Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 22 dec 2009 20:56 de baby
Ma...Maaaa ....Baietii astia ori se lovesc des la cap [claar] ori asa sunt ei.
Pai Sfinti Arhangheli......daca are vreo unu impresia ca eu mai dau explicatii in viata asta se inseala.
De ce asa...de ce nu invers?
De ce nu raspunzi la tel,de ce ...
Re: Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 22 dec 2009 20:54 de BBbB
Mai eu te sfatuic sa incepi sa slabesti ... sa te faci mai frm sa fi u insuti si cel mai important lucru nu lasa baieti sa te sarute daca ei nu simt nik pt tu fiecare om e frumos in felul lui nu conteza ca esti putin mai plinuta.....:ok:
eu iti ...
Re: Sex in toaleta cu omul de servici.... din 22 dec 2009 20:20 de sweety16
Ce caterinca proasta...pot sa jur ca esti elenavacarau...ti se potrivea mai bine primul nick.
Re: Sex in toaleta cu omul de servici.... din 22 dec 2009 19:56 de secret
:blink:ti-a desfundat poponetu,cum a fost?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in toaleta cu omul din 22 dec 2009 19:54 de McLove
Am inteles ca e pasiv.. :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in toaleta cu omul de din 22 dec 2009 19:53 de baby
lasa ca te perfectionezi daca ii dai o sansa lui Sosdepere:lol:
Re: Sex in toaleta cu omul de servici.... din 22 dec 2009 19:44 de mandarina
:blink::blink::blink:
:huh:
..ok...sunt scarbita de astfel de persoane:((
Re: Sex in toaleta cu omul de servici.... din 22 dec 2009 19:32 de McLove
Just shut the f*ck up gay. :ermm:
Asta vrea sa fie caterinca? S-au schimbat vremurile, acum toti spun glume de 0,2 lei?
Cum vreti ma sa cuceriti o fata, cand voi (mai ales asta de sus) nici nu puteti sa o faceti sa rada? :huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: perver din 22 dec 2009 19:00 de S.A AK47 ion
si cu o zi in urma am preluat nodelul lui Dino Drpic si am facut sex cu o fata pe stadionul Santiago Bernabeu al echipei: Chivas Guadalajara din Finlanda,chiar in timpul meciului din finala cupei Finlandei dintre Amkar Perm si Alania ...
Re: Re: Despartire din 22 dec 2009 18:54 de VictorH
Esti genial, ai reusit si pe mine sa ma faci sa ma simt mai bine. Pentru o clipa gandeam ca si tipul de adineauri dar acum e mult mai bine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: perver din 22 dec 2009 18:43 de S.A AK47
si eu am facut astazi sex in New York pe World Trade Center cu Marlyn Monroe si pe deasupra noastra (la cam 2-3 metri) a trecut un Boein 737 condus de Osama Benladen(asa zisul lider al teroristilor,trebuie sa fi retardat sa crezi ca asta e ...
Sex in toaleta cu omul de servici.... din 22 dec 2009 18:32 de SosDePere
Buna ziua dragii mei, am fost azi pana la mall sa-mi iau 1 pereche de chiloti marimea XXXXXL si un tricou (vorba aia este iarna si trebuie sa ma acopar si eu cu ceva , nu?)
asadar, era si omul de servici acolo care mi`a zambit provocator... Ce`i ...
Re: vreau sa fac sex cu partenera mea! din 22 dec 2009 17:04 de simosimina
ok..te cred ca vrei, insa ea nu are decat 15 ani!
Tu crezi ca este pregatita pentru a face acest pas important in viata ei? Sunt perfect de acord cu tine ca sunt multe alte fete la varsta ei, care au si avorturi la activ, insa poate ea nu se ...
Re: Re: Re: Re: Nu mai exista relatie stabila in z din 22 dec 2009 16:31 de Firentze
Parerea mea e sa incerci sa mergi mai departe,stiu ca este greu,dar asa este cel mai bine pentru tine.Spun asta pentru ca si eu recent m-am despartit de prietenul meu pentru ca am aflat ca este impreuna cu o fata de 6 ani.Se pare ca el a mai gresit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa fac sex c din 22 dec 2009 16:21 de cristianic
nu o stresez pt ca stiu ca o voi pierde daca o stresez cu asta.
si pt cel care m-a intrebat daca stiu cum se pune un prezervativ; stiu dar nu stiu sa-ti explic....explicatul n-a fost nici odata punctul meu forte.
oricum va multumesc pentru ...
Re: Urgent! Ajutati-ma! din 22 dec 2009 16:11 de simosimina
:lol::lol: buna asta:lol:
Re: : Re: Re: Re: Re: Miros din 22 dec 2009 16:07 de simosimina
am citit ce ai scris! crede-ma!
Si daca era vorba de fosta ce crezi ca boala trece asa pac pac daca te culci cu alta? :))))
No way...
Ia uimeste-ma ..ce tratament ai primit? Ca e cam dubioasa treaba:))))))
Ca sa fiu mai pe intelesul tau, ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa fac sex cu pa din 22 dec 2009 15:41 de yony
ii clar ca ea te refuza pt k ink nu se simte pregatita, si dak chiar o iubesty asa cum zici nu e nevoie sa avetzi de pe acuma o relatzie sexuala...
mai asteptatzi aman2 pana cand se simte si ea pregatita si luati impreuna o decizie...
nu ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa fac sex cu parten din 22 dec 2009 15:22 de cristianic
stiu riscurile de genul se pot intampla "accidente" si multe alte chestii.....dar am cerut si parerea celor experimentati mai mult de cat mine in chestii legate de viata sexuala
Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa fac sex cu partenera din 22 dec 2009 15:16 de McLove
Daca o iubesti, atunci astepti, pana cand e ea pregatita.
Ai zis ca ai 16 ani... Si tu esti destul de mic. Stii care sunt riscurile inceperii vietii sexuale? Cate probleme pot exista dupa?
Pagina 1131 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |