbi (cam greu, dar poate fi o solutie)
2. Sa il uiti si sa te indragostesti de altcineva.
Totusi, cum te-ai indragostit asa de mult de el?
Pagina 1135 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
96 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |