Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Miros urat din 10 dec 2009 17:52 de Pastila
Salut,buna.De multe ori ajung cu prietena in pat,si de la saruturi mangaieri etc ajungem la masturbare.eu pe ea si ea pe mine.la mine nu sunt probleme insa la ea,cand se excita si "se uda" ,incepe sa miroasa urat,daca as spune a branza as exagera,dar ...
Re: Ce cautati la un baiat? (intrebare pentru fete din 10 dec 2009 14:59 de Dedeluzza
Pentru mine e important sa ma respecte in primul rand :D Cred ca atunci cand 2 oameni se iubesc,trebuie sa-i lege un respect enorm,bineinteles pe langa dragoste si intelegere...
Cat despre situatia materiala depinde de fata respectiva.Nu toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 dec 2009 14:57 de baby
Stiu :love:
Imi place:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 dec 2009 14:56 de Pasaroi_Cuminte
Pai pt Baby, daca arta culinara ar fi o poezie a gustului, atunci piperul ar fi metafora versului. :love:
Stiu. Sensibila ca un fulg (de nea /gaina ? :huh:) sau ca filamentul becului .:-`
Te tachinez, nu te enerva.:love:
Re: Re: Re: A new life... din 10 dec 2009 14:29 de Pasaroi_Cuminte
Nu stiu cum v-a invatat pe voi. De obicei se lucreaza in linie de comanda.
Line, polyline, region, join, revolve, extrude, lucrul cu UCS-ul, Trim, union, intersection, subtract, dimangular,dimlin,block sabloane ISO, etc, etc, model space, etc,etc ...
Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ? din 10 dec 2009 14:24 de yoyo
ce va tot trageti pe fese ca ii scarbos inghititul spermei? ati incercat vreodata?
daca il pui la un regim alimentar corespunzator inainte cu 12-24 de ore este chiar apetisanta sperma
Re: Re: A new life... din 10 dec 2009 14:12 de McLove
Ai dreptate, imi cer scuze pentru greseala. Nu as putea lucra in alte programe, deoarece fac in jur de 8-10 ore/saptamana proiectari in programul acesta, program folosit de liceul meu. Probabil in viitor, voi putea sa vorbesc despre ce am facut, ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex oral din 10 dec 2009 14:12 de baby
nu ca nu iti e scarba de el....iti e scarba de actul in sine:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 dec 2009 14:10 de baby
valabil si pt tine :`
Re: A new life... din 10 dec 2009 14:04 de Pasaroi_Cuminte
Mica observatie daca imi permiti:
Ca sa fii proiectant ( proiectare=conceptie) mai intai trebuie sa fii inginer.Asta presupune sa faci O facultate tehnica in urma careia devi inginer proiectant.
Pentru ca atunci cand spui proiectant de fapt ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac? din 10 dec 2009 14:03 de McLove
E imposibil sa te gandesti la cineva dupa 5 ani... Mai ales, daca l-ai vazut maxim o ora.
Re: Re: Re: Re: sex oral din 10 dec 2009 14:00 de McLove
Asta e o prostie...
Eu m-am referit in sensul: "daca iubesti pe cineva, nu trebuie sa iti fie scarba de el."
Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac? din 10 dec 2009 13:55 de pasarica
nu pot sa spun ca sunt indragostita de mor, doar in 15 min nu te poti indragosti...iti dai seama ca ma gandesc "oare cum ar fi fost"...si de fiecare data cand il vad as vrea sa fiu cu el...tie nu ti s-a pus pata pe nimeni niciodata?stiu ca in mare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 dec 2009 13:15 de Pasaroi_Cuminte
Pe cuvantul meu, de nu eram sigur, bagam mana in foc ca in mod cert o sa-ti treaca astfel "de copilarie" prin minte. :ninja::ninja::ninja:
Baby, asa arata o poezie ? :ninja:
Din cate ai citit tu poezii, asa arata una ? :ninja:
Baby asa arata ...
Re: Re: Re: Re: sex oral din 10 dec 2009 13:01 de simosimina
Măi nu ştiu cum e cu "dacă nu faci oral nu mă iubeşti". Eu nu i-am făcut oral decât iubitului meu actual...fostului nu am putut să îi fac..sincer nici nu m-am gândit vreodată să îi fac în timpul relaţiei cu el :lol:
Re: Re: Re: sex oral din 10 dec 2009 12:42 de baby
mai mie daca imi spune cineva..."aaa nu imi faci sex oral deci nu ma iubesti" cred ca ii crap capul
se face prea mult tam tam cu asta
eu nu am nimic impotriva....sa nu intelegeti gresit.
A new life... din 10 dec 2009 11:59 de McLove
Buna!
De ceva timp, mi-a cazut ideea de a crea un jurnal intim, unde sa va obosesc cu prostiile mele. Am invatat ca inainte trebuie sa incep cu o prezentare (de ce nu cu sfarsitul?).
[b]Are you ready?! Let's go![/b]
Ma numesc Cosmin, cred ...
Re: Re: sex oral din 10 dec 2009 11:30 de McLove
Un baiat/o fata este mai curata acolo decat oricine in cerul gurii. Deci, nu vad unde e partea cu "imi e scarba". E posibil ca unor fete sa nu le placa, cum nici mie nu imi plac anumite lucruri... dar, vor exista anumite probleme in viata sexuala ...
Re: Re: Virgina la 19 ani... din 10 dec 2009 09:12 de Daddy
Te contrazic ... eu sunt baiat ... pentru mine actul sexual nu un subiect tabu ... daca fata nu vrea ... asta e ... nu e nici o problema ... o sa vrea ea vrodata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 dec 2009 07:59 de Pasaroi_Cuminte
Pai tu, fie ca esti mare
Fie ca-i fost mica
Intotdeauna vei fi
O frumoasa pasarica
:,
Numai pe genul ala de muzica. Nu altul :-`
La mine e invers. O:)
Pai asta e politica, Baby. Sari peste teorie si treci direct la practica (e si ...
Pagina 1154 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
87 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |