Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine din 21 dec 2009 17:45 de cuie
stiati ca?
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 21 dec 2009 17:42 de cuie
nu trebuie sa-i spui ce simti pentru ea toata treaba este sa nu pui intrebari.( cum ar fi vrei se poate) nu pune intrebari bagate cu ea in seama si fi mai direct sau daca nu iao si incearca sa o saruti
Re: Iubesc si nu ma aude nimeni din 21 dec 2009 16:59 de McLove
Stai ca nu inteleg...
Sunteti impreuna de 13 ani, v-ati certat recent? Sunteti despartiti?
Ea te iubeste, dar dupa atatia ani, dragostea e pe locul doi, inainte trebuie intretinuta. (sper ca ma intelegi). Poate de aceea se comporta asa, vrea ...
Iubesc si nu ma aude nimeni din 21 dec 2009 15:28 de eu
Sunt mistui de un sentiment de iubire adolescentina, de iubire sincera si pura fata de sotia mea. Suntem impreuna de 13 ani,casatoriti de 5 ani.
O iubesc dar nu vrea sa ma auda, am nevoie de dragostea ei, am nevoie de iubire, de mangaiere, de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2009 14:28 de xhedrox
daca doresti poate am putea conversa pe mess :unsure:
Re: Re: Re: lamuritima va rog din 21 dec 2009 14:17 de xhedrox
daca imi aduc bine aminte cel mai lung vagin masurat a fost de 18 cm? parca asa am citit pe undeva
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 21 dec 2009 11:49 de McLove
Oare? Daca ii dau un pix si ii zic ca e acadea, il suge. :ok:
Face si el fite din astea, ca sa impresioneze fetele.
Re: Va rog sa ma ajutati din 21 dec 2009 09:48 de Incepator
Am aceleasi hobby-uri / pasiuni ca tine :)) . Clar . Acum imi stiu viitorul .:lol:
===========
On : tre sa vezi unde e problema, sa o rezolvi ( problema fiind undeva la tine ) si gata .%%-
Singur la 39 de ani... din 21 dec 2009 09:36 de Mause2k
Salutare oameni buni,
Sunt nou pe acest forum. Nu stiu daca am postat unde trebuie (daca nu rog administratorii sa mute postul unde trebuie). De ce am postat pe forum ? Deoarece am o problema :
Am 39 de ani si nu s-a "lipit" nici o fata de ...
Re: Re: Nu mai exista relatie stabila in ziua de a din 21 dec 2009 06:29 de xhedrox
@sgc ma jur pe ce am mai sfant... exact asa este... am incercat in mii si mii de feluri sa ma pun in locul ei... sa incerc sa inteleg ce si cum... daca era pe interes sau daca era pur si simplu vreo proasta sau daca ar fi stat din pura plictiseala ...
Re: computer din 21 dec 2009 02:11 de ThT
Depinde cam ce buget ai avea:rolleyes:.
Computer nou, bun si performant din 21 dec 2009 02:05 de Bozgoru
vreau sa-mi schimb calculatorul.. si as vrea sa stiu daca are cineva cunostiinte despre cum ar trebui sa fie un calculator nou si bun si performant.. adika din punct d evedere placa video megaderam.. microprocesor. ca habar n-am .. nu ma ...
Re: 19 ani si tot singur din 21 dec 2009 01:50 de Bozgoru
nu neaparat ca ele vor manele si discoteca de la tine.. ci mai mult vor sa iesi.. sa stie ca esti un tip care iese mult in oras.. gen pub bar etc... ca altfel pari plictisitor in ochii lor.. poti sa si minti la inceput ... ca esti manelist.. clubber ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2009 00:58 de sgc
mai, daca este asa cum scrii tu aici, chiar, este de neinteles tipa. pacat. mi-ar fi placut sa fi fost eu persoana careia sa-i fi fost adresate cele ce scrii tu aici.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi r din 21 dec 2009 00:56 de Denisse217
Te-ai caracterizat singur...iar eu nu te cunosc sa te pot contrazice :) e de ajuns.
Re: Penis de 16-17 cm ok? din 21 dec 2009 00:55 de andrey lamba
frate,dupaa primu contact sexual o sa se dezvolte,si eu cand eram virgin tot marimea asta o avea,in timp a mai crescut nu iti face probleme,important e cum ii oferi placerea,daca te duci ca ciobanu si jos textila k vreau sa te fut si pnm,e de rau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2009 00:29 de xhedrox
spre surprinderea mea in seara aceasta am primit telefon de la ea... spunandu'mi ca vrea sa discutam... deci motivul pe care ea l'a gasit a fost ca era prea perfect si ca lipsea ceva... nu a putut sa imi zica ce asa ca apoi a schimbat iar motivul a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar din 21 dec 2009 00:24 de SORIN28
La mine nu ma uit ca sunt urat cu draci si nu vreau sa am cosmaruri noaptea:ok:
Daca deschid gura iar e nasol...pute a tigari si alcool.
Eu nu am spus ca ai jignit pe cineva postand pe forum...eu doar mi-am exprimat parerea vizavi de ceea ce ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar gre din 21 dec 2009 00:13 de Denisse217
Tu crezi ce vrei...dar ai putea sa incepi sa te privesti intai pe tine si apoi sa deschizi gura :) Nu cred ca am jignit pe nimeni postand pe forum...deci nu ai nici un drept sa ma jignesti... eu ma abtin pt ca ar insemna sa ma cobor la mintea ta, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa-mi repar greseal din 21 dec 2009 00:06 de SORIN28
E bun...de la problema ca esti penala ai ajuns la atac la persoana(si eu am facut asta dar macar eu m-am legat de subiectul tau ;) ).
Sincer iti spun...facultatea ta m-a umplut de lacrimi. Pozitia in firma unde esti salahor, de asemeni m-a ...
Pagina 1134 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |