Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa

din 15 dec 2009 01:22 de ExoticDream

Cam de cat timp reactioneaza astfel? Una este daca doar in ultima vreme cheful ei pentru sex s-a diminuat si alta daca a fost asa de mai bine de un an.... Nu cred "sa aiba pe altul la pat", te-ai prinde, mai ales ca spui ca sunteti totusi un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmmm

din 15 dec 2009 00:50 de sweety16

Bai nu te ambala atat...decat inmtrebam sorry daca intrebarile mele te-au deranjat.Si nu nu am patit asa ceva dar mai mereu se intampla asa...ca de asa sunt baietii.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmmm

din 15 dec 2009 00:18 de spirea1st

Are 16 jum chiar.E adev o rel nu se bazeaza pe sex daca vrei sa dai la l**a toata viata.DA sunt virgin vre-o problema???Nu am inselat-o.Si acum ce vrei sa fac daca asa a fost sa fie sa ii placa de mine si mie de ea. Si nu-s genul care daca a dat si ...

din 15 dec 2009 00:10 de mariof3

1.Poate are alt partener in pat , iar cand ajunge la tine , te refuza . ( asta e varianta naspa pt tine ) 2. e saturata de aceleasi partide (banuiesc,identice) , incearca sa o surprinzi cu ceva , incearca ceva romantic , cu un masaj , sarutari in ...

din 15 dec 2009 00:06 de sgc

care-au fost, totusi, motivele certurilor acelea, precum chiorii?!? de ce au fost atat de lungi certurile? sau, mai simplu, daca au existat acele certuri, nu crezi, ca-i poate cea mai elocventa explicatie pt. diminuarea apetitului sexual?!? stii ce ...

Re: Re: Re: se poate sa ramana insarcinata?

din 15 dec 2009 00:04 de mariof3

sunt sanse f mici sa fi ramas . am patit si eu la fel,dar a fost totul bine , dupa parerea mea, sa nu ia pastila, ai zis ca e si perioada cand ar trebui sai vina menstruatia, (daca are ciclu regulat)deci .. E perioada nefertila ! stai calm :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES

din 14 dec 2009 23:15 de McLove

Interesant... M-am hotarat, ma duc la mananstire. :~*

Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa

din 14 dec 2009 23:03 de dsmadu

ExoticDream - ea are 21...asa imi zice si ea, ca numai e ca la inceput...da sincer nici nu imi dau seama ce sa schimbat ca totu e ok(exceptand problema in cauza)...adica nu ne certam precum chiorii sau din orice tampenie...intradevar mai sunt ...

Re: cum sa ma impac cu ea?

din 14 dec 2009 22:49 de sweety16

Bai e nasoala rau faza aia...ca n-are voie sa iasa din casa fara tine...prea exagerat frate...normal ca s-a despartit de tine...degeaba ii compui poezii daca te compeorti asa...eu in locul ei ma desparteram de mult de tine, de la priemele ...

Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

din 14 dec 2009 22:41 de Liia

dar de ce nu ai incredere in ea? daca tu nu ii acorzi libertate.. nici ea la randul ei nu iti va acorda.

Re: Re: Re: Re: hmmm

din 14 dec 2009 22:39 de Liia

Re: Re: Re: hmmm

din 14 dec 2009 22:31 de sweety16

Wow 1 an si 7 luni...ma mir ca ai asteptat-o atat...u mai esti virgin? N-ai inselat-o deloc in perioada asta nici macar cu vreo panarama?Oricum are doar 16 ani daia nu e bine sa va combinati astia mai mari cu pustoaice minore...decat dak sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES

din 14 dec 2009 22:23 de pumpkin_

Nu e vorba de fanatism, ci de adevar. Daca nu te-ai nascut ortodox, te poti boteza. Nu cunosc judecatile lui Dumnezeu - cum judeca persoanele ne-ortodoxe care nu au cunoscut ortodoxia. Comparatia cu cartofii si inghetata nu e buna aici; ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 dec 2009 22:05 de sgc

nu-l ocolesc. l-am spus, pe bune. e-o utopie sa pretinzi c-am fi fost impreuna( pana si lantisorul ala de la gat e din aur si nu aurit, dar eu vorbeam despre semne caracteristice - distinctive, in locuri pe care o persoana care vrea sa aiba ...

Re: Prietena mea nu vrea sa auda de sex oral!!

din 14 dec 2009 20:26 de SIMPLU

Au dreptate toti ..poate pt voi baietii nu suna atat de urat dar pentru noi,fetele, suna groaznic ca si cum ne-ati trata ca pe ultimele c***e .Nu ii zice replici de genu : linge, ia-o, si inceark sa ii faci u un oral sarutand-o p ...

Cum sa ma impac cu ea?

din 14 dec 2009 19:06 de gonnadie4her

salut,tocmai ce am descoperit acest site/forum si ma gandeam sa postez..poate ma va ajuta cineva... Deci: Fosta prietena sa desp de mn din cauza ca eram fffff gelos.nu doar ffff cu extrem de foarte mult de incredibil de.etc. Prin gelos ma refer k ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie

din 14 dec 2009 18:48 de McLove

Stiu, suna dur, nici eu nu as da pumnul, direct cu piciorul daca e nevoie. :D (glumesc) Gata, nu mai zic nimic despre intamplari violente, promit! :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciud

din 14 dec 2009 18:45 de baby

imi esti drag....dar termina naibi cu astea:` :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciudata

din 14 dec 2009 17:54 de McLove

... si ultima data: You just got punk'd!!! O ajuti sa se ridice, ii zici ca totul a fost o gluma si ca o iubesti. Daca comenteaza, ii mai dai un pumn in dinti. :ok:

Re: Re: Re: Re: Pierderea erectiei-exercitii de ma

din 14 dec 2009 17:28 de McLove

Exercitii pentru marire? Faceti şpagatul stand in ea? :unsure: O sa leg o ata, apoi o sa plec sa caut pe cineva sa ma ajute. (singur nu pot, trag in sus si creste stramb). Scriu o pancarda cu: "Cine trage de ea, poate castiga ceva!" ><

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1146 din 3731
«   1 ... 1143   1144   1145   1146   1147   1148   1149 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare