Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Prea devreme??? din 22 dec 2009 02:07 de Catalin
Pana acum numai fetele si-au exprimat opinia. Sunt de acord cu voi fetelor , asta in cazul in care partenerul ei este si el virgin.Altfel sa va spun sincer pt el e greu... normal, te iubeste si nu se supara,insa l-ai face fericit daca ai face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale aiur din 22 dec 2009 01:41 de simosimina
relatia sexuala se incepe in a 6-a zi daca iei pentru prima data anticonceptionale!
Re: Re: Re: Re: Prea devreme??? din 22 dec 2009 01:40 de simosimina
...nu esti medic sa spui asta! Si nu compara c.a.catul ala de vaccin anti-porcina cu vaccinul anti-cancer de col! In primul rand porcina e o boala cat de cat recenta...iar cancerul de col a ajuns sa fie adversarul numarul 1 al acestui secol al ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: vacaru reloaded din 22 dec 2009 01:14 de McLove
Stiam eu ca, cutarescu este implicat. :lol:
Re: Re: Prea devreme??? din 22 dec 2009 01:02 de simosimina
Riscul de a face cancer de col, intr-adevar este mai mare odata cu inceperea vietii sexuale (asta depinde de cati parteneri ai...daca ei se culca cu altele si nu folositi prezervativ).
De ce nu te vaccinezi, ca inca esti virgina si este mult mai ...
Re: Prea devreme??? din 22 dec 2009 00:45 de bibush
buna...va rog mult sa ma ajutati .!!!!sunt impreuna de 6 luni cu prietenul meu si la un moment dat veni vorba de sex.mi-a zs k ma asteapta cat vreau...dar nu ar vrea sa astepte nici pana fac eu 18(apropo am15 ani)asa ca iam promis ca atunci cand o sa ...
Re: Re: Re: Re: vacaru reloaded din 22 dec 2009 00:34 de elenavacaru
floc mic de 17 ani treci la culcare altfel o sa se supere mama pe tine si nu o sa iti mai spele chiloteii:D
Re: Re: Re: Re: vacaru reloaded din 22 dec 2009 00:30 de elenavacaru
[b]plimba-te[/b]
Maica-ta te-a facut ca sa aiba pe cine isi varsa nervii cand vine obosita de pe traseu:lol::lol:
Re: Re: Re: ce vor baietii?? din 22 dec 2009 00:25 de McLove
Oare? Daca are banu', in secunda doi esti in c*ru' gol. Nu mai incerca sa minti pe aici, daca iti face toate poftele, il iubesti, enorm... :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 dec 2009 00:16 de sgc
chiar, mi-ar face o deosebita placere.
Re: Re: Re: Nu mai exista relatie stabila in ziua din 21 dec 2009 23:18 de sgc
mai, deci, te cred. nu este nevoie sa juri pe ce ai mai sfant, sau sa juri pe ceva, cand faci afirmatiile de mai-sus. te cred si ti-am spus mi-ar fi placut sa fi fost persoana careia sa-i fi fost adresate cuvintele din penultimul tau post, de pe ...
Re: Caut spray de adormit fetele! din 21 dec 2009 23:09 de SobyK
Mosule sa-ti dat un sfat ... Daca vrei sa faci o perchezitie corporala .... ia un spray paralizant ai dat de doua ori in ochi dupa care ai bagi o carata dupa cap . Dupa aceea poti sa faci perchezitii corporale cu el pana ce te plictisesti ...
Re: Re: Re: Re: poti sa dezvirginezi o fata cu deg din 21 dec 2009 22:58 de McLove
Fata nu vroia sa fie dezvirginata de tine. :ok:
Este posibil ca o fata sa isi rupa himenul si cu coada de la ciocan, daca doreste...
Dar, asta nu inseamna ca nu mai e virgina! O fata e dezvirginata atunci cand are primul contact sexual, pe ...
Re: Re: Re: Ce cadouri se potrivesc fiecarei zodii din 21 dec 2009 22:55 de McLove
Nici asa... Daca eu vreau un Ferrari California? :ermm:
Re: Re: Ce cadouri se potrivesc fiecarei zodii? din 21 dec 2009 22:34 de Firefox
sa copiati articolul in notepad.. sa stergeti numele fiecarei zodii si o sa vedeti ca daca cititi din fiecare se va potrivi ceva... deci cadouri dupa zodii :wacko: irelevant..
Re: Re: Re: vacaru reloaded din 21 dec 2009 22:05 de ThT
muie fraierica
De la: elenavacaru
Data: 21-12-2009 20:32
proasta a fost ma-ta cand s-a razgandit in ultimul moment sa nu te mai avorteze)
Draga mea am sa raspund la acest mesaj aici pe forum.In primul rand,te rog frumos mai treci si tu pe la ...
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 21 dec 2009 21:05 de raluca
se uita de mai multe ori la mine si zambeste mereu :heart::heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine din 21 dec 2009 18:16 de McLove
Da, stiam ca esti degeaba. :ok:
Re: Re: : cum sa dezvirginezi o fata din 21 dec 2009 18:05 de ionut
Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 21 dec 2009 17:58 de cuie
stiai ca?
Pagina 1133 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |