Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema cam com din 13 dec 2009 00:12 de sweety16
Daca as fi baiat nu...si nici atat ca fata nu m-as impaca cu un baiat care m-a inselat.Oricum lasa-l pe X in pace ca dupa aia dak mai incerci sa-i explici inca o data o sa pari ca te tii dupa el si asta e ultimul lucru care trebuie sa-l ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema cam com din 13 dec 2009 00:02 de ThT
Oricum ar fi,de "y" tot iti bati joc pentru ca in realitate te gandesti la alt baiat.Tu te-ai impaca cu un baiat daca te-ar insela?
:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un din 12 dec 2009 23:56 de sgc
n-a mai aparut nimic. nu s-a mai intamplat nimic. am fost suparata, dar nicicum pt. faza cu sarutul. dimpotriva. ok?!?:flowers::)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un sar din 12 dec 2009 23:51 de sgc
:) ok. conteaza destul acest aspect. sunt de parere ca-i bine, in general, ca fiecare om sa depaseasca singur problemele pe care, numai persoana respectiva le poate depasi, insa, daca lasi omul sa treaca prin toate chinurile iadului, singur, desi ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un sar din 12 dec 2009 23:40 de andreiii
cand am crezut ca totul s.a rezolvat a aparut altceva...
nu mai vb deschis, mi se pare ca e rece si distanta...si nu suport asta dar nici nu am curaj sa o intreb ce s.a intamplat si daca e suparata pt faza q sarutu...
ce sa fac???
Re: Re: Re: help me.!!!! din 12 dec 2009 23:10 de pysy
scz ..io zik k nu te iubeste...dak te iubea avea aceleasi sentimente si in fatza prietenilor(si nu te fc parasuta)
inseamna k te vrea doar pt sex...
nuj fc qm vrei:D
[la fel sunt si eu virgina..oarecum s`a deschis si la mn sub asta...dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema cam complic din 12 dec 2009 22:57 de jizabell
dar nu stau cu y doar ca sa-l fac gelos pe x:|cel putin nu asta vroiam..nici eu nu stiam ce vroiam dupa ce x mi-a spus(inainte de a fi cu y)ca deocamdata nu se impaca cu mn,etc,am fost cu y,fiindu-mi simpaticut..si intrebandu-ma de mult timp daca ...
Re: Re: Veau sa o fac cu el, dar mi-e frica! din 12 dec 2009 22:03 de pufulicii
ms mult ji uh sa ai grija de tn:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema cam complicata din 12 dec 2009 21:56 de ThT
On topic: incearca sa ai o discutie cu "x" si sa-i explici ca ai gresit si ca iti pare rau.In legatura cu "y",gandeste-te putin cum te-ai simti ca un baiat sa stea cu tine doar ca sa faca o alta fata geloasa.
Off topic: Nu suport fetele ca ...
Re: 19 ani si cu vaginism:(( din 12 dec 2009 21:00 de tinkerbell
deci in primul rand vaginismul apare pe fond psihic. tu treb sa fii mai relaxata, parca si cand citesc topicul tau mi se pare ca esti incordata...daca nu te relaxezi nu rezolvi nimic...incearca sa vorbesti cu iubitul tau va puneti de acord ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: o problema cam complicata din 12 dec 2009 20:53 de jizabell
daca mai are cineva sfaturi..si da,stiu ca am scris cam mult,dar incercati sa cititi si printre randuri:)
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 12 dec 2009 20:11 de [quote]
[alex]are dreptate:p...cand o/il intrebi daca te place...si se balbaie..nu stie ce sa mai zika..si daca zike ca NU....e clar ca te iubeste....mie mi sa intamplat dar acea persoana nu mia zis da sau nu ma sarutat...si mi-am dat seama ca aceea ...
Re: Re: Re: Re: o problema cam complicata din 12 dec 2009 20:10 de jizabell
nu m-am uitat atent la el,ca sa-mi dau seama,dar cred ca-l deranjeaza,ai dreptate "intervine cel putin orgoliul lui de mascul".si yo de fel sunt orgolioasa,si a fost primul fost iubit pe care l-am intrebat daca ar vrea sa ne impacam:ermm:in ...
nu fi ingrijorat din 12 dec 2009 19:43 de ana vasile
nu trebuie sa fii disperst stiu ca ddoare cand faci sex cu ciclu dar faci copi si daca maa ta nu e moarta te va omoraa a cu siguranta n asa a patit sora mea la orsova dar pe ea cand a facut esx cu ...
un sfat din 12 dec 2009 19:38 de ana
:ok:acuma mia trecut ciclu dar mai fac sex si cand am cilcu si va recomand sa rfaceti asta ciclul vine pe neasteptate sa fiiti pregatiti de ciclu eu nu am fost pregatitab si am incurcato cu o vedeta de ...
Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri ie din 12 dec 2009 18:21 de McLove
Aici sunt de acord cu tine. Animale care trebuie omorate.. :unsure:
vino la mine din 12 dec 2009 18:19 de ion
Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES din 12 dec 2009 16:46 de pumpkin_
Nu am copii.
Ca varsta 23 ani.
Pe forum fiecare isi poate spune parerea, fara sa vrea sa lezeze pe cineva.
Aspectul cu religia, pe care unii il denigreaza acum este totul...
Daca nu crezi in tot ceea ce sustine Ortodoxia, vei afla candva ...
Re: Re: Re: : ESTE FIRES din 12 dec 2009 14:47 de McLove
In fine, dar nu e nevoie sa le bagati celor mici, toate prostiile despre Dumnezeu. De-asta sunt asa de idioti, pentru ca au parintii de asa natura. :ok:
Forumul acesta e pentru a invata oamenii despre viata, nu despre o amarata de religie. ...
Re: Re: : ESTE FIRES din 12 dec 2009 14:02 de pumpkin_
Nu conteaza ca e secolul 21 -„Cerul şi pământul va trece, iar cuvintele mele nu vor trece” (Matei 24:35).
@McLove: Nu e vorba de a fii "obsedat de relgie"
Sunt persoane interesate de viata lor vesnica, care doresc sa respecte ce a zis ...
Pagina 1150 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |