Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciudata

din 14 dec 2009 16:17 de titi

sunt de acord cu tine =))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES

din 14 dec 2009 15:48 de carrie

Voi ar trebui sa intelegeti CREDINTA dincolo de aspectele formale legate de religie pe care le invocati. Dupa unii fanatici, simplul fapt ca nu te-ai nascut ortodox te condamna la iad - fara a avea vreo vina ca esti "eretic". Acum sa amesteci ...

Re: Re: Re: Pierderea erectiei-exercitii de marire

din 14 dec 2009 15:03 de nosferatu

eu cred ca va fi totul bine caci incerc să nu forţez mai bine maio mult timp cu efect întârziat decâst repede şi grăbit. raspundeţi vă rog daca aveţi alte păreri!

Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa

din 14 dec 2009 14:32 de matei

s-a saturat de tine. nu mai tine la tine cum a tinut mai demult. daca ar fi fost mama ei de vina, ti-ar fi spus. nu-ti spune fiindca nu stie. nu te mai iubeste. se intampla si astfel de lucruri imi pare rau. am trecut si eu prin relatii lungi ca ale ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 dec 2009 13:14 de Murphy

Iubi ta park ziceai k are 15 ani nu? Mie mi se pare cam mica ptr as-i incepe viata sexuala... (parerea mea)..Dak ea nu vrea de ce fortezi lucrurile? Eu cred k te iubeste foarte mult... la cat ai presat-o q sexul ma mir qm de mai sta cu tine! Ptr ...

Re: Re: Re: Re: Re: cand fac sex mise culca penisu

din 14 dec 2009 11:01 de McLove

Iei un castravete si ti-l bagi in c*r. :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC s

din 14 dec 2009 09:46 de george

Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte?

din 14 dec 2009 04:01 de necunoscut

ce pot spune si eu acum vazand ca toti va dati cu parerea...fiecare are in felul lui dreptate....daca nu esti sincer cu o fata si vrei totusi sa o exciti incearca cand vb cu ea sa te uiti in ochii ei si sa o minti cat mai frumos....daca vrei doar ...

Re: Ea nu prea mai vrea sa

din 14 dec 2009 03:21 de ExoticDream

Daca nu ne dai cateva detalii in privinta relatiei voastre, risti sa spunem si noi, asemeni prietenei tale, ca numai sexul conteaza pentru tine. Glumesc...., insa ma tem ca refuzul ei de a face sex "ca la inceput" are cauze mai adanci, pe ...

Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata

din 14 dec 2009 02:24 de lutu mondial

daka vrei sa nu ai tripletri trage-i un pv " prezervativ" !!!!!!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor --> efecte ad

din 14 dec 2009 01:54 de barbie_girl

buna.am si o mare rugaminte la voi...am luat si eu postinor de 3 ori intrun an..prima oara am luat in februarie...apoi in iulie si ultima oara am luat astazi... deci am avut si eu acele scurgeri dupa luarea postinor 2,care zice-ti ca sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa

din 14 dec 2009 01:09 de costin91

Do you speak romanian?:cat:

Re: Miros urat

din 14 dec 2009 00:22 de Dedeluzza

Poate suferi de vreo infectie,e ceva in neregula daca spui ca are secretie urat mirositoare....cel mai bine ar fi sa se duca la medicul ginecolog pentru un diagnostic precis..:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarutu

din 13 dec 2009 23:41 de LittLe.BaBy`

Eiik`/// mey`... da daca lu baiat ii pute GuriTza? :lol::lol::lol:.. in kaz de asta ce sa facem? eu cred c IS 63% persoane care cel mai des ishi spaLa GuriTza` sunt feteLe,,.. sh nu baietzii`.. :D:D:D:D.. ashaQ`... Va roG`... Nu SPonetZ ashe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat

din 13 dec 2009 23:40 de simosimina

:)) cine a zis măi de sex oral ei? Nu o dau la întors..vreau decât să înţelegi cauzele acestei infecţii pe care şi tu o ai! Numai că la voi nu se manifestă;) Ca să ştii;)

:(

din 13 dec 2009 23:06 de lili

Va rog frumos daca poteti sa imi raspundeti la o intrebare .. Nu stiu prea multe nici eu nici prietenul meu despre sex si cum potzi ramane sau nu .. el nu era virgin .. eu eram… ma dezvirginat aqm 2 saptamani … dar cu prezervatin… de atunci ...

Re: Re: Un fel de

din 13 dec 2009 22:32 de McLove

Virginitatea nu consta intr-un amarat de himen. Daca fata baga mana, nu a avut contact sexual, e virgina. Ce zici tu, e alta treaba, un medic ginecolog poate explica cum sta treaba.:ok:

Re: Un fel de

din 13 dec 2009 22:29 de margelatu`

eu cred ca nu mai esti virgina dinainte sa bage el./.... instrumentul muncii. daca au intrat 2 degete lejer, si cat pe ce sa intre 3 sunt 100% ca nu mai esti virgina.

Re: La fete....parul pubian

din 13 dec 2009 22:22 de margelatu`

dte la frizer cu "EA" si o sa aibe grija nenea de acolo... mai rau daca dai de o ea :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema

din 13 dec 2009 22:19 de McLove

Sunteti inca mici, sunt sigur ca o sa ramaneti prieteni in continuare. Incearca sa vorbesti cu amandoi si sa le explici ca nu are rost sa stricati o prietenie pentru o relatie de cateva zile. :,

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1147 din 3731
«   1 ... 1144   1145   1146   1147   1148   1149   1150 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare