Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa din 15 dec 2009 01:22 de ExoticDream
Cam de cat timp reactioneaza astfel? Una este daca doar in ultima vreme cheful ei pentru sex s-a diminuat si alta daca a fost asa de mai bine de un an....
Nu cred "sa aiba pe altul la pat", te-ai prinde, mai ales ca spui ca sunteti totusi un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmmm din 15 dec 2009 00:50 de sweety16
Bai nu te ambala atat...decat inmtrebam sorry daca intrebarile mele te-au deranjat.Si nu nu am patit asa ceva dar mai mereu se intampla asa...ca de asa sunt baietii.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmmm din 15 dec 2009 00:18 de spirea1st
Are 16 jum chiar.E adev o rel nu se bazeaza pe sex daca vrei sa dai la l**a toata viata.DA sunt virgin vre-o problema???Nu am inselat-o.Si acum ce vrei sa fac daca asa a fost sa fie sa ii placa de mine si mie de ea. Si nu-s genul care daca a dat si ...
Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa din 15 dec 2009 00:10 de mariof3
1.Poate are alt partener in pat , iar cand ajunge la tine , te refuza . ( asta e varianta naspa pt tine )
2. e saturata de aceleasi partide (banuiesc,identice) , incearca sa o surprinzi cu ceva , incearca ceva romantic , cu un masaj , sarutari in ...
Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa din 15 dec 2009 00:06 de sgc
care-au fost, totusi, motivele certurilor acelea, precum chiorii?!? de ce au fost atat de lungi certurile? sau, mai simplu, daca au existat acele certuri, nu crezi, ca-i poate cea mai elocventa explicatie pt. diminuarea apetitului sexual?!? stii ce ...
Re: Re: Re: se poate sa ramana insarcinata? din 15 dec 2009 00:04 de mariof3
sunt sanse f mici sa fi ramas .
am patit si eu la fel,dar a fost totul bine ,
dupa parerea mea, sa nu ia pastila, ai zis ca e si perioada cand ar trebui sai vina menstruatia, (daca are ciclu regulat)deci .. E perioada nefertila !
stai calm :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES din 14 dec 2009 23:15 de McLove
Interesant...
M-am hotarat, ma duc la mananstire. :~*
Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa din 14 dec 2009 23:03 de dsmadu
ExoticDream - ea are 21...asa imi zice si ea, ca numai e ca la inceput...da sincer nici nu imi dau seama ce sa schimbat ca totu e ok(exceptand problema in cauza)...adica nu ne certam precum chiorii sau din orice tampenie...intradevar mai sunt ...
Re: cum sa ma impac cu ea? din 14 dec 2009 22:49 de sweety16
Bai e nasoala rau faza aia...ca n-are voie sa iasa din casa fara tine...prea exagerat frate...normal ca s-a despartit de tine...degeaba ii compui poezii daca te compeorti asa...eu in locul ei ma desparteram de mult de tine, de la priemele ...
Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea? din 14 dec 2009 22:41 de Liia
dar de ce nu ai incredere in ea? daca tu nu ii acorzi libertate.. nici ea la randul ei nu iti va acorda.
Re: Re: Re: Re: hmmm din 14 dec 2009 22:39 de Liia
Re: Re: Re: hmmm din 14 dec 2009 22:31 de sweety16
Wow 1 an si 7 luni...ma mir ca ai asteptat-o atat...u mai esti virgin? N-ai inselat-o deloc in perioada asta nici macar cu vreo panarama?Oricum are doar 16 ani daia nu e bine sa va combinati astia mai mari cu pustoaice minore...decat dak sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES din 14 dec 2009 22:23 de pumpkin_
Nu e vorba de fanatism, ci de adevar.
Daca nu te-ai nascut ortodox, te poti boteza.
Nu cunosc judecatile lui Dumnezeu - cum judeca persoanele ne-ortodoxe care nu au cunoscut ortodoxia.
Comparatia cu cartofii si inghetata nu e buna aici; ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 dec 2009 22:05 de sgc
nu-l ocolesc. l-am spus, pe bune. e-o utopie sa pretinzi c-am fi fost impreuna( pana si lantisorul ala de la gat e din aur si nu aurit, dar eu vorbeam despre semne caracteristice - distinctive, in locuri pe care o persoana care vrea sa aiba ...
Re: Prietena mea nu vrea sa auda de sex oral!! din 14 dec 2009 20:26 de SIMPLU
Au dreptate toti ..poate pt voi baietii nu suna atat de urat dar pentru noi,fetele, suna groaznic ca si cum ne-ati trata ca pe ultimele c***e .Nu ii zice replici de genu : linge, ia-o, si inceark sa ii faci u un oral sarutand-o p ...
Cum sa ma impac cu ea? din 14 dec 2009 19:06 de gonnadie4her
salut,tocmai ce am descoperit acest site/forum si ma gandeam sa postez..poate ma va ajuta cineva...
Deci: Fosta prietena sa desp de mn din cauza ca eram fffff gelos.nu doar ffff cu extrem de foarte mult de incredibil de.etc.
Prin gelos ma refer k ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie din 14 dec 2009 18:48 de McLove
Stiu, suna dur, nici eu nu as da pumnul, direct cu piciorul daca e nevoie. :D (glumesc)
Gata, nu mai zic nimic despre intamplari violente, promit! :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciud din 14 dec 2009 18:45 de baby
imi esti drag....dar termina naibi cu astea:`
:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciudata din 14 dec 2009 17:54 de McLove
... si ultima data: You just got punk'd!!!
O ajuti sa se ridice, ii zici ca totul a fost o gluma si ca o iubesti. Daca comenteaza, ii mai dai un pumn in dinti. :ok:
Re: Re: Re: Re: Pierderea erectiei-exercitii de ma din 14 dec 2009 17:28 de McLove
Exercitii pentru marire? Faceti şpagatul stand in ea? :unsure:
O sa leg o ata, apoi o sa plec sa caut pe cineva sa ma ajute. (singur nu pot, trag in sus si creste stramb). Scriu o pancarda cu: "Cine trage de ea, poate castiga ceva!"
><
Pagina 1146 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |