Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sex oral din 10 dec 2009 07:37 de baby
Ei nu!
Ba iti poate fi scarba.
Fiecare e in felul lui.
Ce daca nu as inghiti sau nu as face sex oral ar insemna ca nu il iubesc?
Prostii ,prostii!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 dec 2009 07:34 de baby
Dragul de el...Pasaroiul a fost Pasarel:,
Adormi cu muzica?Eu daca am muzica nu pot adormi.
Trebuie sa dau pe Otv sau la emisiuni cu/despre politica....asa ma plictisesc si adorm:lol:
As fi luat si eu banii:lol:
Da da si il votam ...
Re: Re: Re: Ce cautati la un baiat? (intrebare pen din 10 dec 2009 01:40 de matei
eu n-am tot timpul milioanele pregatite, deci sa fereasca cel de sus sa-mi fi vreodata prietena mea :lol: adica sa te superi atunci cand iti spun ca n-am bani sa ies acolo unde vrei tu :) ar fi cam nasol :rolleyes: eu nu duc lipsa de nimic dar ...
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 10 dec 2009 00:53 de Andrucutza
anestezia locala ..in manamm in vena iti baga diazepan si ink ceva calmante... nu fi speriata e ff usor... fii optimista k vei trece peste... eu am 6 ore de cand am facut avort, fatul meu avea 4 luni sunt fff bn merg pe picioarele mele nu ma ...
Re: Re: Prietenul meu considera sexul oral scarbos din 10 dec 2009 00:50 de matei cj
sunt baiat, 23 ani, am avut parte de destule experiente in acesti ani, si va spun un lucru:
nu-mi place sexul oral.
da, ati citit bine, nu-mi place sa mi se faca sex oral. nu-mi place sa primesc, dar imi place sa ii ofer ei. de incercat am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un din 10 dec 2009 00:49 de Andrucutza
Buna!!! Ma amuza raspunsul tau... am 6 ore de cand am venit depe masa de chiuretaj, mai am o luna si fac 18 ani, toate prietenele mele imi ziceau k doare k e ingrozitor, citeam pe cacaturile astea de forumuri si ma ingrozeam!!! Fetelor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 10 dec 2009 00:36 de Andrucutza
Cum poti fi atat de inuman/a... nici nu stii ce varsta avea saraca fata... stii ce inseamna un copil pt o femeie nemaritata? "isi ruineaza viata" se zice k un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu, dar la o varsta frageda nu mai e... dak nu ...
Re: Putin ajutor :) din 9 dec 2009 23:31 de Jean
iti dai drumul in timpul somnului deoarece nu`ti faci laba :huh:
Daca tu nu te masturbezi corpul tau o sa o faca singur.. in timp ce dormi
or so it is sayd :)
%%-
Re: Fetish versus fantezie din 9 dec 2009 23:09 de Jean
fantezie O:)
Re: Re: Dilema, posibila sarcina? din 9 dec 2009 21:46 de Incepator
Faceti un sticky " Oare a ramas insarcinata ? "
Ma dispera astia ...
Re: Dilema, posibila sarcina? din 9 dec 2009 21:39 de piball
Si inca ceva:daca ovulul este fecundat,mai elimina secretia aceea?adica ovulul?
Re: Re: Ce cautati la un baiat? (intrebare pentru din 9 dec 2009 21:37 de sweety16
Nu am un tiapr anume...adica nu pot sa spun ca imi plac brunetii cu ochii verzi...sunt si bruneti frumosi si blonzi si sateni...poate el sa fie brunet cu ochii verzi si in rest sa fie naspa.Nu conteaza prea mult banii in relatie dar acum nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexu din 9 dec 2009 20:51 de McLove
Inseamna ca e gay... :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2009 20:49 de McLove
Asta sa crezi tu..
Tu esti in felul asta: "Toti baietii sunt prosti si afemeiati, inafara de prietenul meu." :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul or din 9 dec 2009 20:45 de marchegiany
nu inteleg ce va pasa voua ce face respectivul.....daca el vrea sa de-a limbi si nu vrea nimic la schimb e treaba lui.....:ok:
Fetish versus fantezie din 9 dec 2009 20:18 de cronosiac
Daca ai avea o singura sansa sa alegi sa iti indeplinesti un fetish sau o fantezie cu persoana pe care o vrei in pat, cel mai mult in lumea asta, ce ai alege?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2009 20:09 de Liia
:lol: nu draga nu sunt lesbi. dar daca unu ar fi zic ca a facut sex la 13-14 ani nu prea mai sarea lumea cu gura.. si nu ma refer doar aici ci in general
Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac? din 9 dec 2009 17:51 de McLove
Sa inteleg ca ati vorbit 15 minute si dupa 5 ani esti inca indragostita de el?
Aveti o vrajeala... mai bine nu mai tastati degeaba. Daca incercati sa faceti la misto, ganditi, apoi incepeti sa scrieti. Oricum, cred ca cer prea mult, unii nu pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: pastiluteee din 9 dec 2009 17:33 de McLove
Atunci... nu mai am nici o idee. Poate doar sa se impuste. :unsure:
Re: Re: Re: Re: pastiluteee din 9 dec 2009 17:30 de baby
daca tot are fantezii si-o poate trage si in [i]acea perioada[/i]
tare am impresia ca nu realizeaza ca pastilele alea nu sunt vitamine
Pagina 1155 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
87 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |