Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2009 23:01 de sgc
nu cred ca se vede, eu fumez de 20 ani destul de consecventa, iar la radiografie plamanii sunt ok si nu, doar la radiografie.
Re: Re: Re: Sinucidere din 28 nov 2009 22:38 de baby
nu o las deloc mai moale cu succesul.
poti sa strigi tu cat vrei aici sa nu se omoare,ca viata e roz...bla bla....face tot cum vrea.
si stii de ce?
pt ca e mai simplu sa te plangi,sa zici ca e greu....sa cersesti mila.
dar e foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara s din 28 nov 2009 20:37 de simosimina
El o mai făcuse înainte să fie cu mine şi sunt sigură 100% că nu s-a dus la altă în toată perioadă aia. EU una m-aş fi bucurat să se fi dus la alta:)) însă...din păcate nu! :)) Nu vreau să intru în detalii, nu vreau nici să mă ...
Re: Re: Sinucidere din 28 nov 2009 20:31 de pandora
Mi se pare perfect sa iti dai opinia..oricare ar fi ea,dar nu sa incurajezi pe cineva care trece printr-un moment probabil groaznic (daca ajunge sa se gandeasca la sinucidere).Asa ca opinia conteaza dar las-o mai moale cu "succesul"
Re: Re: Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 28 nov 2009 19:43 de ExoticDream
El era inca virgin in acel an si 7 luni? Te intreb pentru ca cei mai multi barbati sustin ca dupa ce au gustat din "fructul oprit" le este [b]extraordinar de greu (daca nu chiar imposibil)[/b] sa se abtina! Incerc sa aflu daca este doar o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veau sa o fac cu el, dar m din 28 nov 2009 19:14 de McLove
pufulici, poti sa iei "viata in coarne". Totusi, de ce mai intrebi, daca tu asta vrei? E viata ta, nu cred ca raman eu fara bani, daca una incepe viata sexuala la 12 ani.
Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 28 nov 2009 18:54 de mosu
Vedeti-va de treaba si .. puneti-va pe treaba .Daca o sa incetati cu masuratul si o sa ajungeti in pat cu o fata veti vedea ca o sa va doara in cot de lungime si latime . daca ea va spune ca e ok poa sa fie si de 3 cm .Treziti-va:}}}
Re: Re: Re: Un fel de din 28 nov 2009 18:53 de cherry_dream
e posibil sa doara prima data..incercati sa suportati.nu e o durere atat de insuportabila incat sa renuntati.ganditi-va ca e marfa dupa :D. trebuie sa treceti si peste asta..ce,nu o mai faci niciodata ca doare putin la inceput..?neah.:P
si,e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fu din 28 nov 2009 16:29 de WinTerBoy
Deci eu vreau sa stiu cat timp ramne tutunl in plamani? Daca fumezi ocazional se vede la radiografie?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De doi ani impeuna, da din 28 nov 2009 15:40 de sgc
el o fi verificat-o pe ea in timp ce el facea sex cu altele si cerea sfaturi de la alte persoane, inclusiv, persoanele implicate in relatii sexuale cu el. ea, probabil, exasperata de atatea verificari, care, ma rog, habar n-am, in cazul ei, or fi ...
Re: Sinucidere din 28 nov 2009 15:21 de baby
Nu m-am gandit la asta nici macar 1 data.
Nu stiu cum ar fi sa ma trezesc paralizata sau sa am o boala grava si putin timp de trait.
Si sper sa nu aflu vreodata cum e.
Nu stiu cum as reactiona atunci.
Multi bolnavi se sinucid din cauza ...
Re: Re: Sinucidere din 28 nov 2009 15:00 de basturk
in momentul in care vrei sa te sinucizi deja nu mai gandesti logic , si este normal sa crezi ca nimeni nu te mai iubeste.dar oricat de rea ar fi lumea din jur, cel putin o persoana tot se gandeste la binele tau, si acea persoana va suferi.
spui ca ...
Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 28 nov 2009 14:50 de basturk
arata-mi tu mie barbatul care a asteptat 2 ani,sau mai mult(cum ai tu pretentia) si nu s-a dus nici macar o data la alta(dar dovedit, nu din vorbe....ca am auzit sau am citit)
Re: Re: Re: Ma doare prea tare, deşi am inceput d din 28 nov 2009 13:49 de sgc
ok. cu placere. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fumatu din 28 nov 2009 13:46 de sgc
eu am fost. aproape toata luna februarie 2008. sunt baruri speciale pt. fumatorii de marijuana. iar hasis si canabis, poti cumpara din orice debit de tutun daca asta te intereseaza.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fumatu din 28 nov 2009 13:38 de ExoticDream
Eu, dar de ce intrebi? Vreo legatura cu un anumit tip de "tutun" de-acolo? Am fost tentata sa cumpar pentru un amic fumator un pliculet de cateva grame care se vindea in toate magazinutele de souveniruri, dar cica am facut bine ca nu m-am ...
Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat-o, nu ma mai vr din 28 nov 2009 13:32 de sgc
e mai bine sa-si asume vina pe care o are, sa se scuze, si din acel moment sa nu mai urmeze exemplul persoanelor cu doua fetze, decat sa continue sa ascunda si sa greseasca. eu personal prefer in jurul meu oameni de acest gen, dintr-o bucata. oameni ...
Re: Pierderea virginitatatii masculine din 28 nov 2009 12:09 de turky
cum la o femeie himenul este elastic, la noi barbatii "ata"nu se rupe decat la un contact sexual violent sau daca pui mana pe o foarfeca sau o lama "gillet".........
Succesc
Re: Am pacalit-o ca am inselat-o, nu ma mai vrea din 28 nov 2009 12:02 de tequila
Inceteaza sa mai insisti,omul care este nehotarat si nu stie daca mai vrea sau nu sa fie cu cineva..categoric nu mai vrea. Ti-a spus de ce nu ai vorbit cu ea inainte..e doar un pretext...te amageste..nu are nici un gand sa se mai impace cu tine.Daca ...
Re: De doi ani impeuna, dar fara sex! din 28 nov 2009 11:51 de tequila
Tu iti cunosti partenerul cel mai bine,daca nu te simti pregatita sa faci sex nu faci..daca a asteptat atata timp de ce nu ar mai astepta? daca te iubeste nu se va culca cu altcineva...dar din cate ai spus esti sigura ca te va insela,in cazul acesta ...
Pagina 1174 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |