Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati?

din 4 dec 2009 17:28 de baby

Vise placute:lol::lol: ii numim hoti.....de parca noi nu am "fura" ca ei daca am avea de unde

Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati?

din 4 dec 2009 17:09 de Incepator

Daca as avea dreptul de a vota, as mai desena inca un patrat pe buletinu' de vot, as scrie in patrat "Votat" si langa - Vadim ! Base a furat flota, Geoana a desfiintat niste uzine din Brasov ( le-a cam furat ), el si cu ai lui au privatizat mari ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii

din 4 dec 2009 15:33 de denisadeny

hei...hai sa fim seriosi...la unele rase se marita de la 11-12 ani,si cred ca am zis ca si eu sunt...si...nu ma cumparat nimeni cu galbeni si nu m-am maritat de mica..se mai schimba lumea...nu toti sunt la fel...chiar daca nu credeti..

Re: Cu cine votati?

din 4 dec 2009 15:30 de SORIN28

Daca pana aseara eram in dubii pe cine sa pun stampila, daca pana aseara nu stiam ce sa aleg ...intre [b]prostanac[/b] si intre [b]ciclopul betiv[/b]...acum dupa "razboiul" de aseara, cred ca duminica am sa fac ceva ce nu am mai facut de mult. Ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubesti...si totusi te

din 4 dec 2009 14:36 de denisadeny

sincer acum..cred ca este prea devreme ...dar...cind o sa il vad...o sa vad ce mai zice..sincer...eu chiar mi-as dori o relatie cu el..dar pe primul plan este copilul meu...sti cum este...intii trebuie sa il accepte pe el...apoi pe ...

Re: Masturbare

din 4 dec 2009 14:19 de basturk

in curand ai sa lesini....pfff

Re: Re: Iubire = ?

din 4 dec 2009 14:14 de basturk

recunosc ca eu nu am treaba cu acei fluturasi, dar am aflat de la o prietena de-a iubitei mele ca are acelasi sentiment cand ma vede."fluturasi in stomac".nu cunosc sentimentul, dar daca zice ea....si noi avem 2 ani:D

Re: Re: Re: Iubire = ?

din 4 dec 2009 14:12 de basturk

2 min la paul si 2 la stefan, dar asta nu va dura mult....deci...logic nu poate fi catalogata drept iubire...asta e doar ceva de moment, cateva zile, pana iei o decizie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubesti...si totusi te sim

din 4 dec 2009 14:08 de basturk

da, sexul 80% si restul de 20% a fost "dansul paunului din coada" pentru a-si atrage partenera.una la distanta, doar pentru cei 80%.fara obligatii.multi barbati cauta femei casatorite(pt aventuri) special pentru a nu avea obligatii fata de ele.esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 14

din 4 dec 2009 13:59 de basturk

:ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Iubesti...si totusi te simti s

din 4 dec 2009 13:28 de denisadeny

este inca prea devreme pt planuri:rolleyes:este un tip super de treaba...pt asta am si acceptat sa ma intilnesc cu el...app..stiti ce l-am intrebat:lol:..eu stiam raspunsul...dar am vrut sa vad ce parere are si el..daca noi ne atragem doar ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa-i zic...?

din 4 dec 2009 13:20 de basturk

da, varianta asta cu filmul mi se pare cea mai reusita.daca tot vorbesti des cu ea, afla ce gusturi are si cauta un film bun si propune-i sa mergeti impreuna.ulterior poate va opriti si la un suc

Re: Re: Re: Cum sa-i zic...?

din 4 dec 2009 11:54 de Danny_DaBoss

poti sa ii propui pur si simplu sau chiar in gluma daca esti asa timid.. o intrebi cand te scoate la o cishmea in park sau "vai ai vazut ce film e la mall ? cand mergem sa il vedem ?".. e f simplu doar sa iti faci curaj sa o intrebi ca nu musca.. ...

Re: Re: Re: Insarcinata daca am baut apa dupa un b

din 4 dec 2009 11:33 de CARMEN

ip-ul meu se mai schimba,draga

Re: I s-a pus pata

din 4 dec 2009 08:01 de catalin

fratele meu exact asa am patit eu da planuisem cu 3 sapt inainte ziua asat trebuia sa fie chiar azi sia seara ma suna si imi spune ca nu mai poate ahh tragic

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Joc: A

din 4 dec 2009 01:40 de simosimina

Da aşa este, Jupiter este cea mai mare planetă din Calea Lactee. Sincer nu auzisem de această exoplanetă. Uite m-am documentat acum, am dat un search să văd şi eu despre ce exoplanetă este vorba. Sunt pasionată de mică de Sistemul ...

Re: Re: Re: Re: Iubesti...si totusi te simti singu

din 4 dec 2009 01:37 de ExoticDream

Vezi daca n-am stiut detalii? Eu am descris o situatie obisnuita, fara accente violente, in acel caz o incercare de impacare ar fi avut sens, la tine insa lucrurile mi se pare extrem de clare! Dupa parerea mea, ai procedat foarte bine plecand, ...

Re: Cum sa-i zic...?

din 4 dec 2009 01:06 de sgc

buna seara. incearca sa-i propui acest lucru la fel de firesc, cum ai deschis subiectul pe forum, cu prima ocazie in care va nimeriti pe mes. deci, tu nu stii cum arata, ea nu stie cum arati, dar te-a cucerit, banuiesc c-ar trebui sa fie o partenera ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubire = ?

din 4 dec 2009 00:35 de sgc

n-am timp, bantea. n-am fost pe marte, cu vaporul. doar in marea nordului, in marea baltica, in mediterana si-n egee. am constat, insa, ca de mult timp, simtul realitatii v-a parasit pe voi, iar cu prea mare exces de imaginatie se lauda nevasta-ta.

Cum sa-i propun sa ne intalnim?

din 4 dec 2009 00:33 de unKnown

Buna tuturor! Fara alte bolboroseli trec la subiect. Am vorbit cu o fata pe net care imi place. Dupa niste discutii, am aflat ca ea este in a8-a la scoala unde terminasem eu anul asta. Problema este ca noi nu ne-am vazut... Am intrebat-o daca ar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1166 din 3731
«   1 ... 1163   1164   1165   1166   1167   1168   1169 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare