Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce din 11 dec 2009 23:00 de andreiii
daca as sti si unde sa o invit :-s
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: varsta__o bariera? din 11 dec 2009 22:52 de suchi
raspuns corect...mai bine isi redirectioneaza viata acu,cand poate,decat k peste ceva timp sa sufere aiurea
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 dec 2009 21:12 de Liia
nu te mai lua dupa colegii tai care ar fi in stare sa o faca cu prima panarama care la iese in cale. sincer eu te admir ca ai atata rabdare. si nu esti un prost, esti un om cu principii. si esti un om care stie sa iubeasca spre deosebire de ...
Re: Re: varsta__o bariera?? din 11 dec 2009 19:48 de cristina_r
pentru mine, nu conteaza varsta dar pt el conteaza...desi zice k ma iubeste:), vede aceasta diferentza ca pe un lucru din cauza caruia nu putem fi impreuna
Re: O intrebare din 11 dec 2009 19:44 de McLove
Da, este posibil, poate nu se sterge bine, cine stie...
Cel mai bine, te duci, te speli pe maini, apoi incepi iar. :,
Prezervativ, ejaculare, deget in vagin -> risc? din 11 dec 2009 19:43 de SIMPLU
Daca baiatul dupa ce a ejaculat in prezervativ si si-l da jos si are putin contact mana lui k sperma ,daca se sterge si mai tarziu ii baga fetei degetu in vagin e posibil ca degetul sa mai conina spermatozoizi pe el?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... din 11 dec 2009 19:18 de Incepator
am reusit ;
Re: Sex inainte de ciclu cu 5 zile... sunt gravida din 11 dec 2009 18:16 de Dedeluzza
Pai prima intrebare ar fi daca a ejaculat in tine?
Eu te sfatuiesc sa-ti calculezi prioada fertila,sunt diferite site-uri de acest gen.
Dar cel mai sigur este sa-ti cumperi un test de sarcina de la farmacie (nu costa mult) si asa vei afla daca esti ...
Re: varsta__o bariera?? din 11 dec 2009 18:10 de Dedeluzza
Daca te iubeste si il iubesti,nu inteleg care este problema.Si daca ma inrebi pe mine varsta chiar nu conteaza in dragoste ,ce daca el are 27 de ani si tu 17???daca sentimentele exista si sunt sincere nu vad ce bariera ar fi intre voi,asa ca ...
Re: Veau sa o fac cu el, dar mi-e frica! din 11 dec 2009 18:03 de Dedeluzza
Eu una zic sa nu te grabesti dar daca esti sigura ca vrei sa o faci trebuie sa te gandesti in primul rand la protectie :) ca sa nu ai vreo surpriza si sa apara un bebe dupa aceea :p
Si n-are de ce sa iti fie frica,trebuie doar sa te relaxezi si ...
Re: varsta__o bariera?? din 11 dec 2009 16:04 de sgc
buna. pai, ce poti sa faci?!? unde-i dragoste, nu-i tocmeala, daca-i reciproca. asa ca... enjoy it! altfel, chiar, ar fi pacat.
Varsta - o bariera?? din 11 dec 2009 15:31 de cristina_r
buna...
deci, am sa incep prin a va spune ca un prieten fff bun mi'a marturisit ca ma iubeste foarte mult si ca ar vrea sa fie cu mine...
dar partea proasta este ca el este mai mare decat mine cu vreo 10 ani, io am 17 iar el 27 :D...el pune mereu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pielita mea ve din 11 dec 2009 15:30 de baby
Nu ii mai da atentie:rolleyes:
Sau nu ai aflat pana acum cine e sgc?
Da da...:lol:
Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgin din 11 dec 2009 15:25 de GINUTA
cred ca putea sa o faca cu tine de mana, ba chiar sa io iei tu tipule
si sa o bagi acolo si tot nu te prindeai.
daca era sau nu virgina asa ca nu va puteti da seama daca e sau nu e depinda de corpul fiecarei femei
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pielita mea ve din 11 dec 2009 14:56 de sgc
e o neinteleasa, d-aia.
Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 11 dec 2009 14:50 de margelatu`
cred ca putea sa o faca cu tine de mana, ba chiar sa io iei tu tipului si sa o bagi acolo si tot nu te prindeai.... garcea
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pielita mea versus din 11 dec 2009 14:39 de McLove
Ai notat toate nickname-urile userilor? :`
E bine ca scrie corect, chiar daca nu inteleg nimic din ce zice, e corect gramatical. :lol: :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pielita mea versus pie din 11 dec 2009 14:28 de sgc
cu mine, dac-ai intretinut relatii sexuale?!? nu, categoric nu. de unde si pana unde? am intalnit multi useri masculi ai acestui forum, exceptandu-i pe basturk, pe pasaroi_cumi(alias nemesis), excepatandu-l pe cristiano, exceptandu-l pe blitzcraig, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta din 11 dec 2009 14:17 de marius
nu prea cconteaza marimea, depinde in foarte mare masura lungimea vaginului. Am prietena de 3 ani , si are vagin mic, eu o am de vreo 19 si mai groasa, si sunt cazuri in care o doare, nu o pot introduce toata
Asa eram si eu pe la 18-19 ani, eram ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa din 11 dec 2009 14:00 de DD
fa un test de sarcina dupa 5,6..daca s-a intamplat aia pe 26. la 10 zile de la contact poti sa faci.
erai in perioada fertila? atunci cam ai avea de ce sa-ti faci griji.. daca nu erai..si e calculata bine..poate ai noroc sa nu ramai ...
Pagina 1152 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |